Prosím všetkých, ktorí si tým osobne prešli, ale aj odborníkov na výživu aby poradili. Odporúčate chirurgické odstránenie alebo nie? Ktoré potraviny alebo výživové doplnky by mohli pomôcť? Ďakujem.
--------------------
"Karcinóm prsníka (zhubný nádor prsníka)" www.zdravie.sk
Nádor v prsníku- aký odporúčate postup???
kaciatko,
netvrdim, ze niekomu nieco vnucujes. To sa na tomto fore napisanim textu ani neda. Uplne staci, ak niekomu doporucujes neoverene veci, popripade klames. Musis si uvedomit, ze tuto temu mozu citat aj ini vazne chori ludia, ktorym mozes lahko uskodit.
V inych temach kaciatko propagovalo jeden pripravok a tvrdilo, ze jej sestre velmi pomaha. Neskor vyslo najavo, ze jej sestra ho este nezacala ani uzivat. Tebe mozno nevadi,ze ti radi nespravne, ale mne to vadi a myslim, ze aj kazdemu trochu normalnemu cloveku.
Naďa ak som správne pochopila je to Národný onkologický ústav v BA?
Neboj sa radca čítam aj tvoju tému o rakovine :-) Som prístupná informáciám od každého, ale informáciám, nepotrebujem ochraňovať a vyberiem si z tých informácií to, čo budem sama chcieť. To je slobodná voľba človeka. Nemám rada ľudí, ktorí preferujú iba to svoje, iba svoje výrobky, svoje informácie, mne sa skôr zdá, že tebe o to ide.
radca už som sa raz vyjadrila, že ty nevieš čítať a opakujem to znovu. Prečítal si si vôbec to čo mi sem dala kaciatko??? Ja tam nikde nevidím žiadne zázračné prípravky, skôr informácie o rakovine, čo je vhodné a čo naopak nevhodné jesť, ako sa správať, čomu sa vyvarovať atď. Toto je forum o zdraví, tu si ľudia vymieňajú aj jednotlivé skúsenosti s prípravkami, keď niekomu čosi pomohlo tak to odporučí, je na každom jedincovi, či si to kúpi a vyskúša alebo nie. Radca ja nemám 10 rokov a napriek takémuto problému nie som ľahko ovplyvniteľný človek. Ja ťa prosím aby si viac do tejto témy neprispieval, pokiaľ nemáš nejakú radu ohľadne témy. Ďakujem.
Naďa ďakujem ti za tip, neboj určite plánujeme byť pod dohľadom odborníka, len momentálne skutočne hľadáme odborníka a som rada, že prispievate aj takými vecami. Len určite nechceme chirurgický zákrok, skôr to chceme riešiť nejakou alternatívnou metodóu ak sa teda bude dať.
Hej kaciatko je to možné. Len my sme také dva protipoly, ja bývam dosť často chorá napriek tomu, že sa zdravo stravujem, športujem atď. A ona je môj úplný opak. Myslím, že určite to bude aj myslením. Ona si chorobu absolútne nepripúšťa akúkoľvek, proste jej nevenuje pozornosť, ani keď nejaká nastúpi. Proste si neuvedomuje, že je chorá aj keď chorá je. Nedá chorobe šancu. To je myslím veľmi dobrý prístup, i keď určite aj telo má svoje rezervy a pokiaľ nemá z čoho čerpať, nemá žiadny prísun potrebných živín nejak sa to prejaviť musí. Ďakujeme, nápodobne držíme palce, veď vy so sestrou ste na tom rovnako.
Macca,
nemyslel som to zle. Chcel som len Petuske B pomoct. Ked jej niekto prelepi vsetky mozne spamy o liecbe rakoviny z netu o zazracnych priprsavkoch, navyse ked si ich sama moze lahko najst, tak jej tym nepomoze, ale uskodi. Moja tema o rakovine je na tomto fore dostupna kazdemu a lahko sa da vyh;adat, ak je zaujem.
