chcem uz konecne zabudnut . Ludia ako mam zabudnut na cloveka ktoreho som sialene MILOVALA??? ako??? ide mi prasknut od zialu .. preco sa to muselo skoncit?? ja sa uz vazne NEDOKAZEM NIKDY!!! zlubit ked som navzdy statila jeho ...
Preco som musela spravit tolko sprostych chyb?? v podstate si za to mozem sama ale ja nedkozame dalej ..... mam 19 . NAco v zivote hladat lasku??? tak NACO??? toto je moja prva velka rana.. a ak toto je laska nikdy ziadnu nechcem!!! Chcem vratit cas!!
CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to
karioll
presne!!
k tomu so sa po par nevydarených teorií tiež dopracovala :)
ja mam po 40 a mozem zodpovedne prehlasit,ze vek je v hlave
rony na strednej sme hovorili,že mládi v prdeli a do duchodu daleko a to sme mali 19 :))
ale dnes sa dá doba zvrátit a aj v 40 sa dá vypadat na 25, v mojom prípade to geneticky isto nevyjde takže priebežne idem šetrit na botox a spol ale čo sa nedá to je preprogramovat hlavu,žial,občas by sa zišlo :)
ono sa to uz od 25 da kludne zaokruhlit aj k 50-tke, ale to by uz musela byt poriadna depka :-)...ale fakt ma kazdy vek svoje caro, aj ked tam ani tak nejde o vek ako o to ake zazitky sa k tomu veku viazu...no ale povedat, ze do 20-tky je to super a potom uz len nejake dozivanie, tak to teda nie, to by bolo krute
no dla mojej teorie sa to po 25tke zaokruhluje k 30tke ale to si pripomeniem,len ak ma chytí depka :)
a aj tak ženy sú vraj najspokojnejšie v 28 a v určitých nemenovaných oblastiach až po 30tke tak sa mám stále na čo tešit,každý vek má svoje čaro :)
ja som si nevedela predstavit, ze budem zit aj po 20, taka stara :))
ale co by horsie, uz to moze byt len lepsie...ja na tie najkrajsie roky zivota este len cakam a teda poviem vam to bude zivot ako v rozpravke :-)
nejak sme odbocili od temy,baby ja vas tu nejdem kazit depkou z veku,boze kde su tie casy ked som citala bravo girl a tie ich fotopribehy v strede a za staru som povazovala holku,co tam mala 18... :D
Aj ja mam pocit ze uz starnem a to mam len 19.. viem ze este nie som stara, ale citim, ze take pekne roky ako 17 mam uz za sebou a ze sa ani nenazdam a budem mat vek na rodinu, deti atd.. som na VS, citim zodpovednost, viem ze uz mi skoncili tie roky bezstarostnosti a ze cim dalej, tym to bude len "horsie"..
tiez som si myslela ze som stara, od 21, preslo ma to v 27 :)