vystresovana:
kazdy clovek je vytvoreny podla podobnej genetickej sablony, preto ma clovek 2 nohy, 2 ruky, 2 oci atd. Kedze zena je schopna normalne dosahovat orgazmus a pise sa, ze mnozstvo zien ho nemoze dosiahnut, je to iba ciastocna pravda. Mnozstvo zien ho nedosiahlo, pretoze neurobili to, cim by sa orgazmus spustil. Kazdy ma svoj prah citlivosti a bolesti.
U zien sa zazitok zo sexu stupnuje po 30tke, pretoze vtedy dochadza k fyzickym zmenam a uzivaju si viac sexu. Do 30tky je citlivejsi viacej klitoris, po 30tke vraj zacina byt citlivejsia vagina a taktiez to moze prichadzat aj po porode, pri ktorom dochadza k prebudovaniu sliznice v posve, lepsie prekrvenie, je citlivejsia...
Ze si vsetko skusala - to je blud. Nikto nemoze skusit vsetko. Napis, co a ako si skusala a aky mas vek. Podla toho sa da postupovat dalej.
Mozno si myslis, ze si skusala nejaky vibrator a nic si necitila. Dostat kupit rozne gely, stimulujuce a podporujuce zvysenu citlivost.
Na klitorois mozes pouzit vonkajsi vibrator napajany z 230V - Magic Masssager. Ma take silne vibracie, ze miestami to moze niekedy posobit az bolestivo. Ak mas problem s vaginalnym orgazmom, ten sa najlepsie dosahuje bud co najvacsim vyplnenim vaginy /zavislost na hrubke penisu/, alebo uhlom prieniku, ktory musi iste miesta dlho a intenzivne masirovat.
Hrubka penisu partnera - to nezmenis. Dosiahnut vacsiu vypln vo vagine vsak mozes niekolkymi sposobmi. Napr. fisting, kde ruka dokaze vyplnit vaginu az extremne a priniest ozaj velky zazitok.
Alebo si mozes kupit extra hrube vibratory - napr. dostat kupit 30cm vibrator s hrubkou 7cm... Pri stimulacii hore, dole, potom mas vsetko obopnute po maximum a maximalne stimulovane. Inak, mozes stimulovat vaginu aj pohybom v smere a protismere hodinovych ruciciek. Ze nepohybujes len hore, dole, ale aj krutis nim. Ak ma vystupky, tak pri kruteni sa dosahuje masirovanie tiez silne. Mozes to striedat, na jednu, ci na druhu stranu, alebo oboje. Ako extremnejsia stimulacia, ale u cloveka, ktory ma problem s citlivostou, by to hadam zabralo, by bolo - ako som par krat uz videl kutilsky urobene, pripevenie vibratora, vlastne latexoveho dilda - na akumulatorovu vrtacku, skrutkovac a to tak, ze dildo sa otacalo ako vrtak.
I vibratory mozu byt slabe a v tom pripade sa popozeraj po tzv. fucking machines. Su to stroje, ktore maju nejaku kluku pohananu elektromotorom na ktoru je pripevnena tyc a na nej umely penis-dildo. Vtip je v tom, ze to nevibruje, ale pohybuje sa hore a dole, ako pri klasickej sulozi. Lenze kedze je to stroj, je to neunavne a ma to rovnaky rytmus, nekonecnu vydrz a rychlost, ktoru nevydrzi ziaden muz. Zena moze s takouto pomockou dosiahnut neuveritelny orgazmus.
Neverim, ze by si bola dole absolutne necitliva. To si mozes overit - napr. kapsaicinovy gel - vytazok z chilli papriciek stipe. Ak by stipal vo vagine, tak tam su receptory. Napr. na chrbte je hrubsia koza a tam neni zo zaciatku citit, az pokial neprenika po case hlbsie a hlbsie. Ak by si to skusala, tak opatrne - mensou davkou a nechat tomu cas.
Predpokladam vsak, ze asi budes mladsia, hodne pred 30tkou a preto nemas vaginalny orgazmus. Ak to chces zmenit, ozaj zmenit, vyskusaj nieco z tych rad a ked budes hovorit, ze si vsetko skusala, radsej povedz co konkretne, s cim a ako, ako dlho.
Na kazdy problem existuje riesenie, len sa musi najst.