Milenecky vztah-da sa to vobec skoncit?

Príspevok v téme: Milenecky vztah-da sa to vobec skoncit?
ani_neviem

Dnes som ukoncila milenecky vztah so zenatym muzom, viem, ze tato tema tu uz bola prepierana, ale ja mam momentalne pocit, ze mi ide vyskocit srdce z hrude...A este k tomu je to moj kolega:(, chcem ho nemilovat, ale neviem to, ukoncila som to, ale je mi na umretie...Ani neviem, co vlastne chcem pocut, mozno baby, ktore sa takto rozisli s milencom z vlastnej iniciativy skuste nieco napisat.

srdiecko01

ahojko,pocujte moj muz ma asi milenku a dlho pise ,esemeskuje ja mam z toho depresie myslela som aj na samovrazdu ..Ked mu o tom poviem tak ,ze som p...je...a podobne je mlada len tolko viem a nema starosti ani povinnosti .Ja doma na materskej a druhy syn skolopovinny a on sa" lieci "pri milenke .Pracuje ako kamionista a vecne je prec ani deti nevidi ak pride na vikend aj to je pred telkov,alebo pocitacom do rana .Vecne ma ponizuje a zakazuje vsetko.Nedava nam peniaze ved poberam matersku zevraj ma za to platia .Neviem ako dalej .Prosim ak niekto vie o tejto milenke nech da vediet prosim on sa to nedozvie ..Prosim!Uz dalej nevladzem som taka nestastna .Ked som sa chcela rozviest tak on sa zmeni vsetko bude ine tak jeden den a potom zas .Neviem ako dalej zienky nezacinajte si so zenacom prosim ani neviete ako trpim .Ked som bola na porodnici po sekci tak zahlasil po telefone co tam vylihujes ty....pod uz domov ..Domov som sla na 9 den ,lebo sam si nevedel poradit so synom mal prazdniny..Prosim radu

levicaaaa

frenk777, to kamionisti tak veľa zarábajú, že si môžu dovoliť milenky, ktoré idú na peniaze? som nevedela... všeličo sa tu dozviem ja, na tomto fóre... :)

frenk777

Pocuvajte ,som zenaty moja zena je hlupana nic nevie. Iba sa stazuje.Ja na kamione . Ja svoju zenu nenavidim je to potrat Zuza Skoda,ze sa nemozem rozviest .Naviac je tucna .
Ja mam rad chude a naivne co idu po peniazoch a ked chcem este my aj pozasiva vsetko naivka hlupana milenka ...

Help

Liona- ved som pisal,ze inteligentnejsi to vie ustrazit a neprovokuje:)
A su medzi nami aj take skupiny co maju rady a radi starsich....a tym myslim aj o 20 rokov.
Je to cele o idealoch a pritazlivosti....no ako sa hovori....kontrast plati aj vo vztahoch.:)

Liona

Neviem, ci to sveci o tom, ze su menej inteligentni...o tom dost pochybujem. Co by vsak mna zaujimalo je, preco zenaci vyhladavaju na nete kadejake virtualne milenecke vztahy a namotavaju baby aj 5-10 rokov mladsie. To sa za akusi neveru nepovazuje? Ved tam to castokrat zacina.

pcheee

hmm nemusi to byt zasa az taka pravda.....ved hlavne ti chlapi, co zastavaju veduce pozicie sa "citia" byt panmi sveta a myslia si, ze vsetky zeny mozu byt ich...