Dnes som ukoncila milenecky vztah so zenatym muzom, viem, ze tato tema tu uz bola prepierana, ale ja mam momentalne pocit, ze mi ide vyskocit srdce z hrude...A este k tomu je to moj kolega:(, chcem ho nemilovat, ale neviem to, ukoncila som to, ale je mi na umretie...Ani neviem, co vlastne chcem pocut, mozno baby, ktore sa takto rozisli s milencom z vlastnej iniciativy skuste nieco napisat.
Milenecky vztah-da sa to vobec skoncit?
Prosím vás, je mi z vás na vracanie. Prečo musíte ako milenky rozbíjať rodiny? Nikto nikdy nemôže byť šťastný na úkor nešťastia iných... Skúsili ste sa niekedy vcítiť do kože tej manželky..? Aj tak si myslím, že božie mlyny melú pomaly ale isto a raz sa to všetko vráti a otočí a aj tie čo si našli ženatého skúsia ten pocit bezmocnosti a nechuti žiť keď ich začne ten ich vyvolený podvádzať..chcem tomu veriť že na svete je trochu spravodlivosti..
do kelu....je to neskutocne zly kruh problemov a citoveho utrpenia.....
clovek nedokze racionalne premyslat a aj pracovne je vtedy na nizkej urovni......
aj ked je to krasne....v skutocnosti je to velmi zle a hlavne ak clovek z toho vytriezve.
ten môj je tiež ženatý a dokonca splodil s manželkou aj dieťa počas našho vzťahu..no vraj si to zariadila sama ( vysadila HAK bez jeho vedomia ked sa o nas dozvedela) a ked som to vtedy zistila chcela som náš vzťah ukončit a on mi povedal že ak nie ja tak bude druha lebo on pri manželke neostane.teraz sa rozvádza , máme spolu dieťatko a dom a je nam krásne :-) spočiatku som mala výčitky ale uistil ma že keby bolo to manželstvo funkčné tak sa nič takéto nestane.jednoducho nie za všetkým sme len my ženy ako milenky a naši millenci ale určitý podiel na tom majú aj \"naše\" \"ich\" polovičky.
som slobodna, teeda nevydata..este, dufam, ze raz budem, a stastne..dufam, ze najdem tu silu v sbee ukoncit to s nim a zacat novy zivot, bez zenatych chlapov..:(
milenka vela veci zavisi od teba co vlastne chces neviem ci si vydata alebo slobodna raz to prist muselo ja som to len pred par dnami ukoncila a citim sa vynikajuco len namna vycinaju vycitky ako som to mohla urobit ale jedno som vedela ze nechcem stratit syna a ani manzela je uzastny ani si ho nezasluzim. A mimochodom baby milenci su iba vtedy dobry ked nam je naozaj zle vedia nas pochopit,potulit atd.ale viete si s nim predstavit zivot ja nie.Niekedy moze prist taka doba ze budeme porovnavat manzela s milencom on bol iny ako ty v tomto,v tomto bol lepsi atd.treba vam to mne nie citim sa konecne slobodna amilenec ktory ma mal alebo ma rad musi,mudel raz pochopit ze som dala prednost nie pre hocikym ale pred vlastnou rodinou tak ti drzim palce milenka
ja mam podobny problem..ale mozem si za to sama, bola som prilis hlupa a teraz nevem ako mu povedat ze koncime..skusila som to iba raz a sam ma svojimi sladkymi recami presvedcil o tom ze to nechcem..Povedal, ze si na mn anjde uz cas..ani neviem ci je to vztah ci len ja to tak citim..skor zacinam mat pocit ze je to IBA o sexe(a mozno uz ani o tom)..sme spolu malo, uz dva mesiace som ho poridne nevidela, na zaciatku to bolo krajsie, omnoho..mala som pocit, ze ma ma rad, ale letnymi prazdninami sa to zmenilo, on sa zmenil, alebo ja som sa zacala na to "cudo" co medzi nami je inak pozerat.Chcem to skoncit, iba sa trapim, on ma trapi, ale neviem ako mu povedat ze NIE milacik..je KONIEC..a nenechat sa presvedcit o tom ze ten koniec nechcem..:((
vsetko co tu pisete vam verim. Len mily ludia nikoho nesudte kazdy ma svoj zivot chce sa s niekym poradit nevie co ma robit. Giovanni nikdy nehovor nikdy co vidis na druhom cakaj na sebe,len aby o par rockou si nepisal ze si sa mylil ze aj teba to stretlo netreba podcenovat city ale mat ich na uzde.Niekto potrebuje milenec milenka sex niekto zasa cloveka ktory ju jeho vypocuje a zalubit sa predca nie je hriech.A ked niekto nie je stastnya preco by ten dotycny mal ostat vo vztahu?Ma ostat s tym clovekom ktoreho lubi ked som s niekym inym stastna to mam do konca zivota trpiet?A mna sa nikto nepyta ako mi je ale iba sudi clovek sa ma seba pytat preco mam milenca milenku co mi chyba v rodine? Ak ju vlastne mam preco som nestastna preco niekoho ineho lubim?
byt tou druhou je hrozny pocit... a ano, je tazke to skoncit... ja som sa to polusala uz x-krat skoncit, ale nemohla som, nevydrzala som to, necitila som to tak, ale chcela som to urobit preto, aby som skoncila uz to trapenie s tym, ze ked ho najviac potrebujem tu nie je a musim si vystacit sama... takyto vztah je narocny, nemozes si to pripustat, ze je zenaty, pretoze by ta to polozilo.....
hrozne by som bola rada aby tu napisala nejaka, ktora "ukradla" manzela ,alebo prebrala. a zije s nim aspon 10 rokov v jednej doamcnosti denno denne.
Velmi je lakave to co je nedosiahnutelne.Tie typi muzov co maju milenky su strasne nezreli,sexulne chtivi ,nezodpovedni ,nevyrovnani muzi, a to iste plati aj pre zeny.take opicky,co nevedia mat pod kontrolov pohlavne pudy, a moralku nemaju v hlavicke ujasnenu, nejake zadasady venrnosti odddanosti, hlbsieho splynutia atd.{sekundarne city }
urobila som si priskum moralky.dala som inzerat-znenia: chcem aby si podvadzal manzelku so mnou a najma ak si zenaty katolik...",,denne 15 chlapov mi odpise!!!!a ja sa vinikajuco zabavam na muzksej jesitnosti,
Najviac ma bavi ked odpisuje 40- 50 tnik{typicka kriza sexuality} nejakej 18-20-30 rocnej,to je klasika.
Nechapem preco sa ludia "nevyskacu" pred manzelstvom.a nech mi nikto nehovori ze sa nemoze rozviest...koli detom majetku atd...a sexovat to vie ????
z druheho brehu
boli sme manzelia vyse 20 rokov, 3 skoro dospele deti. Spokojny zivot,uz sme sa pomaly na tom bavili ,ze budeme mat casom aj nejake vnuca. A zrazu vichor do rodiny, muz si nasiel milenku, nasledoval rozvod.Rozvrat vsetkeho co sa budovalo.Deti sa tulaju po svete, zarabaju kde sa da, ja im pomoct financne nemozem, on zase vsak netreba.Mne ostali slzy preplac, on uz nie je taky stastny ako prvy pol rok.
Prajem vsetkym ktori/e sa tu utesuju, aby ste zazili to iste-bezmocnost, zufalost, nasledne problemy zdetmi..apod.Hladajte chlapov v inych vodach a nenicte zivoty inym. Je mi z vas na grcanie.