Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milenecky vztah-da sa to vobec skoncit?

Príspevok v téme: Milenecky vztah-da sa to vobec skoncit?
ani_neviem

Dnes som ukoncila milenecky vztah so zenatym muzom, viem, ze tato tema tu uz bola prepierana, ale ja mam momentalne pocit, ze mi ide vyskocit srdce z hrude...A este k tomu je to moj kolega:(, chcem ho nemilovat, ale neviem to, ukoncila som to, ale je mi na umretie...Ani neviem, co vlastne chcem pocut, mozno baby, ktore sa takto rozisli s milencom z vlastnej iniciativy skuste nieco napisat.

Help

Dnes som v radii pocul,ze ktori muzi podvadzaju....
Muzi s nizsiou inteligenciou.
Vraj cim vyssia,tym si viac vazia to co maju.

kajka01

ja neviem ale mne uz zacina byt z tohto sveta zle..ano podvadzanie bolo a vzdy bude ale v tejto dobe sa uz o tom tak vsade pise ze sa to stava samozrejmostou. ked je niekto sam tuzi a sniva o tom aby si nasiel partnera ktory mu bude vsetkym, zrazu ked ho ma mu to nestaci a dava prilezitosti na to aby si zacinal nieco ine a tak trpia vsetci. nerozumiem tomu. to su chlapi taki "nafukanci" ze naozaj potrebuju byt obletovany z kazdej strany???? v dlhorocnom partnerstve je jasne ze uz im nebude partnerka stale skladat poklony tak to hlada inde? alebo o co vlastne ide kazdemu..ak si chcu uzivat nech sa neviazu alebo nech jednaju seriozne a s jednou stranou sa rozidu...

purblanka

Zadaní muži sú radi,ak sa o nich zaujímajú iné ženy,cítia sa tak viac sebavedomí,a mladí.Ale tak budú trpiet všetky strany,deti,manželka,ty aj on.Veď je tolko chlapov na svete.Mysli na to,ako sa cíti jeho žena,alebo ako by si sa cítila ty,keby si bola jeho ženou,a mal by milenku.

purblanka

neoplatí sa mať milenca-ty budeš vždy tou druhou-si prenho niečím novým,a si mladá,nemáš deti.On má svoju pokrvnú rodinu,svoje deti-stále sa k nim vráti,a ty budeš trpieť.Nájdi si slobodného.Nechci sa trápiť pre lásku,ktorú nikdy nebudeš mať na stálo.Alebo ti to stačí??Možno ťa naozaj ľúbi,alebo je to iba túžba po mladej neskúsenej deve?,

orionka

ani neviem - ja som tiez ukoncila vztah ktory trval vyse roka pol so zenatym muzom ktory mal dve male deti. Nie sme spolu v dennom kontakte tak som si myslela, zide z oci, zide z mysli a zabudnem. trvalo mi to dlho kym som nanho prestala mysliet a tusila som ze uz mam vlastne vyhrane. A stacil jeden vecer kedy sme sa nahodou stretli v jednom podniku a spadla som do toho znovu. Prebudili sa vo mne zasa moje city, moja laska k nemu aj to preco som ho lubila. Nevedela som z neho spustit oci a bola som v jeho pritomnosti pred ostatnymi nervozna. Mala som naplanovane co vsetko mu poviem keby sme zostali samy, ako nim pohrdnem, ako mu ppoviem ze pre mna nic neznamena a ako si spomeniem na chvile bez neho, ako ma to bolelo, ako som trpela a v duchu ziarlila ze nemozem byt snim.. Stôl sa zaplnil, ja som vyrazila na wc a on vysiel von za mnou bez toho aby sa obaval pohladov druhych. Povedal mi ze mu chybam, ze ma potrebuje, ze po mne tuzi. A tak z mojich velkych slov, ktore som mala pripravene zostalo len "..aj ja ta potrebujem" a odisli sme spolu ku mne.. Neviem bojovat proti svojim citom, neviem ich ovladat ani ich riadit.. som slaba? Alebo zalubena do nepraveho..

osamala

Ahojte.
Chcem,aby ste mi skuseny poradili.Asi pred 2týždňami sme si s kolegom začali sms-kovať,zašlo to až tak ďaleko že sme sa do seba zamilovali.Ja som vydata a on ženatý , máme už aj deti.Stretávame sa v práci , posielame si bozteky a keď niesme samy napišeme si sms-ku,že sa milujeme.Srdce mi buši ako divé, lebo viem že k sebe niečo cítime.Volávame si každý deň.
Poraďte mi je to normálne milovať jedného keď som vydatá?Ďakujem

.M.M.

