Dnes som ukoncila milenecky vztah so zenatym muzom, viem, ze tato tema tu uz bola prepierana, ale ja mam momentalne pocit, ze mi ide vyskocit srdce z hrude...A este k tomu je to moj kolega:(, chcem ho nemilovat, ale neviem to, ukoncila som to, ale je mi na umretie...Ani neviem, co vlastne chcem pocut, mozno baby, ktore sa takto rozisli s milencom z vlastnej iniciativy skuste nieco napisat.
Milenecky vztah-da sa to vobec skoncit?
fíha.......tak IDENZL-si dobrý........ako vždy.Ja neviem,čo tí ľudia robia,či ich to tak baví hrať za dvoch,či sa nudia.
lDenzl
aha:) no dobrý postreh.no to som si ani nevšímala ale máš pravdu.
srdiecko01
Včera 19:04
xxx.xxx.213.65
frenk777
Včera 18:52
xxx.xxx.213.65
Zhoda nahod???:)))
Ach jaj:)))
Dovolte sa mi zapojit do debaty,respektujem, ale nechapem niektore nazory. Preco milenka je ta odsudzovana zla zena?? Ved chlap je ten zenaty ma zavazky a PODVADZA?? Pardon ale on by mal mat sudnost a odolat nastraham ked dal SLUB, či nie?? Zamilovat sa moze kazdy a zena este lahsie ako muz, cest vynimkam. Mala som vztah so zenatym muzom 8 mesiacov a necitila som ziadne vycitky voci jeho zene, alebo voci tomu ze mu rozbijam rodinu, ja som nikoho nepodvadzala, nikomu som nic neslubovala, nemala som voci nikomu zavazky. A teraz cakam take reakcie, ze co keby toto spravila nejaka zena tebe??? AJ SPRAVILA ale ja sa nemozem predsa hnevat na nejaku cudziu zensku,ja jej akurat tak mozem podakovat, ze ma zbavila takeho neverneho muza a popriat jej vela stastia :)
frenk-nie je pekné ako opisuješ svoju ženu.Už si zabudol prečo si si ju vzal???Zabudol si na to pekné,čo bolo medzi vami???A že má kilá navyše,tak............ked jej to predhadzuješ na oči,to jej vobec nepomáha.A načo si s ňou,ak nie si štastný,maj si svoje milenky,nevážiš si ju,tak načo si s ňou??
srdiecko01
teraz čítam tvoj príspevok a ešte sa neviem spamätať.pre boha čo je toto za život.či je to týranie? áno je moja zlatá.a či si zaslúžiš aby ťa udrel no to ani neviem ako mám komentovať.určite si to nezaslúžiš.pozri-v prvom rade si musíš uvedomiť že takto to nemôže ísť ďalej.nerozmýšlaj nad tým prečo to je takto,prečo ti ubližuje a pod... strata času.začni rozmýšlať o vážnejších veciach.a to ako z tohto vzťahu von.a čo najskôr.musíš si uvedomiť že tu nejde len o teba.pozri sa na svoje dieťa.darmo chceš byť dobrou matkou-nikdy ňou nebudeš pri tvojom manželovi lebo výchova spočíva v tom že to dieťa si osvojuje medziludské vzťahy najprv v rodine.takúto budúcnosť chceš pre svoje dieťa?ver tomu že sa stane bezcitným ako jeho otec a aj on sa takto bude správať k svojej žene lebo toto bude preňho pridodzené.a to nehovorím o tom že to dieťa je ešte malé na to aby si dovolovalo takéto reči voči matke.kde je úcta? pozri je ešte malý a dá sa to ešte formovať aj zmeniť len to nesmieš nechať takto.
jessulik,prosim ja viem ,ale naozaj neviem ako dalej stve proti mne aj 8 rocneho syna,aby ma nepocuval,lebo Mama je hlupana a...A ked chcem nieco mojmu synovi povedat milo tak on nato .Mama ty bud ticho zavri zobak ty nic nevies ja uz neviem potom pride domov a vravi ,ze sa o neho neviem postarat..Nepocuva ma,lebo ma iba neustale ponizuje pred nim .Ked pride domov ja mu vybalim veci a idem ich dat prat uz mu vadi aj ta pracka zapnuta a vsetko .Neviem ako dalej je to tyranie?Zakazuje ,prikzuje,ponizuje aj udrie sem tam no ja si myslim ,ze si aj zasluzim ci nie?Lebo mu neodpoviem a idem radsej akoze spat,lebo viem,ze chce sa hadat a kricat na mna a zastajat
srdiecko01
verím že to máš doma ťažké ale na samovraždu nemisli- po prvé ten tvoj za to asi ani nestojí a po druhé máš tam deti ktoré ťa potrebujú.treba nájsť rozumnejšie riešenie.
frenk777
zdáš sa mi až príliž sebaistý.bola by som zvedavá na teba ako vyzeráš keď takto odpisuješ svoju ženu.asi si pán dokonalý.no mne stačí že si sebecký idiot.takto sa o ženách nerozpráva.
jasne ,ze ano zarabam moja zena ani nevie kolko ked chcem mam sex no a,aj ty?