Dnes som ukoncila milenecky vztah so zenatym muzom, viem, ze tato tema tu uz bola prepierana, ale ja mam momentalne pocit, ze mi ide vyskocit srdce z hrude...A este k tomu je to moj kolega:(, chcem ho nemilovat, ale neviem to, ukoncila som to, ale je mi na umretie...Ani neviem, co vlastne chcem pocut, mozno baby, ktore sa takto rozisli s milencom z vlastnej iniciativy skuste nieco napisat.
Milenecky vztah-da sa to vobec skoncit?
doubledog presne to isté robíte aj vy muži.
doubledok a ty si kto aby si tu nejake zeny sudil ak nemas nic rozumne napisat tak radcej ani nic nepis.To ked niekto potrebuje lasku to si zena alebo muz zahravaju s citmi nikto predpokladam sa nechcel do nikoho zalubit.A ked tak hovoris ze chlapy su ziadne nevyniatka tak ta zena nema co vyhladavat inu spolocnost, Ale venovat sa chlapovy a ked ten chlap je ......... tak sa necudujem neni o com
rada tak toto s tebou suhlasim a mimochodom maĺa som vztah ale so slobodnym muzom ak sa to da tak nazvat.Potrebovala som ho iba nato aby ma vypocul pochopil a nie pretiahol.Ked si najde muz alebo zena milenca-ku tak maju asi nato nejaky dovod nemyslite?Nikto si len tak so srandy nikto nehlada ci to je psychickej alebo sexualnej stranky.
funguje to tak, mám známeho, podvádzal manželku, teraz je milenka manželkou a chlapec má opäť milenku... niektorí ľudia majú pomýlené hodnoty života a svojim správaním veľmi ubližujú nevinným.. láska je veľmi citlivá vec, treba sa o ňu starať a nie pri prvej príležitosti ujsť.. a vo vzťahu, kde sú deti, to je ešte horšie.. preto, slobodné len tých nezadaných poprosím:-)))
A michajela úplne súhlasím, nech si každá hľadá svojho nezadného, ktorého si "vycvičí", s ktorým bude šťastná a nech sa proste nepletie iným do života...o koľko ľudí menej by bolo nešťastných...ale tak, tak, nech každý dostane to, čo si zaslúži...verím, že to tak funguje.
akože samozrejme že je to aj chyba ženatého, ale chlapi sú chlapi - majú to v génoch byť neverní...ale akoby nestačilo, že si nejaký v kríze stredného veku nájde nejakú mladú kurvičku /nemusí byť ženatý/, ale my ženy im ešte aj pomáhame tým, že proste tomu nezabránime. Viem, že srdcu sa nedá rozkázať ale ženy by si mali pomáhať a nie robiť toto...proste vydatá/zadaná žena trpí už len tým, že má doma takého hajzla a tá druhá sa chopí príležitosti a spáva s jej chlapom... Aj keď ona nemá žiadnu výhru istú, pretože skôr či neskôr to spraví aj jej..to je môj názor a proste neznášam také typy ľudí a hlavne žien, čo dokážu takto ubližovať druhým a pritom sa pozrieť ráno do zrkadla...je mi na vracanie.
mať lásku na úkor niekoho iného, kto ani netuší, že je odstavený na druhú koľaj, robí si plány do budúcnosti.. stará sa o špinavé ponožky drahej polovičky.. vraj láske nerozkážeš?! pekné kraviny, využiť konflikt vo vzťahu, vziať si niečo, čo nám nepatrí.. áno, je to o dvoch ľuďoch, ale všetko sa raz vráti a vy budete na tej druhej koľaji..nechápem, prečo si slobodné ženy nedokážu nájsť slobodného, roky robíme z muža človeka a potom ho máme len tak dať druhej?! prajem každému, čo mu patrí:-)))
nikdy nehovorte nikdy a nesudte len milenky, pretoze pokial by im to zenac nedovolil, tak by sa milenkami ani nestali...
ja sa nechem nikoho zastavať a ani obvinovať, ale katuška, tak ako su na vine milenky, tak tak aj tí ženatí muži, ktorých doma čaká žena a možno aj deti. Tak oni v tom tiež nie su podla mna až tak nevinne.