Prosím všetkých, ktorí si tým osobne prešli, ale aj odborníkov na výživu aby poradili. Odporúčate chirurgické odstránenie alebo nie? Ktoré potraviny alebo výživové doplnky by mohli pomôcť? Ďakujem.
--------------------
"Karcinóm prsníka (zhubný nádor prsníka)" www.zdravie.sk
Nádor v prsníku- aký odporúčate postup???
ahojky, Petuska
Ja momentálne beriem detoxikačné kvapky z joalisu, kukni www.joalis.sk, bola som u nich na vyšetrení, lebo na biopsiu čakám od júla, termín mám až budúci týždeň. A to som si hrčku našla v apríli a 3 mesiace čakala na sono:-((( doktorka v Joalise mi povedala, že je to nezhudné, že rakovinu v tele nemám, tak som zvedavá, čo bude na biopsii. Beriem kvapky MAMMADREN na prsné žľazy, potom na pečeň a črevá a tiež obličky, každý mesiac iný orgán. Môj otec bral aj chemo, takže on mal kvapky aj na očistu od žiarenia a rádioaktivity, takže bral toho viacej. No a k tomu som robila a robím očisty pečene a žlčníka glauberovou soľou - viem, že je tu veľa odporcov tejto metódy, ale ja ju robím už dlhšie, poradil mi to jeden odborník, ktorý sa venujem ťažkým prípadom s rakovinou a je veľmi úspešný. Pre koho je glauberova soľ "silná káva", tak potom sú dobré aj očisty olejom a citrónom, ale z toho zase mňa napínalo a necítila som sa dobre ešte 2 dni... ak chceš, presný postup týchto očíst ti môžem poslať na mail, všetko sú to očisty od odborníkov, žiadne šarlatánstvo.... no a k tomu tie všetky čaje, hlavne vilcacora. Ja som sa pýtala aj na to, či ten nádor môže zmiznúť, veď ako prišiel nech aj odíde a viem, že sa to stáva, hoci doktor mi povedal, že zatiaľ všetky jeho pacientky sa rozhodli pre operáciu, lebo nechceli riskovať. Myslím, že to ako sa nádor bude vyvíjať závisí od stravovacieho režimu a prístupu, a ak je nádor nezhubný, je to v podstate ten "zdvihnutý prst", že niečo v tele nie je v poriadku... díky, že si otvorila túto tému, veľmi mi to pomohlo...
Ešte sa chcem opýtať, či má niekto skúsenosť alebo je teda možné aby nádor úplne zmizol, viem, že je možné ho zmenšiť. Najprv vznikne nádor a potom sa rozvinie rakovina?
RNG zaujímajú ma tie kalcifikáty. Vieš o nich niečo bližšie? Ako a prečo vznikajú? Čo je to chelacia?
Ešte raz vám všetkým ďakujem aj Macce. Nielen za informácie ale aj za citlivý prístup. severanka môžeš prosím ťa napísať niečo bližšie o tých detoxikačných kvapkách? Majú výhodu tí, ktorí pozitívne myslia a nepoloží ich to.Najmä je to boj hneď od začiatku a kto prestane bojovať a vzdá sa, ten prehrá. Ja bojujem momentálne so sestrou a jej túžbou dať si klobásku, pivko, rezeň :-)) Zatiaľ nič bližšie nevieme, čakáme a to čakanie je najhoršie, keď človek vie, s čím má dočinenia, pozná svojho nepriateľa, vie s kým bojuje a ako má bojovať. Momentálne sú našimi najväčšími nepriateľmi lekármi, bojujem s nimi, pretože buď sami nevedia čo konkrétne to je, ako to liečiť alebo nám to nechcú povedať, neviem. Privádza ma do zúrivosti tento ich postoj. No každopádne sa našiel jeden dobrý pán primár, ktorý nám všetko vysvetlil a kde nás iní úplne vystresovali a vystrašili on nás upokojil. Aspoň niečo. Želám veľa sily všetkým kto s tým bojuje a môj úprimný obdiv, všetkým, kto s láskou stojí pri takomto človeku a pomáha mu.
Luciferka dík, človek sa snaží nemyslieť na to najhoršie ale samozrejme hlavou mu víria všetky možné varianty.
kaciatko zatiaľ ešte neplačeme, asi je dobré, že to všetko ide tak rýchlo, že je okolo toho taký zhon a panika, človek nemá čas naplno si uvedomiť čo sa vlastne deje a položiť sa. Biopsia sa odkladá na neurčito, hlavne, že sme si zas zbytočne počkali 3 hodiny a pán dr. nás odpinkal k inému doktorovi. Takže čakáme ďalej a žijeme v neistote. Ďakujem, ste veľkou oporou. Keď sa niečo takéto stane, ľudia by mali zabudnúť na osobné spory, na staré krivdy a vyjadriť aspoň podporu. Človek si povie, nech je aká je, nech mi ublížila akokoľvek, mám ju rada a nechcem ju stratiť. Všetko ide bokom, vlastné plány, kariéra, sebeckosť nemá miesto. Človek si utriedi priority. Asi sú takéto situácie nutné, práve preto aby sa ľudia uvedomili, asi nám Boh chce jednoducho ukázať čo je dôležité. Možno je to zatiaľ iba zdvihnutý prst, no každopádne či to je zhubné alebo nie, u nás alebo u vás, budúcnosť ostáva už neistá a určite treba veľa vecí zmeniť a nezaspať na vavrínoch. Určite je nutné zmeniť stravu, životný štýl, vlastný prístup k sebe samému, svojmu zdraviu ale i k ľuďom okolo seba. Sranda je tá, že ma vždy udivovalo, že napriek tomu ako sa stravuje, ako žije, že je v nej veľa hnevu, ktorý v sebe potláča, na moje rady nedbala, nikdy nebola vážnejšie chorá, tak raz za rok. Tak dúfam, že nás táto situácia aspoň niečomu naučí a dúfam, že sa už čosi zmení, v jej správaní, v jej životospráve. Určite dám vedieť ako sme dopadli, zatiaľ budeme do budúceho týždňa v sladkej nevedomosti ale hnusnej neistote.
