Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koniec sveta 2012

Príspevok v téme: Koniec sveta 2012
Malbor

V minulosti sme boli svedkami už viac ako 85 predpovedí o konci sveta, ktoré sa neudiali.Predpovede na tento rok sa totiž oproti ostatným "zaručeným" koncom sveta líšia. Koniec sveta práve v tomto roku predpovedajú Máyovia, ktorí mali doteraz najpresnejší kalendár a najväčšie poznatky o vesmíre v histórií celého ľudstva, a to aj bez použitia najmoderjenších technológií. Co vy na to?

jajka001_

by ma zaujimalo preco kazda generacia tuzi zazit koniec sveta
ved sa to neda prezit aby si o tom mohol rozpravat detom :)

rebellin

Koniec sveta 21.12.2012? To sú také fantasmagoriny a plno ľudí tomu ešte aj verí a debatuje o tom.To snáď ani nie je pravda.

alzbee

Dobry postreh hahaha...ale co bude vtedy, sa zrejme nikto z nas, co sme sem prispeli, nedozvie...tuto ulohu musime prenechat nasim (pra)vnucatam..

hahaha

ale co je na tom datume akoze?? ze 21.12.2012..ta nula to tam kazi! to sa skor zamyslime co bude dna 21.12.2112 ha cul mudte muudri:D:D:D

alzbee

Ja osobne uz len kvoli tomu datumu 21.12.2012 tomu neverim...kebyze je nejaky dajme tomu 28.7.2014 tak je to ovela doveryhodnejsie :D :D nebolo by to az tak zavadzajuce...:D

0vecka

2 marska to je presne o tom ze par ludi si napipse nejake somariny na net a potom tomu mrte ludi uveri a este sa tomu dava priestor v mediach lebo si to ludia radi pozru ... a to s tymi cislami ze su tam 0,1,2 to je podla mna len vec gregorianskeho kalendaru ktory prisiel pred par storociami mayovia to delili nejak inaq....

ja by som bol najradsej kebyze seci ktory su presvedceni ze koniec sveta bude aby napisali svoj mail niekam a potom niekedy dajme tomu v roku 2013 sa k tomu vyjadrili :)

Marska 1

Bruce

Vidno, ze nic o tom nevies.To nie je reklama na salam ale vazna vec. Daj si do googlu - Koniec sveta 21.12.2012 a citaj, zmeni sa ti troska nazor.Tvrdia to vedci a ludia, ktory sa tym cely zivot zaoberaju.Nepodcenuj to aj teba sa to tyka! Tajit sa to musi, lebo by sa zrutili ekonomiky statov a este 3 roky treba zit..:( Je lepsie byt pripraveny ako pokakany.

bruce

:))) no tak toto ma zabilo:))) že "počítače pracujú v dvojkovej sústave, preto 0 a 1" :))))))))))))) tak vám sa tu dá naozaj zavesiť hocičo na krk :))) tvorcovia reklám z vás majú radosť :)))

bruce

:)) neskutočná paranoja:)) len mi tu nesedí, že keď bude aj tak koniec, na čo do p..e by to mal niekto tajiť? Skôr si myslím, že sú to babské klepy a seriózne s týmto vystúpiť bez dôkazov na verejnosť je hlúpe a smiešne. Bojíte sa o tie vaše biedne živôtiky?