chcem uz konecne zabudnut . Ludia ako mam zabudnut na cloveka ktoreho som sialene MILOVALA??? ako??? ide mi prasknut od zialu .. preco sa to muselo skoncit?? ja sa uz vazne NEDOKAZEM NIKDY!!! zlubit ked som navzdy statila jeho ...
Preco som musela spravit tolko sprostych chyb?? v podstate si za to mozem sama ale ja nedkozame dalej ..... mam 19 . NAco v zivote hladat lasku??? tak NACO??? toto je moja prva velka rana.. a ak toto je laska nikdy ziadnu nechcem!!! Chcem vratit cas!!
CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to
no ved ja som sa k tomu chcel dostat, ze to len tak znie uzasne, ze pamela, ale mna tiez nikdy nebrala...to bol taky hollywoodsky produkt...no a jasne, ze slivka, botox a kys.hyaluronova uz vyprchali tak trochu zoschla :-)
a odkial si papaja, ak sa mozem spytat?
pamela je a bola nechutna,nechapem co na nej cely svet videl
podla mna normalna slusna inteligentna pritazliva trochu pekna baba je to,co chlap chce
to hej ten reset skúsim v piatok teda,pre istotu zatrhávam všetkým mobily a fotáky den vopred :)
pamela bola sexy tak v pobrežnej hliadke,teraz je akási opotrebovaná zoschnuta slivka
ale ber to aj z tej lepsej stranky, ze tri dni nebude vediet svet o tebe :-)
no jasne, pamela ako sexsymbol ta napadla len tak nahodou :-)
jáj tak tak,to hej,len ja to zresetujem tak,že tri dni nebudem vediet o svete okolo mna :)
no pamela ma len tak napadla
no to praveze presne neviem, ale robi sa to v piatok podvecer, aspon podla Hex-u :-)...a preco prave Pamela? a hadam nie Andersson?
rony
heeej a ako si zresetujem hlavu? :)
o pár rokov kliknem na ovládač a bude zo mna Pamela :)
no tak to je fakt, ja som spokojna so sebou od 28, a vobec, citim sa divne, ked sa ma niekto pyta na vek
no pokial ja viem tak sa da hlava aspon zresetovat, to by nepomohlo? :-)...ale doba napreduje a programovanie s nou, takze o par rokov sa mozno vsetci budeme citit na 15 a to nam bude sveta zit :-)
aj ja mám po 40 :-)karioll má pravdu...