Koniec sveta 2012

Príspevok v téme: Koniec sveta 2012
Malbor

V minulosti sme boli svedkami už viac ako 85 predpovedí o konci sveta, ktoré sa neudiali.Predpovede na tento rok sa totiž oproti ostatným "zaručeným" koncom sveta líšia. Koniec sveta práve v tomto roku predpovedajú Máyovia, ktorí mali doteraz najpresnejší kalendár a najväčšie poznatky o vesmíre v histórií celého ľudstva, a to aj bez použitia najmoderjenších technológií. Co vy na to?

0vecka

2 rebelin to sa mi pacilo :) ale podla mna treba dat aj na mikulasa topanku do okna...a pekne ju vydrhnut a posluchat cely rok :)

rebellin

No môžem sa ja zvysoka vykašľať na akýsi koniec sveta, čo predpovedali nejakí zhulení šamani,určite sa pritom dobre bavili, tí čo takým volovinám veria, šup do kostola, pomodliť sa, vyspovedať, nezabudnite hodiť farárovi nejaký peniaz do mešteka, tiež sa pobaví

veve23

No podla mna je to zbytocne zaoberat sa takymi vecami ci bude koniec sveta 21.12 2012 alebo nebude.Nik nevie co sa stane ,co prinesie dalsi den staci von vyniest smeti a moze ma zrazit auto a potom mi to moze byt suma fuk cely koniec sveta.Treba zit naplno a tak akoby bol kazdy den posledny.

Tych koncov sveta malo byt uz xyz a zatial nic..ja verim,ze koniec sveta prist moze ..ale nie domienkam a "proroctvam"kde je konkretny datum kedy budu nase dni spocitane.Ak do zeme zajtra narazi asteroid tak co si niektori poviete "ej do frasa trochu sme sa sekli?!?!"

Taxim

Bruce : Nepotrebujeme, aby si tu propagoval politiku. Pozname ich nazory a su velmi podobne tym tvojim.Len kradnut kradnut a zasa kradnut.Lekary sa skutocne nemaju na co stazovat.Platy maju velmi dobre oproti ostatnym z nas. Tu je Slovensko a ich platovy priemer uz teraz je nadstandart. Samozrejme az na tych co nic nerobia, len presuvaju pacientov k odbornikom. Ty si zasluzia plat aky maju. Su schopny od starenky vydrankat aj posledne euro. Su to pijavice tohoto naroda. Cest vynimkam. Vies a k tym solidarnym systemom to je pravda co pises, ale to aj tie eura by mali skoncit tam a nie v rukach spekulantov. Ty asi nezijes na Slovensku.

bruce

:))tak vstúpte do KSČ:)) tam budete mať možnosť stvoriť presne takýto svet:)) a podľa referencií uvidíte, kto s tým súhlasí. Apropoo, lekári (a iný) budú potiaľ požadovať od nás zhodnotenie ich práce, pokiaľ nebudeme všetci prispievať do systému. Sú medzi nami totižto aj taký jednotlivci, kt. nikdy nerobili a ničím neprispeli, len vyciciavajú tých, kt. sa snažia naplniť vačky solidárnych systémov. Tu máte reálnu možnosť zmeniť alebo aspoň prezentovať svoje stanovisko a zamyslieť sa nad rečami a skutkami.

J. pol

Bolo by to fantasticke, keby sa aj ludom prepoloval mozog a nechceli by len hrabat a kradnut a lekary by prestali brat uplatky a pomahali by z lasky.