V minulosti sme boli svedkami už viac ako 85 predpovedí o konci sveta, ktoré sa neudiali.Predpovede na tento rok sa totiž oproti ostatným "zaručeným" koncom sveta líšia. Koniec sveta práve v tomto roku predpovedajú Máyovia, ktorí mali doteraz najpresnejší kalendár a najväčšie poznatky o vesmíre v histórií celého ľudstva, a to aj bez použitia najmoderjenších technológií. Co vy na to?
Koniec sveta 2012
Tak, ako vesmir nie je nekonecny a mozna je,--- len my mame mozgy zablokovane a neverime v nekonecno, nedokazeme si to totiz predstavit tak aj nase bytie je obmedzene na nejaku kratku dobu. Mozno sme generacia , ktora ma to stastie a zazije po roku 2012 zmenu k lepsiemu duchovne a mozno mame smolu a zazijeme peklo, skutocne. Nikomu nezaskodi sa trochu zamysliet sam nad sebou. Hladat dobro a chovat sa podla toho. Mamon je nastroj diabla.
V roku 2012 dojde k prepolovaniu zeme (youtube> polar shift }. A to moze bohuzial dost drsne ovlipnit nas ludi.Verim na Nibirus al zda sa mi fascinujuce, ze Majsky kalendar je na sekundy presny ako nas, ktory ukazuje presne cykli mesiaca o tisic rokov dopredu zrazu konci v presny datum 21.12.2012 Je to zaujimave a ja sa kazdopadne na ten rok tesim ci sa nieco stane alebo nie.
fakt smiesne. uz som to zazila pred deviatimi rokmi, a to bol INY datum, rok 2000. a ludia boli ovela lepsi. aspon sa snazili lebo sa bali konca sveta. dnes su vsade sami supi.
a po roku 2000 - jeej ziadny koniec, ideme robit zlobu.
ČO PREPOVEDALA VANGA:
- 2010: III. svetová vojna začne v novembri 2010 a skončí v októbri 2014. Začne ako obvykle, konvenčne, neskôr sa ale v boji použijú jadrové a chemické zbrane. Moslimovia zaútočia na Európanov s chemickými zbraňami.
- 2014: Väčšina ľudí trpí rakovinou kože a inými kožnými ochoreniami v dôsledku chemickej vojny.
- 2016: Európa bude takmer prázdna.
- 2023: Dôjde k menšej zmene v zemskej obežnej dráhe.
- 2033: Polárny ľad sa roztápa. Stúpajú hladiny oceánov.
- 2043: Svetová ekonomika prosperuje. V Európe vládnu moslimovia.
- 2046: Každé telo (orgán) môže byť vyrobené (klonované). Výmena časti tiel je najlepším spôsobom liečby.
- 2066: Pri útoku na moslimský Rím, USA použijú nový druh zbrane – klímu. Prudké ochladenie (okamžitý mráz).
- 2076: – Beztriedna spoločnosť – komunizmus.
- 2084: – Obnova prírody.
- 2088: – Nová choroba – starnutie za pár sekúnd.
- 2097: – Choroba rýchleho starnutia je porazená.
- 2100: – Umelé slnko osvetľuje odvrátenú stranu Zeme
Koncov sveta bolo zmyslených mnoho. Ten doposiaľ najväčší bol datovaný na rok 1000 n.l. , kedy sa všetci ľudia pokúšali dosiahnuť duchovnej rovnováhy. Všetko bolo rozdané medzi všetkých, chudobní sa stali bohatými a bohatí chudobnými. Každý bol každému rovný. Proste bola nastolená dokonalá rovnováha v nažívaní a čakalo sa len samotný koniec. Ako inak, nič zvláštne sa neudialo.Rok 2012 je trochu iný. Za zmyslený ho považovať nemožno, tak ako aj za reálny. Existujú " fakty ", ktorým možno dôverovať na 100%, že príde zmena. No sú tu prítomné aj fakty opačného charakteru s rovnakým stupňom dôverihodnosti. No žiadne nehovoria o žiadnom konci. Len o zmene. Či k horšiemu alebo k lepšiemu, záleží len od nás.Ono tú zmenu v podstate pozorujeme už teraz, len žijeme v umelo vytvorenej domnenke, že všetko je normálne, nič zvláštne sa nedeje.
Hurá, koniec sveta, ja sa už na to teším o))) Všetko, čo chcem, musím stihnúť do 21.12.2012. Aj vám ostatným radím, už si nerobte nejaké dlhodobé plány.
Rebelin: ty ked neveris v boha to je tvoj problem ale neurazaj ludi, ktory veria. Nie su to bajky, ale to pochopis, ked ti bude velmi tazko.
Zmena ma pravdu a ty rebelin rebel chod vies kde. Vatikan nic neuznal a urcite neuznal ze clovek pochadza z opice. Trepes hluposti. Potom mi mohli zavriet vsetky kostoly. Alebo, ze by sa zacali ludia modlit k opiciam. Komunizmus propagoval opice oni nechceli uznat -nasho pana. Nikomu sa to nepodarilo dokazat, ze clovek pochadza z opice to vsetko su iba teorie.Preto sa aj hovori o Darwinovej teorii.Vysvetli mi ty genius preco teraz nedochadza k takymto super javom. Veris tomu co ti narozpravaju v tv a v skolach. Pravda je, ze to inac nevedia vysvetlit a preto oblbuju tych co sa daju. Museli najst vychodisko a tak to vstepuju do ludi az im ludia zacali verit. Su to vsetko bludy.
Rebelin preco tvrdis nieco comu ani nerozumies, to nie je opravovat auto.To su zlozite veci, ktore ty nemozes pochopit. Ono to pride aj bez tvojich kecov potom si daj plienku.