Dnes som ukoncila milenecky vztah so zenatym muzom, viem, ze tato tema tu uz bola prepierana, ale ja mam momentalne pocit, ze mi ide vyskocit srdce z hrude...A este k tomu je to moj kolega:(, chcem ho nemilovat, ale neviem to, ukoncila som to, ale je mi na umretie...Ani neviem, co vlastne chcem pocut, mozno baby, ktore sa takto rozisli s milencom z vlastnej iniciativy skuste nieco napisat.
Milenecky vztah-da sa to vobec skoncit?
lDenzl-čo to znamená máť pevnú adresu? ja ju prečo nemám?
purblanka
no akurát pozerám aj ja:) veď aj on má presne to xxx.xxx
nie....ma ich po sebe a ak sa nemeni....ma pevnu adresu ako ja:)
Mne sa nemeni nikdy:)
lDenzl-fakt som si to nikdy nevšímala:) ale dík že si na to upozornil. no a máš pravdu je malá pravdepodobnosť že v jednej téme dať dvom luďom to isté xxx.xxx. ale sú to dva odlišné dni.iba ak by sa tá osoba neodhlásila.však? no zvláštne.
jessulik- to neries:)
ak sa vypnes bude ine,ale aby dvaja mali za sebou rovnake v tej istej teme a zasebou:))
čo ten Help??
no počkajte.náhoda to asi nie je ale prečo nemáme stále to isté xxx.xxx. aj ja mám stále iné.práve teraz som si to všimla.včera som pri príspevkoch pri inej téme mala iné xxx
zaujimave,no ja mam vždy rovnaké.
no počkajte.náhoda to asi nie je ale prečo nemáme stále to isté xxx.xxx. aj ja mám stále iné.práve teraz som si to všimla.včera som pri príspevkoch pri inej téme mala iné xxx
Tu je odpoved:)
flog.pravda.sk