V minulosti sme boli svedkami už viac ako 85 predpovedí o konci sveta, ktoré sa neudiali.Predpovede na tento rok sa totiž oproti ostatným "zaručeným" koncom sveta líšia. Koniec sveta práve v tomto roku predpovedajú Máyovia, ktorí mali doteraz najpresnejší kalendár a najväčšie poznatky o vesmíre v histórií celého ľudstva, a to aj bez použitia najmoderjenších technológií. Co vy na to?
Koniec sveta 2012
Tak chlapci... fakt sa ospravedlnujem ze som vam narusil vasu apokalypticku predstavu o roku 2012....
A inak Taxim ja by som ta chcel vidiet ako sa budes tvarit ked sa (ako vzdy) nic nestane - potom si mozes na celo napisat.... vlastne mozte si napisat navzajom s Malborom
A ked tu bol spomenuty film - si sa pomylil - mal to byt film HELE, VOLE KDE MAM KARU
PS: dufam ze najdete intergalakticky ovladac
bingham: Toto je tema o niecom inom. Bud tak laskavy a neprovokuj uz aj tu. Hadam ani nie je tema kde by si nebol.Toto nie je tema pre ludi ktory su kratkozraky.
bingham- Ty si poriadne naivny,co si myslis, ze dokedy budes pisat tie hluposti.Skoda, ze to neuvidim ako sa budes tvarit aj s oveckov.Ozaj uz si prestal otravovat vitaminovych c -eckarov a ako sa ma tvoja kamoska kaciatko? Je rada ze tam uz neotravujes.??
Taxim ty si dobry bukes.... to kde chodis na tieto nazory... pockaj uz asi viem ty si jeden z tych co sa v roku 2000 zabarikadoval v pivnici....
2 taxim asi tak bude koniec sveta ako ja slintam po tom typkovi... (ono takeho jasnovidca ako si ty spoznat aj cez net)
Ved takych filmov uz bolo milionpat...len teraz dali tomu nazov 2012..robia velke bububu...keby to bola pravda, tak sa to snazia dokonale ututlat, aby nevznikla nejaka davova psychoza a nie este natocit film o tom...Ale ved verte si comu chcete. Ak to ma prist, tak to pride a nikto tomu nezabrani, aj keby sa to malo stat zajtra, ci o 100 rokov.
Taxim ty máš vešteckú guľu??? že vieš presne do detailov ako to bude?? Ľudia mať vaše problémy...Možno sa roku 2012 ani nedožijete tak neviem na čo to tu riešite a zbytočne rozširujete medzi ľudí paniku? Nie je to trestné? Malo by byť.
Hovorim a vazne! Ten film bude, len slaby odvar toho co pride: Hmm.
aano?? vazne? nehovor:DD
Presne tak to bude ako v tom filme 2012.