Prosím všetkých, ktorí si tým osobne prešli, ale aj odborníkov na výživu aby poradili. Odporúčate chirurgické odstránenie alebo nie? Ktoré potraviny alebo výživové doplnky by mohli pomôcť? Ďakujem.
--------------------
"Karcinóm prsníka (zhubný nádor prsníka)" www.zdravie.sk
Nádor v prsníku- aký odporúčate postup???
a nebolo by na skodu napr. kazdy den na ranajky jest polku ananasu, obsahuje vela enzymov, pridajte orechy, semiacka - slnecnica, lan...klicky, tie si urobte doma, aby mala kazdy den cerstve
oleje panenske, kokosovy, olivovy, lanovy...
Petuska, este ma napadlo, velmi dobre protiplesnove ucinky ma napr. aj skorica, treba kupit celu, doma pomliet, uzivat kolko sa da, moze aj do jedla, zazvor, najlepsie cerstvy, do salatov dennodenne, aj caj, nakrajajte na kruzky a zaliat horucou vodou, popijat, moze kludne aj 3x denne, wormwood (je to palina, pozri napr. na swanson)
sestra uzivala aj kurkumu s chilli, po KL do pohara, zaliat prevarenou vodou, je to dost hnusna chut, ale da sa vydrzat. chilli kupuje aj cerstve a dava do salatov, tieto su silne protizapalove.
dalej protiplesnovy je aj kokos, bud cerstvy, alebo kokosova mucka (struhany), alebo kvalitny kokosovy olej, popytajte sa v bio obchodoch.
Ďakujem lenka idem si to prečítať.
Ja by som najprv odporucala vyhodit amalgamove (sive) zubne plomby, je to zlucenina tazkych kovov ktore po rokoch mozu zapricinit aj take sarapatky v tele ako rakovina. Viac na badatel.sk ak si das do vyhladavaca slovo amalgam.
Potom neviem ci si pocula o Novej germanskej medicine - skus napisat na google. Ta zasa tvrdi ze vsetky choroby maju svoj psychicky povod, cize rakovina sa ti vytvori tam a tam na zaklade neakeho stresu ci zatazovej situacie v minulosti. www.paprsky1.de
je to tom aj prednaska
www.auria.sk
... a samozrejme zmena stravy, probiotika a enzymi
Petuska.
ja netvrdim, ze potrebujes moju ochranu. Ja sa len snazim poradit tebe a ak ty nemas zaujem, tak tym, ktori o to zaujem maju. Na toto forum nechodis len ty a ak nemas zaujem sa nejak seriozne liecit, len si tak pokecat s kaciatkom, tak ti v tom nikto nebrani.
Nie nezdá a už som sa raz vyjadrila radca, že nepotrebujem tvoju ochranu. Myslela som skôr nejakú hodnotnú inteligentnú radu lebo toto mi príde v tvojom prípade ako psychiatrická diagnóza kde kričíš Chytťe ich, oni klamú! A ako to vieš? Máš taký pocit, lebo žiadny dôkaz nemáš. Ale už sa s tebou nebudem o tom baviť. Prepáč, ale ja mám teraz úplne iné problémy ako sa tu s tebou doťahovať, tak nezasieraj túto tému buď tak dobrý. Ešte jedna otázka radca - Kto je horší? Ten čo ľuďom podá informácie a podľa teba klame, pretože odporúča možno niečo iné ako ty alebo ten, kto útočí na ľudí, osočuje ich, uráža ich, tvrdí, že klamú a myslí si, že je nejaký samozvaný ochranca ľudí, pretože má z ľudí pocit, že je to stádo tupých kráv, ktorí si sami nevedia vybrať vhodnú liečba a prípravky, nanucuje im iba svoju vôľu a obmedzuje ich právo slobodnej voľby a prístupu k informáciám? Tak kto je horší? Ak by si nepochopil tak ten druhý opis je o tebe a ja pridávam odpoveď, podľa mňa si horší ty. Od začiatku čo si sa mi nasťahoval do tejto témy, si mi neporadil jediný článok, ani jednu informáciu, ani jediný potravinu či lekára ani jediný prípravok, nepomohol si mi absolútne ničím, skôr naopak si mi uškodil, pretože trošku ľudskosti a súcitu v takejto situácii by ti fakt neuškodilo. Ja nemám čas ani chuť riešiť vaše žabomyšie vojny s kaciatkom, ale kaciatko si vážim pre jej vedomosti a ochotu poradiť- pomôcť. Možno to nemyslíš zle, ale každopádne tvoj prístup je absolútne zlý a fakt neviem prečo si taký vysadený na kaciatko, napr. severanka tu odporúčala joalis- ten ti nevadí? Každý deň tu niekto hodí niečo do každej témy a je to očividná reklama, to ti nevadí? Ty si myslíš o sebe, že ty si najmúdrejší a ostatní nevedia posúdiť čo je pre nich dobré, nevedia rozoznať podvodníkov atď.??
Prosím ťa ja tu v tejto téme hľadám informácie, ktoré by mohli mojej sestre pomôcť, ja nemám čas sa tu s tebou takto zabávať a doťahovať a fakt v momentálnej situácii ani chuť. Skús to prosím ťa rešpektovať.
Petuska B,
jasne, ze som poradil. Tebe som napriklad poradil, aby si nepocuvala kaciatko, lebo klame. Nezda sa ti to dobra rada?
radca ty si niekomu niekedy aj niečo poradil? Podľa mňa vieš do každého iba pichať, prosím ťa prečítaj si názov témy, táto téma tu nebola vytvorená pre teba a ešte raz ťa dôrazne žiadam aby si sem neprispieval, keď nemáš nič hodnotné čo by mohlo pomôcť. Kaciatko a ty nereaguj na neho, najlepšie je takéto veci ignorovať aj keď človek má pocit, že sa musí neustále brániť. Ty máš pocit, že sa brániť nemusíš, ani ja ten pocit nemám a určite aj ďalší ten pocit nemajú, takže niet dôvod, radca sa potom cíti neoprávnene dôležitý. Poprosím vyjadrovať sa iba k téme.
Naďa 14 ďakujem za informácie, ja osobne nemám rakovinu, sestre bol zistený nádor ale ešte nevieme či zhubný alebo nezhubný. Ty si si ho dala chirurgicky odstrániť? Alebo akú liečbu si volila?
radca, nebudem uz na teba reagovat, pretoze tvoj zamer je jasny, ako vzdy, zavadzat a spochybnovat, a zahatit diskusiu prispevkami o nicom. natolko uz tvoje tahy na fore pozname.
metody, o ktorych ty tvrdis, ze su neoverene, su neoverene len pre teba, overovali, skumali a liecili nimi ovela vacsie kapacity ako si ty. a dokonca boli medzi nimi aj profesori, lekari...takze ziadni laici.
Ano je to národný onkologický ústav.Je tam prsníková ambulancia takže sú tam odborníci,ktorí sa zaoberajú len tým a je to výhoda oproti onkológom v okresných mestách.Mne stačil sprievodný list a bez problemov ma zobrali.Bola som tam prvý krát pred 5timi rokmi a stále tam chodím na kontroly aj napriek tomu že chodím onkológovi v našom okrese.
A naozaj ako pisala kačiatko treba myslieť pozitívne lebo jeden z prvých spúšťačov rakoviny je stres.Ja viem ako ti je ale kľudne si povedz mám rakovinu a čo veď v dnešnej dobe sa už dá vyliečiť.