petuska, mam dnes neskutocny problem s netom, cely den len zapinam a vypinam notebook, hadam mi to odosle. uz som z toho na nervy. zaujalo ma, ako si pisala, ze tvoja sestra nikdy nebyvala chora. my sme ten isty pripad. a teraz takyto zdrav. problem. vysvetlujem si to tym, ze ich imunita akokeby spala a na nic nereagovala, predsa je normalne mat raz zacas nadchu, aj to je ocista, alebo potit sa, cistis sa cez kozu, ked ti je zima alebo sa zmeni pocasie, clovek zvykne nachladnut, popripade pri nevhodnej strave ma trav. tazkosti, akne atd. lenze ked imunita spi a na tieto vplyvy nereaguje, tak si ten odpad zacne niekam ukladat. a to v podobe cyst, kamienkov, nadorov...takze v podstate clovek cele roky sa javi ako super zdravy, napriek tomu ako zije a potom hop, zistia mu takuto diagnozu. neviem, ci je to tak, ale pride mi to logicke a aj dost pravdepodobne. inac, nemyslite stale na chorobu, je dobre sa tym sice zaoberat, hladat riesenia, ale treba sa pokusat si do podvedomia vsugerovat ten pocit, ze je clovek zdravy, ze sa citi fajn, ze vsetko bude dobre, ze to zvladnete. sila podvedomia je naozaj neskutocna a vela veci vie ovplyvnit. tak drzte sa, pozdrav sestru, drzim vam palceky a myslite pozitivne, ziadne slzicky...kazdy problem je riesitelny, ked sa chce. pekny vecer prajem :)
Ja by som vám odporučila vyšetrenie v NOU v Blave aj keď to máte ďaleko dochádza tam veľa žien z celého slovenska.Ide to tam celkom dobre /až na výpadok mamografu ale už funguje/.Je lepšie byť pod dozorom odborníka viem že niektoré ženy tam len sledujú či im hrčky rastú ak sú nezhubné neženú ich rýchlo pod skalpel.Ak rýchlo zistíte aký typ máte tak rýchlejšie viete zareagovať liečbou či nemocničnou alebo inými produktami.
severanke keď som ležala v nemocnici vyberali jednej žene nezhubnú hrčku a neprišla o kus prsníka,za dva dni išla domov
Inak sóju mám veľmi rada aj ja. Ostalo mi to ešte z čias môjho pubertálneho vegetariánstva a vyslovene mi chutí.
Baby ste úplne súper a strašne vám ďakujem za to množstvo informácií. kaciatko z toho obviňovania si nič nerob.
O joalise som už počula, lieči sa ním aj môj bývalý kamarát. Len my to máme dosť ďaleko do BA a mám v tých prípravkoch dosť zmätok, asi najlepšie je keď vám odporučia odborníci nejaký konkrétny na váš konkrétny problém. Inak kaciatko klobúk dolu, máš všeobecný prehľad a nadupané všetky informácie, aj v iných témach som si všimla a severanke tiež dôverujem, lebo ona to má z vlastnej skúsenosti. Takže super, pokojne píšte ak vás čosi napadne. Snažím sa ju rozveseľovať, ale aj keď sa smejeme tak sa vždy tak nejak zarazíme a smutne pozrieme na seba. Proste nedá sa zabudnúť na to, že je nejaký problém a nevieme čo bude, no zas robiť paniku tiež ničomu nepomôže. Ale chcem aby sme boli pripravené na akýkoľvek variant a vedeli čo robiť, čo je lepšie.
O Jonášovej kuchárke som uvažovala už dávno ale tuším vtedy bola vypredaná. Má ju niekto? Je dobrá?
inac, vsimla som si, ze na temach o chudnuti maju veselo uvedene aj linky aj tel. cisla, proste robia si reklamu, nikomu to nevadi, tu chcem len doporucit nejaky internetovy obchod, pretoze ceny su lepsie a vyrobky kvalitnejsie, nic s tym obchodom nemam spolocne, a link mi vymazu.
pozri tam, je aj vela dalsich, ale tu maju fakt neskutocny vyber aj ceny. dnes som v lekarni kupovala narychlo vit C, dosiel mi a zaplatila som 20euro a to mi vyjde na par dni. takze tak. pokukaj, ked ma nieco napadne, napisem sem.
inac, pozerala som minule aj dzus noni, podporuje imunitku, zastavuje rast nadoru, okrem ineho. tiez pozri na google.