CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to

Príspevok v téme: CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to
zufala4210

chcem uz konecne zabudnut . Ludia ako mam zabudnut na cloveka ktoreho som sialene MILOVALA??? ako??? ide mi prasknut od zialu .. preco sa to muselo skoncit?? ja sa uz vazne NEDOKAZEM NIKDY!!! zlubit ked som navzdy statila jeho ...
Preco som musela spravit tolko sprostych chyb?? v podstate si za to mozem sama ale ja nedkozame dalej ..... mam 19 . NAco v zivote hladat lasku??? tak NACO??? toto je moja prva velka rana.. a ak toto je laska nikdy ziadnu nechcem!!! Chcem vratit cas!!

rony26

no viem o com hovoris, ja tiez nechapem ako to zvladaju...

a paci sa mi vyrok, ze nad alkoholom este nikto nikdy nezvitazil...len vychodniari dvakrat remizovali :-)

papaja

rony

nie nie,ja som severanka :)
s ludmi s východu som robila kedysi v Cechach ale teda klobuk dolu ako sa ti vedia bavit a najma kolko toho popiju a furt funguju,mna by uz viezli hore brkom keby som vypila polovicu z toho,co oni :)

datelinka

jaaaj, a ty si tu akoze v zoznamke, karioll? no tak daj parametre, ci sa k sebe hodime :-)))
ale jasne, partneri musia byt zhruba na tej istej urovni, nemoze jeden rozpravat o telenovelach a druhy o produkcii vodika superkritickym splynovanim vody ...

karioll2

datelinka
ma to byt partnerka vo vztahu,a nakolko ja som inteligentny,nechcel by som nejaku trubku,ktora ma nepochopi a nebude sa s nou dat rozpravat

rony26

takze sever...no ja len tak, ze kde sa da zresetovat hlava tak, ze tri dni nevies o svete :-)...som ta tipoval na vychodniarku :-)

papaja

datelinka

dla mna viac chlapov pritahuju brunetky :)

rony

sever svk

karioll

no tak pamela napr.ked este len zacinala v Pobr.hliadke mne sa celkom páčila,ako herečka stála za ... ale ako ženská ušla,to musím uznat
ale to,čo sa z nej stalo potom,premakeupované stvorenie s kilami silikonu je už iná vec

datelinka

bingham, a este jedno "vedecke" zistenie. blondina, nech je akakolvek, je vzdy pritazlivejsia ako bruneta.
:-))))

datelinka

karioll, ja mam tak trochu pocit, ze vsetci muzi hovoria o tom, ze tuzia mat najma inteligentnu zenu, ale akonahle zistia, ze je o trochu inteligentnejsia, alebo nazvime to mentalne silnejsia, zaspatkuju :-)))