..niektori obvinujete viac zeny milenky ako muzov manzelov.. ale vinny si podla mna obaja.. ja som mala milenca rok, aj ked nebol zenaty, ale mal dlhodoby vazny vztah.. vedeli sme obaja do coho ideme a respektovali sme to.. zrazu sa to cele skoncilo tym, ze mi napisal ze si uvedomil ze ublizuje frajerke aj mne.. padlo mi to strasne, aj ked som ho nikdy nemilovala.. ale povedala som si ze ok, tak je teda koniec vsetkemu.. respektovala som to.. po niekolkych dnoch mi napisal ze to nemyslel vazne, vlastne nevedel ze co pise.. zistil, ze nevie na mna zabudnut a nechce ma stratit.. samozrejme dodal ze s frajerkou sa nerozide.. tak teraz mi povedzte, kto je ten co si vyzaduje mat milenku??? bolo to prvy a dufam ze aj posledny krat, co som si zacala s niekym zadanym.. bolo to krasne ale zaroven sebaznicujuce obdobie..co som si samozrejme uvedomila az teraz..

matus2

pre - JajkaOO1_
dakujem za pohlad. Ja som vedel od zaciatku o jej minulosti, o tom, ze svatba uz asi nebude. Ved kto by to robil dvakrat v zivote..O:)) navyse mala manzelstvo cca 15 rokov a dceru uz ma skolacku, tak si uzila az az. Chapem, ze si ma nechcela hned vziat, ked sme sa postupne zblizovali a zistili, ze mame viac spolocneho. Vedel som aj to , ze aj napriek tomu , ze uz s muzom nezila urcity cas stale ho ma v srdci. To mi tiez povedala, je jej dobre byt so mnou, ale citi, ze miesto v srdci pre mna nie je take velke ako by som mozno chcel, preto sa rozhodla, mozno neublizovat mne a aj sebe, utlmit stretavanie a komunikaciu. Hm. pises, ze laska sa vytrati. je to tak u vsetkych? asi, nie. Ja mam inu skusenost. Akceptujem to co citi voci svojej minulosti. Navyse je to otec jej dcery a to sa nikdy nezmeni, takze kontakt bude a od toho je uz maly krocik k tomu aby to skusili znovu. mozno na stare kolena?...neviem. Momentalne je jej dobre, nepotrebuje ziadny dalsi hlboky vztah. Ano, asi som bol kusok momentu v jej tazkej "minute" a hoci sme prezili za ten rok vela peknych chvil, som rad, ze to tak bolo. Chyba mi len, ze to nepokracuje...Nie len muzi, maju niekedy "pomotanu hlavu"....

jajka001_

matus ona uz ma dieta, takze je opatrna. mozno sa s tebou citi dobre ale vzhladom na predchadzajucu neprijemnu skusenost v manzelstve nema chut sa znova viazat. je v tom uz aj dieta. kym vam to klape, naco nejaky papier. a laska casom vyprcha, vacsinou. je to tak. a scenare pribehov lasky byvaju stale take iste.

matus2

Ahojte, nie som pravidelnym citatelom podobnych tem, ale len preto, ze sa ma nikdy netykali. Avsak, zivot priniesol nieco ine. Necital som si vsetky vase prispevky, reakcie, rady, nazory, ale mozno by som obsah mileneckeho vztahu postavil v opacnom garde. Vacsinou ide muza s dietatom, zenateho, ktory nevie, co by chcel a co nie. Avsak moja skusenost je trochu ina. Ja som nieco podobne zazil s matkou dietata, ktora odisla od svojho manzela, asi pred rokom s tym, ze sa rozvedu. Doteraz sa tak nestalo, resp. oficialne sa ziadost este nepodala. Ten manzelsky vztah bol naplneny iba na zaciatku, avsak casom uz stratil svoju funkciu, kedze jej manzel nasiel potesenie u inej zeny. Takato situacia trvala niekolko rokov. Zila s dietatom sama a aj ho vychovala. Suvislost so mnou je taka, ze sme sa velmi zblizili. Aj ked som na zaciatku jasne vedel o co ide, ake su jej pocity a co ma v srdci. resp. vedel som to , ze nema "naladu" na dlhy vztah a nie to este rodinu. Navyse je odo mna aj starsia. Myslim, ze sme prezili pekne obdobie. Neviem, ci to zacanalo byt pre nu tak trochu nebezpecne, nevysporiadane srdce z minulosti a zrazu stretla nieco opacne, nieco co jej chybalo a co je potesilo a mozno prave to jej zacalo motat srdce alebo hlavu. Postupne sa to zacalo ochladzovat. Moj pocit z toho je taky , ze viem pochopit , co citi, hoci som slobodny a nebol som ani zenaty...ale mam tak z toho trochu smutok, ze nieco prijemne pre oboch ma takyto "koniec"??? to prave neviem...zatial nepocituje potrebu vhtahu, ma dcerku pre ktoru zije...a v srdci nie je misto pre ineho..hm.ine je citat ked muz ma mladsiu milenku a je zenaty, ako ked vydata zena s dietatom pred rozvodom ma mladsieho, spolocnika, milenca, blizku osobu...neviem. dakujem