CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to

Príspevok v téme: CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to
zufala4210

chcem uz konecne zabudnut . Ludia ako mam zabudnut na cloveka ktoreho som sialene MILOVALA??? ako??? ide mi prasknut od zialu .. preco sa to muselo skoncit?? ja sa uz vazne NEDOKAZEM NIKDY!!! zlubit ked som navzdy statila jeho ...
Preco som musela spravit tolko sprostych chyb?? v podstate si za to mozem sama ale ja nedkozame dalej ..... mam 19 . NAco v zivote hladat lasku??? tak NACO??? toto je moja prva velka rana.. a ak toto je laska nikdy ziadnu nechcem!!! Chcem vratit cas!!

rony26

trapi,trapi...ja len dufam, ze si ju ten dotycny zasluzi,ze s nim bude stastna...ja uz som rezignoval, nemozem sa niekomu prosit, niekomu kto je schopny za seba rozhodovat...je dospela, rozhodla sa, ja to akceptujem a uvidim ci budem schopny udrziavat s nou tzv. kamaratstvo...ale zase ani neviem ci ju chcem stratit uplne

zufala a ako dlho "to" medzi vami trvalo?

zufala4210

ked cloveka to ak strasne trapi ... a rony tiez si na tom ako ja a tiez to nebolo chodenie v pravom slova zmysle.. tretia osoba.. tam bola tiez..

bingham

Zuzic :)) no zatial tam este nepatrim...
a dufam ze ani nebudem..., ale nikdy nevies co ti zivot pripravy....

A ty co si tam ??? ... :)))

drobeeec

lienka lenka to napísala veľmi pekne...má pravdu...tiež ma určité veci teraz veľmi trápia ale dáko bolo-dáko bude...niektor veci jednoducho nezmením...a nič nie je tak zlé aby nemohlo byť ešte horšie...

lienka lenka

všetky rany vylieči čas. viem že tomu teraz neveríte, ale zažila som veľa rán od života a vždy som si povedala že to zvládnem, že som silná. a jak plynul čas cítila som sa stále lepšie. nehovorím že ma pri spomienkach srdiečko nezabolí, ale žijeme len raz, tak si to vážme. a nechci zabudnúť! ak to bolo krásne tak buď šťastná že si to zažila, niekto to v živote nezažije ani raz. držím ti palce aby si sa z toho dostala a bolo v živote šťastná :)

rony26

bodka :

no teraz budem vyzerat ako pako, ale my sme sa nerozisli, my sme spolu nechodili, to nebol vztah v pravom slova zmysle...preto som pisal, ze "som prezil NIECO nenormalne krasne"...lenze pre mna to bolo porovnatelne silne ako keby sme spolu chodili...takze sme sa nerozisli ale skoncilo to...a preco? nuz bolo toho viac od vekoveho rozdielu az po tretiu osobu