Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nádor v prsníku- aký odporúčate postup???

severanka123

kaciatko,
možeš mi prosím ťa poslať na mail kde si na nete objednávaš tie americké produkty, by som sa na to pozrela. No ja som o tej sóji čítala, ale nevedela som, že to môže mať až takýto súvis s nádormi:-((
V Joalise som bola na meraní už veľa krát, hlavne keď som mala helikobaktera a odmietla som brať ATB, až som to minulý rok začala robiť aj ja, ale nemám ešte atestáciu. Niektoré diagnózy sa tými preparátmi liečia veľmi rýchlo, na niečo treba viac trpezlivosti, hlavne na tie chronické dlhodobé problémy. Ale ak máš rozhádzaný cyklus, tak skús REGULAR, mne pomohol, ja som si rozhádzala cyklus tabletkami na oddialenie, to som neverila, že 3 dni oddialenia ma takto rozhasia.... Jonášove knihy sú super, aj Jonášova kuchárka:-)
a ďakujem za rady:-))

kaciatko7

inac, velmi je vhodny pohyb, plavanie, skakanie na trampoline, rychlejsia chodza, co koho bavi...tiez podporuje imunitu, dalej sauna - detoxikacia, ranna sprcha striedava - tepla so studenou, pozitivne myslenie, viera, optimizmus, robit to, co vas bavi, aj napriek ochoreniu nestracat nadej, pozerat komedie napriklad....aj toto vsetko pozitivne vplyva na organizmus a posobi zasadito, vsetky zle myslienky, hnev, hadky, depresie, beznadej, necinnost posobi na prekyslenie. psychika je velmi dolezita, treba sa snazit zit aktivne a urobit pre vyliecenie maximum....baby, drzim palce, zvladnete to. pekny den prajem

kaciatko7

petuska, vela ludom uplne zmizol, popripade zostala akoby jazva, ktora sa casom vstrebala. podla mna netreba do nadoru rypat, rakovina sa stane agresivnejsou, po chemo a ozarovani sa nador dokaze zmensit, v niektorych pripadoch nie, moze z nej aj narast, ale rakovina ako taka takymito metodami z tela nevymizne. a potom je velky predpoklad vytvorenia metastaz. takze rypat do toho netreba. treba posilovat imunitu, odstranit z tela plesne, ktore rakovine len napomahaju, riesit prekyslene prostredie organizmu, toto vsetko nadoru a rakovine len pomaha a vyzivuje ju. rakovinove bunky nemaju sancu prezit v zasaditom prostredi. preto je vhodna pri rakovine surova strava, okrem ineho odkysli telo a tym padom nie su vytvorene podmienky na prezitie rakovinovej bunky. metod je vela, ale zmena stravy je uplne nevyhnutna. pozor aj na sacharidy, tie vyzivuju nadory, plesne, kvasinky. prepacte, ak som to napisala tak po lopate, ale aspon je to lepsie pochopitelne :)

kaciatko7

skuste dobre doplnky popozerat na americkym internetovych obchodoch, su tam dobre ceny, postovne je sice vyssie, ale urcite lepsie obsahy a zlozenie, nedaju sa porovnat s europskymi cenami. link sa bohuzial vymazal, tak pohladajte na google
inac, paci sa mi metoda Dr. Jonasa, ceskeho lekara, co uzivas tie detoxikacne doplnky, napisal aj nejake knihy o cinskej diagnostike, bola si u nich aj na diagnostike? jeho pripravky sice nepoznam osobne, neskusala som, ale na detoxikaciu su urcite dobre.

kaciatko7

severanka, aj ja som ich jedla neurekom, nejedla som maso, tak som myslela, ze robim len to najnaj pre svoje zdravie, plus som brala HAK a teraz mam tak rozhadzany cyklus, ze musim uzivat doplnky na jeho ustalenie. napr. aj pri takom lecitine, ktory je zo sojoveho oleja rozmyslam, ci pri rak prsnika ho nie je lepsie nahradit lecitinom z vajecneho zltka. ale tie pripravky su drahsie.

kaciatko7

petuska, skus popozerat na
-odkaz odstránený-
ja osobne z tade vela veci objednavam
su tam dobre enzymy, probiotika, zelene zmesy, vit C...vela uzitocnych doplnkov

kaciatko7

soja vo svojom nefermentovanom stave (alternativa masa a mlieka - soj. maso, mlieko, jogurty, tofu, natierky a pod.) narusa hormonalny system, blokuje absorbovanie vapnika, horcika...a v organizme sa sprava ako estrogen. sojove izoflavony mozu zabranovat ovulacii a podporuju rast nadorov zavislych na estrogene. narusaju hormonalnu hladinu a cinnost stitnej zlazy, okrem ineho. preto je vhodne pri rakovinach sa jej vyhybat, najlepsie zo stravy uplne vylucit.