Prosím všetkých, ktorí si tým osobne prešli, ale aj odborníkov na výživu aby poradili. Odporúčate chirurgické odstránenie alebo nie? Ktoré potraviny alebo výživové doplnky by mohli pomôcť? Ďakujem.
--------------------
"Karcinóm prsníka (zhubný nádor prsníka)" www.zdravie.sk
Nádor v prsníku- aký odporúčate postup???
ano, uz sme spominali surovu stravu pri liecbe rakoviny, podla mna by strava mala byt pri liecbe zaklad. a surova dokaze naozaj zazraky.
dobre stranky na prestudovanie
www.freshness.cz
-odkaz odstránený-
www.vitarian.sk
neviem ci to uz niekto tuna spomenul, ale na stranke freshfood v clankoch je pekne rozpisane ako liecit rakovinu stravou
neviem ci to uz niekto tuna spomenul, ale na stranke freshfood v clankoch je pekne rozpisane ako liecit rakovinu stravou
aj tu pozri posledny prispevok od RNG
www.zdravie.sk
inac tekute zeolity, co su tam spominane, uzivam aj ja, asi tyzden..pozri zeolite.cz
-odkaz odstránený-
ahoj Petuska
skus pozriet
-odkaz odstránený-
pozdrav sestru, dufam, ze sa ma dobre :)
RNG už som sa to pýtala, len si mi neodpovedal, čo je to tá chelacia???
neonin, po prečítaní tvojho prispevku mi bolo normalne lepšie, ja mam fibroadenomy v prsnikoch, a zase tam nieco mam a dufam, ze to zase bude len nieco nezhubne. a máš pravdu, treba sa smiat a nestresovat, ale taktiez nedusit hnev v sebe, lebo ani to nie je dobre. treba sa vyrevat a zase je vsetko oki.
uz to bolo prilis zahrabane, prinasam to znova napovrch:
Samozrejme treba vsetky hrcky a nadory kontrolovat.
Ale netreba ani zabudnut, ze rozne hrcky, tumory a ine v tele neziaduce utvary sa daju odstranit
silnymi enzymatickymi zmesami a jodom,
tukove lecitinom,
kalcifikaty chelaciou,
tj nielen vyckavanie pod dozorom lekara a operacie,
ale aktivne branenie sa prirodnymi prostriedkami je tiez ucinny postup