V minulosti sme boli svedkami už viac ako 85 predpovedí o konci sveta, ktoré sa neudiali.Predpovede na tento rok sa totiž oproti ostatným "zaručeným" koncom sveta líšia. Koniec sveta práve v tomto roku predpovedajú Máyovia, ktorí mali doteraz najpresnejší kalendár a najväčšie poznatky o vesmíre v histórií celého ľudstva, a to aj bez použitia najmoderjenších technológií. Co vy na to?
Koniec sveta 2012
Media maju zakaz hovorit o tomto roku a aj, ked budu, budu ho spochybnovat. To viem z dobreho zdroja.Vsak media drzia v rukach na celom svete ty ktory nemaju zaujem povedat pravdu ludom.
Takze kaslem na vsetko, este jeden rok praca a dost. Idem si uzivat. Zamysleli ste sa niekedy o com je tento zivot? Je to pravda uz moja starka spominala rok 2012 .Oni to povedia ludom tak 24 hodin pred udalostou a este budu tvrdit, ze to maju pod kontrolou. Starka hovorila, ze pride doba temna lebo ludia su ......
tak sa mi zda, ze viaceri sa zhoduju v tom fakte, ze 2012...je konec...tak to aby som si pohla urobit vsetko, co som zatial este nestihla... :(
doprčíc a to ma akurat zacalo bavit zit :)
Ale tak v podstate nemate to jedno ? :-P ak ma naozaj prist koniec sveta, tak pride...nikto s tym nic nenarobi. Mozno nejake tajne organizacie maju zosnovany plan, aby sa zachranili ti "najvyssi"...ale bezni ludia zrejme velku sancu nemaju. Je to aspon vyzva k tomu, aby sme konecne zacali zit a nie prezivat. Aby sme sa netrapili kvoli hlupostiam, ktore uz nemozme zmenit a aby sme zili pre pritomnost:))
Este nam zostava 3 roky 85 dni a 21 hodin.
Mayovia nemohli mat tak presny kalendar.Niekto im ten kalendar dal a vysvetlil ako ho maju pouzivat.Ja som ten kalendar studoval a je neskutocne presny .Mayovia maju kresby lietajucich strojov, ako ku nim prisli.Bola tu ina civilizacia? Som presvedceny ze ano. Bola to civilizacia z desiatej planety? To je prave planeta Nibiru ktora krizuje os zeme .Krizuje ju raz za 3600 rokov a to bude presne teraz 21.12.2012.- A co tak film: Piaty element S Bruce Willisom , no to je predsa planeta NIBIRU. Tam sa nachadza nase zrodenie a mozno aj pad. Alebo si fakt myslite ze pochadzame z opice.
Vsetko je mozne . Tento zly svet patri iba vyvolenym a co tych 90% ostatnych ludi.Niekto sa na to uz nemoze pozerat a pride trest.Skoda ze budu potrestany aj nevinny ludia.
podla mna je to hlupost :) ale myslim ze kebyze je to pravda tak by mi to vobec nebolo luto ...
Keby to vlady statov pripustili a vyhlasili, ze je to pravda to by ste zizali co vsetko by sa tu dialo.