CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to

Príspevok v téme: CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to
zufala4210

chcem uz konecne zabudnut . Ludia ako mam zabudnut na cloveka ktoreho som sialene MILOVALA??? ako??? ide mi prasknut od zialu .. preco sa to muselo skoncit?? ja sa uz vazne NEDOKAZEM NIKDY!!! zlubit ked som navzdy statila jeho ...
Preco som musela spravit tolko sprostych chyb?? v podstate si za to mozem sama ale ja nedkozame dalej ..... mam 19 . NAco v zivote hladat lasku??? tak NACO??? toto je moja prva velka rana.. a ak toto je laska nikdy ziadnu nechcem!!! Chcem vratit cas!!

rony26

no myslim, ze ja zacnem mat v tomto smere oslabenu imunitu az ked sfuknem 30 sviecok na torte :-)...ale tak preventivne sa dat zaockat to nemoze byt na skodu

papaja

rony 26 a adam krt

dakujeeeeeeeeeeeem :))
ale ja si fakt niekedy pripadam stara,ale to je moja diagnoza,trpim tym uz tak od 23r :DD

hanciiiz

no ja som uz nieco podobne zazila, no po mesiaci sme sa dali znovu dokopy...lenze teraz to nevyzera medzi nami najlepsie a smeruje to k najhorsiemu:( nechcem si tym vsetkym znova prejst...mam 17, dobre kazdy mi povie ze este ich bude vela, ale ja si proste neviem predstavit ze by som chodila s niekym inym ako je on...

papaja

zufala

no vidis,mne povies,ze mam naj vek a taka mlada kocka ako ty,ktora to ma vsetko pred sebou sa takto trapi?si este mlada,z omylov a chyb sa poucis a dostanes,to v mojom veku uz musim dvakrat merat a raz strihat :)
ale velmi ti drzim palce a hlavu hore !!

papaja

zufala

no vidis,mne povies,ze mam naj vek a taka mlada kocka ako ty,ktora to ma vsetko pred sebou sa takto trapi?si este mlada,z omylov a chyb sa poucis a dostanes,to v mojom veku uz musim dvakrat merat a raz strihat :)
ale velmi ti drzim palce a hlavu hore !!

zufala4210

ale blbooost ,mas naj naj vek :) Ja este asi musim viac veci okusit ako chutia aby som pochopila co je zivot.. :)JAaj ale uz ideem ozaj :)Pekny vecer teda .Pa:)