Milenecky vztah-da sa to vobec skoncit?

Príspevok v téme: Milenecky vztah-da sa to vobec skoncit?
ani_neviem

Dnes som ukoncila milenecky vztah so zenatym muzom, viem, ze tato tema tu uz bola prepierana, ale ja mam momentalne pocit, ze mi ide vyskocit srdce z hrude...A este k tomu je to moj kolega:(, chcem ho nemilovat, ale neviem to, ukoncila som to, ale je mi na umretie...Ani neviem, co vlastne chcem pocut, mozno baby, ktore sa takto rozisli s milencom z vlastnej iniciativy skuste nieco napisat.

Deee

ani neviem, takato laska ma svoje caro s milencom prezivas len to krasne a na problemy bezneho zivota je tu manzelka, aj preto sa taketo vztahy tazko opustaju a este tazsie sa zabuda, ja som z podobneho vztahu vhupla do vztahu s uzasnym muzom, dnes mojim manzelom, moja laska k manzelovi bola natolko silna, ze som s lahkostou prekonala vsetko to, co ty teraz prezivas, pri manzelovi som po tyzdni vedela, ze je to muz, ktory mi stoji za to a zmenila som telefonne cislo, odstrihla minulost a dodnes som sa s nim nekontaktovala, odporucam ti teda hladat novu lasku, niekoho s kym mas buducnost, ja som dnes manzelka, pre radost aj problemy bezneho zivota a naplna ma to sto krat viac, takze zmen telefonne cislo, chod meszi ludi, spoj sa s kamoskami a vyrazte niekam, len sa neutapaj v tych "krasnych" spomienkach, pretoze taketo pribehy nemavaju stastne konce

hvrc

je dobre, ze si sa rozhodla nerobit ,, tu druhu,, nerobit kur*vu... casom preboli, najdes ineho, tento za to nestal, podvadzal svoju zenu, a ak by si nou bola ty podvadzal by aj teba

Slobodna

Každá nie :) Preto je dôležitý dôvod prečo si žena hľadá-nájde milenca. A určite by milenec nemal spĺňať také kritéria ako partner. Niektoré ženy pletú hrušky s jablkami a potom to tak aj vypadá.

hard

Slobodna asi mas pravdu, bola to chyba, aj ked ja som v tej dobe s nikym nechodil, ale teraz je ako utrhnuta z retaze. Neviem preco zena nedokaze pochopit ze v tom nie je nic viac. Kazda casom dufa ze to nie je len o sexe... divne

HDM

..ahoj, držím palce aby ti to vyšlo..ale lahké to nebude, my sme to skúšali viac krát, ale vždy sme sa k sebe vrátili..je to o to ťachšie,že sme kolegovia tak ako vy dvaja,a srdcu bohužial nerozkážeš..a ľudia čo to nezažili a tvrdia,že sa im to nemôže stať, sa veľmi mýlia..stať sa to môže každému.. :)..takže hlavne myslieť pozitívne a veľa šťastia.. :))

Adulka

Nechápem ako to dokážete, milovať sa s mužom, ktorý má doma svoju ženu a miluje sa tiež s ňou. Cítila by som sa ako odpad, nechápem ženy čo to dokážu..hmmmmmmmmmmmmmmm......... :-/

Slobodna

hard- vieš ako sa hovorí, keď ženu dobre pretiahneš, už sa jej nezbavíš :) Kým sa tak nestane, vždy máš šancu sa jej striasť.

hard

No to mas tazke, ale asi si spravila najlepsie ako si mohla. Ja sa tak isto neviem zbavit jednej kolegyne, ale to je iny pribeh...