chcem uz konecne zabudnut . Ludia ako mam zabudnut na cloveka ktoreho som sialene MILOVALA??? ako??? ide mi prasknut od zialu .. preco sa to muselo skoncit?? ja sa uz vazne NEDOKAZEM NIKDY!!! zlubit ked som navzdy statila jeho ...
Preco som musela spravit tolko sprostych chyb?? v podstate si za to mozem sama ale ja nedkozame dalej ..... mam 19 . NAco v zivote hladat lasku??? tak NACO??? toto je moja prva velka rana.. a ak toto je laska nikdy ziadnu nechcem!!! Chcem vratit cas!!
CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to
:((
ako keby som cital o sebe, sledujem tuto temu od vcera, ale nechcel som vam do toho vstupovat...tiez som si prezil nieco nenormalne krasne, skoncilo to vsak, no ja doteraz pocujem ako sa smeje, vidim ju vsade kam sa pozriem...bohuzial akokolvek by som chcel zabudnut tak to nejde, z myslienok sa stavaju slzy a zo slz more, more, v ktorom sa kazdy den topim a dufam, ze ma z neho niekto vytiahne...tiez si neviem predstavit, ze pride niekto, kto by pre mna znamenal tolko co ona...ale nezostava mi nic ine len verit, ze raz stretnem dievca, s ktorym prezijem nieco podobne krasne a silne...keby som tomu neveril, tak by som uz nemal preco zit, lebo s nou som zistil co je skutocnym zmyslom zivota a co robi cloveka stastnym...
btw, aj ja mam zosit :-)
narkozka ked tu budes napislaa by si mi prosim nik na pokec??? pokecame viac....... diky pripadne ti nap postu .
poznam to ..
narkozka inak kolko mas rokov?? jasne zajtra si napiseme.... dakujem aj ja papa
ty mi normalne zacinas jatrit rany...oci sa mi plnia slzami a zacinam na to spominat...povedz preco sa to skoncilo??? ake to bolo nadherne...tie jeho oci a hlboky pohlad plny utechy a pochopenia a zaujmu na ten nikdy nezabudnem...ten najkrajsi usmev na svete, ten ustarosteny vyraz ked ma prisiel pozriet po operaci, robi totiz v nemocnici, tak velmi mi tuzil pomoct, a ked sa domna snazil nadzgat poliecku a mne nechutilo, tie jeho sibalske iskricky v ociach ked hovoril ze to nazaluje primarovi... milujem ho este stale citim to...tak rada by som si s tebou pisala, no musim sa ist ucit, tak prepac zajtra ti napisem. este raz sorry naozaj by som si s tebou rada pisala...inac zevraj na zocelenie srdiecka pomaha niekto komu to povies. a mne sa zda ze som takeho cloveka nasla. dakujem.
my me zostali velkí kamarati a on bude pre mna vzdy ten naj lebo len vdaka nemu som spoznala co je to LASKA . bavime sa normalne dokonca aj o jeho novej laske a o mojej buducej laske... som stastna ked viem ze je stastny aj on !! no zaroven ,.. je mi to neskutocne nenormalne luto tych ciac.. kt sa nikdy nevratia ..... a kt by som strasne rada vratila. Verim ze ta prava laska este len pride.. a nikdy sa jej nevzdam!!!
hm skoda...to by sme sa mohli porozpravat o najlepsich muzoch na svette:) a vy sa este niekedy stretnete? ako reagujete?
narkozka skutocne mas neuveritelne podobny pribeh ako ja .. skoda ze sa nepozname osobne
no stretavame sa vlastne nechtiac, lebo ja musim chodit do skoly okolo jeho domu...takze obcas sa stetneme...ale on je este stale taky uzasny takze sa normallne pozdravime s usmevom, jednoducho spravame sa ako znamy, nic viac, raz som sa s nim rozpravala ale to bolo ine lebo ja som od neho potrebovala nutne pomoc ale to by bolo nadlhsie...a stale bol taky milucky no keby som sa zacala vnucovat bol by koniec. jednoducho mi pomohol opytal sa ako sa mam ja jeho a tak...no a ked ma to niekedy chyti, poviem si ze je stastny to je hlavne, plakat mi nepomoze...prve dni boli najhorsie, no teraz mi pomaha aj spominat hlavne vecer sa preniest do tych dni a prezit to znova...ake to bolo krasne, to bolo nebo za to by som dala vsetko na svete vratit to...no neda sa tak myslim teraz na skolu, na moju buducnost a nechavam volny priebeh ved hadam raz stretnem toho muza mojho zivota, i ked nikdy nebude ako on ale asi to tak malo byt...