ahojte, aj mne diagnostikovali nádor - 1,5 cm, čaká ma biopsia, doktorka povedala, že to bezpodmienečne musí ísť von bez ohľadu na to, či to bude alebo nebude zhubné. Neviem si však predstaviť, že prídem o kus prsníka, nie že by som si na to až tak potrpela, estetika ide bokom, ale ono to príčinu aj tak nevyrieši a nádor sa môže objaviť znova. Rozhodla som sa teda, že na operáciu nepôjdem, tiež som študovala o tom všetko možné a bola som u alternatívneho liečiteľa, beriem detoxikačné kvapky, otec mal rakovinu prostaty a pomohla mu detoxikácia preparátmi, pečeňové a črevné očisty aj po ožarovaní, veľmi rýchlo sa zregeneroval, aj keď to u neho bolo zhubné a otec je dosť negatívny, čo ja som zase opak, všetko s úsmevom:-))...
kačiatko
Chcem sa spýtať, prečo sa vyhýbať fytoestrogénov?
RNG
prosím o radu, kde sa dajú objednať na nete preparáty, ktoré tu spomína.
To radca:
Pokial si myslis, ze mozes poskytnut dobre rady, nech sa paci. Si dost aktivny, tak ti na tom zrejme zalezi.
Udivuje ma vsa, ze sa nedokazes riadit jednoduchymi pravidlami fora. Ved je to predsa tak jednoduche.
To co si vsak predviedol v tejto teme nebudem tolerovat!
Samozrejme treba vsetky hrcky a nadory kontrolovat.
Ale netreba ani zabudnut, ze rozne hrcky, tumory a ine v tele neziaduce utvary sa daju odstranit
silnymi enzymatickymi zmesami a jodom,
tukove lecitinom,
kalcifikaty chelaciou,
tj nielen vyckavanie pod dozorom lekara a operacie,
ale aktivne branenie sa prirodnymi prostriedkami je tiez ucinny postup
petuska, maminu tiez poslali na vysetrenia velmi rychlo, co sa u nas v nemocnici ani nerobi, na biopsiu isla hned den po zisteni ze tam nieco ma a na onkologiu hned po vysledkoch z biopsie, a nemala to zhubne....., takze pokial nemate istotu ze je to zhubne ani na to nemyslite.......a ak hej, podla mna vyhladat odbornika a byt pod dozorom, nech uz sa rozhodnete akokolvek, aj ked pre alternativu, radsej byt aj pod dozorom lekara, su taki co to akceptuju, maminin lekar s tym nemal problemy, akceptoval jej rozhodnutie, ktroe si myslim ze bolo spravne...., a ja som to zle napisala, lebo mamina si to miesto nielen natierala ale aj masirovala kazdy den s tym aloe......daj vediet ako ste dopadli
ženy, u ktorých bol zistený nádor menší ako 1 cm v priemere majú 90-percentnú šancu na vyliečenie a čím dlhšie budete váhať tým to bude ťažšie, každopádne nech sa rozhodne pre tú liečbu, ktorej je PRESVEDČENÁ, že jej pomôže. Držím jej veľmi veľmi palce. Mám známu, ktorá sa dostala z rakoviny vaječníkov cez chemoterapiu, znášala ju výborne, nebývalo jej vôbec zle a celý čas sa plnohodnotne starala o dve deti, šoférovala. Myslím si, že 90% úspešnej liečby má na svedomí prístup k chorobe, lebo ona NIKDY nepovedala, že má rakovinu, to slovo som z jej úst NIKDY nepočula. Samozrejme, že zmenila aj životosprávu. Takže všetko ide ruka v ruke.
S touto diagnózou mám už skúsenosť,ale neviem či nádor/zhubný/sa nejakým zázrakom z tela stratí.Bola som NOU v Blave a nezdá sa mi,že by tam človeka odbili.Ležala som tam 9 dní a bola som prekvapená prístupom lekárou a sestričiek.Hlavne to treba riešiť s onkológom.Zhubný nádor môže narobiť veľa zla,spravia sa metastázy,prenikne do kostnej dreni....a liečba je ťažšia.Ale hlavne to netreba odkladať nádor rastie.
tu su nejake info o hladovke, okrem ineho. tu je vsak najlepsie drzat pod dohladom.
www.lecba-rakoviny.estranky.cz