Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tipy a triky pre zensky orgazmus

vystresovana

ano, prekonala som niekolko zapalov posvy, mavam nepravidelne kramy ( ale to som tu nespominala lebo som ich vsetky vyliecila s pomocou gynekologicky :)

a stipanie ...co sa kondomov tyka, ten material mi nevadil, nemam na neho alergiu, len mi skratka nie je nic prijemne, penis ako taky citim ...ale je to onicom fakt :/

problem trva niekolkio rokov, nesuvisi s tym ze som mala toho dost, kedze som okrem stresov zazila naopak aj vela pohody ...skratka, za tie roky zivota som mala rozlicne nalady, obcas som sice v strese,a obcas mam riadne problemy, ale nemam ziadne depresie, som celkom v pohode, dokonca sa viem aj poriadne tesit zo zivota abyt vdacna osudu za vela veci :)... to sa neda zhrnut ze problem by vznikol len teraz kvoli robote vecer, ta stym nijako nesuvisi , nick "vystresovana" som si dala lebo mam stres z toho, ze nicprijemne som pri vaginalnom styku nezazila, nesuvisi ani so skolou, ani s pracou

AdamKrt

vystresovana:

- tak na zaciatok - uz Tvoj nick, VYSTRESOVANA hovori sam za seba. Dalej chodis neskoro z prace a nemavas cas.

Ty uz zo samej podstaty musis byt velmi vystresovana osoba. V takomto stave, co chces potom citit ? Na milovanie treba klud, dusevnu pohodu.

Ked si v praci, skus sa vyhybat stresu, ako je to len mozne. Uzivaj okrem tych cajov v priebehu dna aj caje z medovky a materiny dusky. Su to skvele cajiky na uvolnenie, ukludnenie. Na nervy robieva dobre este horcik, denne tak 300-350mg, ucinnejsia je este jeho kombinacia s vitaminom B6 pre lepsie vstrebavanie.

Ty sa v prvom rade NESMIES silit do toho, aby si nieco citila, prezila orgazmus. Ty si to mas uzivat, ako to len ide a ked to postupne po dobrom uvolneni a technikach dojde, uvidis sama...

Naviac, ak si dobre pamatam, mas 22r ? A zenam sa vaginalny styk zacina lepsit tak po 30tke, alebo po narodeni dietata.

Mna zaraza len jedno, ked si strcis nieco do vaginy, hovoris, ze necitis nic. Ale to znamena, ze necitis absolutne ziadny pocit - ziadnu vlhkost, suchotu, bolest, ziadny prijemny pocit, alebo - necitis len tie pekne pocity ? Chcem povedat, ze keby si si do vaginy dala nieco stiplave, co normalne stipe, ze by Ta to absolutne nestipalo ???? Alebo ako mame chapat, ze NIC necitis. ak je to tak, stalo sa v minulosti nieco, prekonala si nejaky tazky uraz, tazku chorobu, ci napr. nieco ako zapal vajecnikov, zapal v posve, nemate nejaku rodinnu diagnozu nejakej vaznejsej choroby v rodine....?

vystresovana

AdamKrt, fiha o tych cajoch som este nepocula, urcite vyskusam a budem pit na litre!!!

noo skusala som fakt hladat ten G , ale nenasla som ho, pocula som ze je niekde v prevej al druhej tretine posvy na prednej stene...ale nic som nenasla v celej posve :/// za celych X rokov, ziaden citlivy bod, zrejme ja hladam zle ...

bublinky este nie (mam vela pracovnych povinnosti tak som pd zaciatku nasej debaty nestihla mat cas na pokojne skusanie vsetkych praktik, domov chodievam neskoro)

tu sliznicu si necham vysetrit hned ked sa mi podari vybavit volno z prace...musi existovat nejake vysetrenie!

mimochodom, ty musis byt skvely milenec :) len tak dalej, som rada, ze su taki ohladuplni a skuseni chlapi...dufam ze mas doma zenu sktorou vam to klape :)

AdamKrt

vystresovana:

co VELMI TVRDA stimulacia bodu G ? Ak by si mala aj necitlivu sliznicu v posve, bod G je hlbsie a to by si citit mohla.

Inak to vidim tak, ze sice to, ze nemas orgazmus, neni problem gynekologa, ale to, ze sliznica je absolutne necitliva, to uz problem zdravotny byt moze, pretoze to moze signalizovatn nejake ine, vazne ochorenie.
--------------------
Kremy na zvysenie citlivosti si brala ?
Co tie bublinky, skusila si ?
Skus pit caje Catuaba+Lapacho, najlepsie kombinovat oba. Posobia regeneracne a aj na potenciu, zlepsenie sexualnych prezitkov.

martin.cajova-zahrada.sk

vystresovana

nie je to celkom tak, ved pisem ze ked zistili v com je problem (po upozorneni) sa to zmenilo, boli pozorni, pytali sa, co maju robit atd!!! moj problem je, ze vnutri necitim NIC co je divne, tu nejde "len" o orgazmus!!! ja som ich necitila prijemne vobec ani ked neviem co robili, vravim ze sme spolu skusali takmer vsetko ale stale som vnutri NIC necitila!!!...ked necitim dnu NIC tak ani po romantickejsom pristupe, ani po tvrdsom, ani nijako to neslo!!! :,(

lienuskaaaaa

vystresovana:no vidis a prisli sme na to kde moze byt chyba..ziadne dotyky,pohladenia,krasne pocity,len samotny sex.a o com to je?vnimas len nezazivne pohyby uz od zaciatku a nic z toho nemas..radim ti najdi si priatela s trochu viac romantickou dusou,pozorneho..viem ze to mozno nie je lahke,ale oplati sa dlhsie pockat,kym sa s dotycnym spoznate do hlbky.viem ze chyba nie je v tebe,a preto ti drzim palce aby si nasla to prave..

vystresovana

mna tak po milovani nehladili:,( vobec nic ...a jedneho z nich som este musela UPOZORNIT ze ja orgazmus nedosahujem (ano, bola som naivna ze som nechala so sebou takto nevhodne zaobchadzat!!! ) ...a to som opatrna nestava sa mi casto zeby som sa namotala na niekoho...radsej si preverujem ludi, ale tychto akurat nie a stymi som dlho chodila ...ja som uz dlhsie single lebo som opatrna, verim, ze sa raz dozijem krasneho vztahu kde bude fungovat vsetko ako ma ... vsetko co vas napadne a aj ten sex s orgazmami aj pre mna :) lebo sex je pre mna dolezita sucast vyrovnaneho vztahu

rebellin

Lienuska, máš veľkú pravdu v tom že chybu robia tí čo idú hneď na vec, ženské telo je niečo tak neskutočne krásne, dá sa s ním donekonečna jemne mazliť, rukami, ústami, nevynechať ani milimetrík, po milovaní si dať stehno medzi jej stehná a hladiť ju rukou po celom tele, ženy to zbožňujú a je to krásne aj pre muža, dotyky sú nesmierne dôležité

Alice123

lienockaa:
to ked si na nom,a popri tom si drazdis klitoris a mas org.,tak je to potom ktory?:) ..inac to je celkom narocne popri styku este aj to, som to ale uz skusala ked bol chalan vo mne a mala som org. ale tak to bol asi klitoralny no nie?:) uz som debil z toho ja neviem ktory to bol potom lebo bol az potom co som sa dotyk.klitor.