chcem uz konecne zabudnut . Ludia ako mam zabudnut na cloveka ktoreho som sialene MILOVALA??? ako??? ide mi prasknut od zialu .. preco sa to muselo skoncit?? ja sa uz vazne NEDOKAZEM NIKDY!!! zlubit ked som navzdy statila jeho ...
Preco som musela spravit tolko sprostych chyb?? v podstate si za to mozem sama ale ja nedkozame dalej ..... mam 19 . NAco v zivote hladat lasku??? tak NACO??? toto je moja prva velka rana.. a ak toto je laska nikdy ziadnu nechcem!!! Chcem vratit cas!!
CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to
narkozka a vy sa aj stretavate este niekedy?? viete o sebe este?? ako s tym dalej zit povedz ako??
no vidis tak vieme presne o com hovorime. taky clovek uz na svete nie je ako bol on...obcas si vsetky svoje pocity vyplacem do takeho zositka o ktorom nikto nevie a je mi lepsie. len stale ma zerie otazka cim si ho ta zena zasluzila...
narkozka absolutne si opisala moju situaciu priam do poslednej bodky!!! uplne ako keby citam svoj pribeh ...
pred rokom som poznala cloveka na ktoreho som myslela den noc, lubila som ho, citila som sa ako v nebi, zivot plynul upplne inak, kazducky den bol ten najkrajsi v zivote...no skoncilo to rychlo a ja nikdy nezabudnem. no odvtedy sa kazdy den modlim a myslim len na to aby bol stastny. nikdy na neho nezabudnem a viem ze je uz s inou no chcem len to aby bol stastny i ked ja nebudem len nech on je! myslim ze o tom je laska, ked chces len stastie toho druheho i ked vies ze je s inou a ty sama...dlho i trvalo to rozcarovanie, a i dnes na neho myslim kazdu sekundu. no viem ze je stastny a preto som spokojna. keby som vedela ze maju problemy budem smutna i ja. stale na neho myslim i na to ake to vtedy bolo krasne. tiez si mylsim ze nic take uz nikdy nezazijem, ale aj ked nie nech je stastny i ked ja nebudem ta co bude stat vedla neho...
no ta samota... nici mam ked viem ze ON JE STASTNY s inou .. ked to vidim . Verim ze este niekto niekedy pride... ale on bol pre mna nieco .. co neviem opisat ... Nikto na mna pocas dna nemysli.. ak ma clovek lasku svet je total o niecom inom ...............!!! uz to viem
A ako vies, ze to bol najlepsi clovek na svete ? Iba bol najlepsi, koho si doteraz poznala.
Jedna statistika hovori, ze clovek by mohol najst partnerka cca 2km od svojho bydliska s ktorym by teoreticky mohol dosiahnut stastny zivot.
Ani nevies, ci toto bola laska Tvojho zivota. Teraz si to myslis a o niekolko rokov mozes si hovorit, ze iny clovek bol, ci je pre Teba este vacsou laskou.
Proste nepoznas, tak nevies.
Z chyb sa clovek uci a na buduce mozes mat viac stastia...
co sa mi ma zdat krajsie?? ze som prisla o cloveka s kt som si rozumela najviac na svete??? nikto uz nikdy nebude taky ako on ... ta bolest ma dusi
Ze to co teraz povazujes za neriesitelne, sa Ti bude mozno zdat pri druhej laske este krajsie...
sa mi zda ze tu ma holka podobny problem...neskusite si pokecat?
www.zdravie.sk
ako to myslis???