Koniec sveta 2012

Príspevok v téme: Koniec sveta 2012
Malbor

V minulosti sme boli svedkami už viac ako 85 predpovedí o konci sveta, ktoré sa neudiali.Predpovede na tento rok sa totiž oproti ostatným "zaručeným" koncom sveta líšia. Koniec sveta práve v tomto roku predpovedajú Máyovia, ktorí mali doteraz najpresnejší kalendár a najväčšie poznatky o vesmíre v histórií celého ľudstva, a to aj bez použitia najmoderjenších technológií. Co vy na to?

TTx

Niekedy sa sam seba pytam, kto sme, odkial sme prisli, kam smerujeme, aky zmysel ma vobec ludska existencia. Potom si nalejem odpoved, a zas je dobre."

0vecka

2 jajka myslis ze ked tu bude o 5 stupnov viac tak sa tu nebude dat zit??? samozrejme ze bude a pochybujem ze by sa to niekedy prehnalo...

jajka001_

ovecka jednotlive časti su priamo poprepajane - padne jedna, padnu tisice
vsimas to teplo vonku? zda sa ti to normalne?

0vecka

podla mna taxim len provokuje sa mi nezda ze vobec existuje mentalne zdravi clovek co tomu naozaj veri....

2 jajka nemyslim si ze zmizne zivot ... skor by som povedal ze napr ked nebude existovat volne v prirode napr pitna voda tak sa to zopar ludom bude naramne hodit lebo im to poskytne vecsiu moc nad ostatnymi

theend

bingham, suhlasiiim :DDD chcela by som vidiet ludi ako taxim den potom...ako sa budu tvarit a co vraviet..
inak prorok predpovedal ze ked bude papezom černoch, tak bude koniec sveta a cul co?? lebo v radii vcera hovorili, ze vraj je velmi pravdepododobne ze pri dalsej volbe papeza to bude asi cernoch...tak uz sa rozhodnite ludia kedy chcete ten konec svetaa:))))

jajka001_

koniec sveta nebude. len vymru ludia a mozno aj život na tejto planete. a to vdaka tomu ze napriek tomu ze sa ohanaju inteligenciou a neviemcimvsetkym tak nicia zem po ktorej kracaju.

Petuska B

Kedy nastane koniec sveta môže povedať iba človek, ktorý príde z budúcnosti, inak fakt netuším ako si to môže niekto dovoliť povedať, hlavne to nejak presne naplánovať.

roman08

tak len tak pre upresnenie nikto dokonca ani mayovia na tento rok koniec sveta nepredpovedali.to ,ze tam konci ich kalendar neznamena ,ze ma byt koniec sveta.