chcem uz konecne zabudnut . Ludia ako mam zabudnut na cloveka ktoreho som sialene MILOVALA??? ako??? ide mi prasknut od zialu .. preco sa to muselo skoncit?? ja sa uz vazne NEDOKAZEM NIKDY!!! zlubit ked som navzdy statila jeho ...
Preco som musela spravit tolko sprostych chyb?? v podstate si za to mozem sama ale ja nedkozame dalej ..... mam 19 . NAco v zivote hladat lasku??? tak NACO??? toto je moja prva velka rana.. a ak toto je laska nikdy ziadnu nechcem!!! Chcem vratit cas!!
CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to
avalon ja sa ti teda ospravedlnujem, ale vobec to nebolo myslene tak, ze vychodniar=alkoholik...to nie, ja mam rodicov z vychodu, chodim tam rad a aj mentalita ludi, spravenie, ich pristup k zivotu su mi velmi blizke...a obdivujem aj to, ze napriektomu, ze nemaju na ruziach ustlane tak dokazu zit plnohodnotne a nie sa len nahanat za niecim ako je to na druhom konci krajiny
rony
a ty mas aky problem?som si nejak necitala cely chat
avalon
ved ja som o vas pekne,ze sa viete dobre bavit :)
ako uznavam ,ze na tie brigady zrejme chodila nejaka "smotanka"ale nic proti nim nemam,kym neboli spiti tak,ze by boli nejaki doterni a pod tak fajn
no hej, trochu sme odbocili...ale vravis, ze dnes ti je celkom fajn, tak tu nezacneme depresivne debaty...dnes je celkom fajn aj mne...ale je mozne, ze vecer to na mna dolahne a pridem sem nieco "mile" napisat
papaja, sa necertim. skor ma to trochu boli. narodila som sa na vychode, paci sa mi tu, mam tu rodinu, velmi dobru pracu, som tu spokojna.
za rok nevypijem snad ani dve deci vina dokopy, ale bavit sa v spolocnosti viem dobre aj bez toho :-)
len ma to zvlastne bodne, ked niekto nema komplexny obraz o vychode krajine, mozno tu ani v zivote nebol... ale zly chyr sa siri vzdy vyssou rychlostou ako dobry :-)
pa, a fakt sa nehnevam. nemam rada hadky :-) a nemam na to ani dovod.
ved to,podme naspat k teme :)
takze zufala aky pokrok sa ti podaril dnes?
hej ludia co to tu miesate ??? ved uz uuplne odbacate od temy...
avalon
sa necerti,ved to boli len vtipy a nemali za cielom niekoho urazit
dost zovseobecnujete s tou konzumaciou alkoholu a regionalnou prislusnostou. v prvom rade je treba spomenut, ze vyssia konzumacia alkoholu je u ludi s nizsim vzdelanim (ale zas je to len velmi vseobecne vzate) a na druhej strane, vo vychodnej casti krajiny je najnizsia vzdelanostna uroven. ale existuju vynimky.
zufala
tak to ma velmi tesi,vidis to,da sa !! :DD
rony
tak to bolo dobre :)