Prosím všetkých, ktorí si tým osobne prešli, ale aj odborníkov na výživu aby poradili. Odporúčate chirurgické odstránenie alebo nie? Ktoré potraviny alebo výživové doplnky by mohli pomôcť? Ďakujem.
--------------------
"Karcinóm prsníka (zhubný nádor prsníka)" www.zdravie.sk
Nádor v prsníku- aký odporúčate postup???
Petuska, rado sa stalo. drzim vam palce. my sme na tom podobne, moja starsia sestra ma rak konecnika a od januara 2009 sme sa do toho pustili. najprv som preplakala 2 dni a potom som sa pustila hladat info na nete. ale uz to ide dobre, aj na stravu si sestra zvykla, ma chut do zivota, depresie sme uz hodili za hlavu, ludia sa cuduju, kolko ma elanu do zivota, energie ma viac ako ja, velmi dobre vyzera, lepsie ako ludia bez tejto diagnozy. vela cvici, aj rano jogu, vymysla kadejake recepty, proste zije aktivne. Drzte sa obidve :)
Petuska B,
ked budes starsia a ja dufam, ze budes, tak mozno pochopis, ze nezalezi az tak na tom, co , kto ako mysli, ale ake maju jeho informacie hodnotu a co nimi sleduje. AKo nalozis s informaciami od kaciatka, alebo niekoho ineho je ciste tvoja vec.
Ešte raz ďakujem kaciatko za informácie, presne toto som hľadala a potrebovala.
radca ja nie som blbá a nemám pocit, že by mi kaciatko alebo niekto iný niečo nútil. Zháňam informácie a som veľmi vďačná kaciatku za pohotové a kvalitné informácie. Je na každom človeku čo si z toho vyberie. Ale tvoje príspevky beriem dosť na ľahkú váhu aj keď chápem, že isto v mojej situácií si to myslel dobre, ako varovanie a nevyužil si ju vo svoj prospech, na útok voči kaciatku a iným. Toľko k tebe.
luciferke tiež veľmi pekne ďakujem za jej príspevok. Ja sama našťastie nádor nemám ale bol zistený mojej sestre, zajtra nás čaká biopsia. Ide to strašne rýchlo, čo nás žiaľ presviedča o tom, že je to veľmi vážne a pri tom má iba 31 rokov :-( žiaľ sme na tento celý problém iba my dve, ale lepšie ako byť sám. U nej bol problém v nezdravej strave, no dopujem ju vitamínmi a všetko nezdravé som jej zakázala, sama na sebe viem, že strava je základ a dajú sa ňou vyliečiť všetky choroby, resp. aspoň zmierniť príznaky. Ona má však jedinú veľmi veľkú výhodu, že si celý problém akosi nepripúšťa. Stále sa jej pýtam, či sa nebojí. Nie, nerobí paniku, kým nič nie je isté. Ja mám veľmi veľký strach a robím svoju vnútornú paniku, asi preto že viem o čom to je.
Zaťiaľ teda sú príspevky také, že neoperovať. Žiaľ toto nie je obyčajná chrípka a preto študujem čo sa dá, aby sa viac neublížilo ako pomohlo.
Zatiaľ vám veľmi pekne ďakujem.
petuska a uz vies ci je ten nador zhubny alebo ci nie je?to si nepisala....., mamina mala tiez nador,dost velky, presla si biopsiou a potom ju poslali na okologiu, dostala sa do ruk velmi dobreho pana primara, ktory jej odporucal okamzite to vybrat, lebo to mala velke, ale nastastie to nemla zhubne.....ona sa rozhodla ze na operaciu nepojde, potierala si to s aloe gelom nejakym a tiez aloe pila, a plus pozitivne myslenie, nikdy si nepripustila zeby nieco mohla mat.., po case sa jej to samo zacalo zmannsovat, chodi na pravidelne kontroly na onkologiu pre istotu, ma to sledovane, ale uz od nej ani nechcu aby na operaciu isla.....drzim ti palce...
radca, okrem toho tie linky boli na americke internetove obchody, kazdy ma moznost si tam objednat, ale to ti asi uniklo.
a aku mas ty radu pre petusku, zaujimalo by ma to.
radca, ani jeden sa nezivime predajom vyzivovych doplnkov, tak tu nezavadzaj neoverenou informaciou. kazdy si vyzivove doplnky moze objednat, kde chce. tak neklam, ze sa tym zivime, lebo to nie je pravda. okrem toho si vyprosim, aby si nas tu ociernoval. nevlastnim ziadny obchod, nevenujem sa predaju. ja som jej tu dala informacie aj o strave, o vhodnych doplnkoch, na nete je kopec internetovych obchodov, kde si ich moze zakupit, alebo aj v nejakom dobrom obchode v jej blizkosti, ak budu ochotni. takze nas tu laskavo neociernuj.
velmi dobre caje pri akejkolvek rakovine, maju vplyv na imunitny system - lapacho, vilcacora...
martin.cajova-zahrada.sk
skuste v bylinkovych obchodoch, bio obchodoch, na nete
petuska, nemas zac, my sa tym tiez riadime...hlavne urychlene prestan jest akekolvek vyrobky zo soje, vsetky, obsahuju vela fytoestrogenu, nie je to ziaduce. drz sa, ked ma este nieco napadne, napisem ti to sem. a pozitivne mysli, uvidis, ze to vyriesis, nezufaj. pekny dnicek prajem :)
Super, veľmi ti ďakujem kaciatko za pomoc, určite si to prečítam. Ešte raz ďakujem.