Tipy a triky pre zensky orgazmus

vystresovana

Alice123: zien ako my dve je vela a je to skutocna frustracia :,( moji byvali boli tiez nevyspele deti, ale nie uplne nevzdelane- preboha azs znalost kde je klitoris vedeli velmi dobre :D ale svojich ex tu by sme asi nemali rozoberat, zbytocne si tym sypeme sol do ran, proste neriesme a myslime na lepsiu buducnost:)

moze to byt vraj aj fyziologicky dane, co s psychikou nema nic

obratila som sa na dalsiu sexuologicku, a ta sa zatial vyjadrila (zatial ekdze som sa este ku nej neobjednal z casovych dovodov, iba som jej opisala problem): Zo psychologického hľadiska môže ísť o podvedomý strach, neochotu partnera skutočne prijať, môžete mať narušenú komunikáciu psychika-telo...vravím, vedome to nemusíte tak vnímať, ale podvedomie to zariadi ako ochranu ega. Ženského ega. Čo sa týka karmického údelu, možno sa Vám niečo stalo v minulých životoch, prečo teraz necítite v sebe muža, podvedome ho odmietate. Možno by ste mohli zvážiť (po vylúčení biologických príčin) aj metódu EFT alebo kineziológiu.

AdamKrt: dakujem za dalsie napady:) ...lenze fisting ani vecsi priemer neprichadza do uvahy, som uzka a ked som sa snazila aj pozvolna a vlhka avzrusena do seba vtrepat päst(moju) sa to vobec nedalo, ukrutna bolest, nechcem si ublizit, lebo ked sa zranim, to bude este horsie

Alice123

MAtaBB:
No ty za to urcite nemozes:)to je jasne. Ja som len cchela poukazat,ze mozem byt tiez vlastne na nervy ztoho jak som ja bola ked islo o orgazmus vobec nejaky.,ze som mala uz zo 5-6 sex.partnerov a so ziadnym NIC.A potom s dalsim prisel prvy..a preto si vrvaim boha ved pride dalsi a ten ma urobi aj vaginalne,urcite,mi na tom zalezi ako kazdej zene,tak sa mi nepaci ak ju niekto odszczuuje..Chcela by som vedet,kolko zien ma podobny problem s vag.org. ak mali proste takeho sex.zazitky smoliarske jak ja a mozu byt ztoho uz tiez frustrovane,a tvrdit ze uz vyskusali VSETKo?!A tomu jedinemu som to povedala,a riesili sme too chapes..a vedel to. A uz som pocula ine pribehy od starsich hlavne zien (nad 30r.) a o tom ako oni dosiahli vag,org. a vkolkych rokoch. co tym chcem povedat..toto strasne individualne,od muza zavisi pristupu strasne vela. A urcite nevyskusala vsetko,pretoze to moze povedat ked bude mat 40rokov a stale to bude rovnako. Toto nie je zalezitost sebatrapenia podla mna,ale je to vec oboch partnerov. Nuz ak neciti nic pri styku to tazko,to porovnavat uz nejdem.MMna sex bavil stym co ma vedel urobit (klit.),sosatnym ako prijemne,ale orgazmus zene chyba..(klitoralny,a aj vag.ked sa uz otom tolko hovori,zenu to vie trapit potom)..

mataBB

alice ale vystresovana pise, ze uz vyskusala hocico,...cize predpokladam ze sa snazi aj jej chlap

co ja mam s tym ze si mala neschopnych partnerov a nevedela si im povedat, co chces pri sexe? ved to je uplne ina situacia..tak neporovnavaj

Alice123

MataBB:
To akoze ked ja som mala stastie doposial na sex s chlap(c)om ktory sa ma 2roky nedotkol klitorisu, potom druhy (2roky) ktory sa ho nedotkol tiez asi nevedeli kde je alebo co neriesim,nasledne dalsi,ktory bol totalny idiot to bez coment co sa tyka sexu s nim a vo vztahu (to 2mesiace), dalsi sktorym som chodila po dlhsej prestavke rocnej cca, do neho som sa sialene zamilovala.Dnes to mozem uz takto objektivne hodnotit,sialene,dost. S nim som sa rozhodla prvy raz bojovat aj za SVOJ orgazmus a hlavne zobral si to k srdcu sice boli vtom neprijemne pocity hovorit o niecom takom akoze ste nie spokojna s 3minutovym sexom bez toho aby sa ma dotykal KLITORISU a bez rpedohry.U toho som to proste uz nemienila tolerovat. Potom nastal obrat po mesiaci-dvoch -troch uz nepamatm presne,sa to obratilo cele,mmilovanie bolo nadherne,dosiahla som orgazmus cez klittoris to sme sa neuveritelne tesili obaja ztoho,milovanie sme si vedeli uzit..az ked prisla tiez moja "vystesovanost" a dopadlo to hrozne..povedala som mu ze som esste nikdy nedosiahla pred tym s nikym orgazmus ani klit.ani vag.,no a ciitla som sa hrozne zle z toho,a vysvetrlenia typu ze tie sexy boli fakt odveci,to mi aj tak nepomohlo na tom. Nejak sme to zacali viac riesit,chcel ma vediet urobit aj vaginalne (ako prvy)veril mi,ale neskor..som mala pocit ze ho to stve viac nez mne,ked sme to po par mesiacohch nevyriesili,a ja som ztoho bola dost frustrovana,zle pocity vo mne,hruza...dopadlo to tak,ze sme sa rozisli. Sex nebol hlavnym dovodom. Ale myslim si ze ho to stvalo. A aj mna vlastne..preto ak zena ma proste debilnych partnerov ktory za dva roky nie su schopny vedet CO a KDE je klitoris..ako mozu vediet co je Gbod mata?:D NEviem..urcite vystresovanu neodsudzujem,a dost ju chapem..neboj,sa ja sa nemienim zaradovat medzi tie, ktorre org,vag.nemozu dossiahnut. Myslim si ze je to o psychike z 80%. Preto uz ziadnemu dalsiemu partneerovi v buducnosti nebudem vraviet pravdu o tyx mojich byvalyx sex.zazitkoch,ktore potom nasledne spustili vo mne nervozitu voci sucasnemu partnerovi a nasledne ktovie co sa v jeho hladv eodohravalo..ale aj tak ten vztah nemal buducnost aj dalsie problemy boli. No tak len tolko,nevzdavaj sa,urcite to nie je take zle..6 rokov, sex.zazitky jake ti opisujem,a este som tiez nemala vag.org. a myslim ze to chce len vhodneho psychicko-podporujuceho a hlavne vyspeleho chlopa,nie jak decka co som ja mala ,boli vacsinou rovnako stary ako ja,amyslism si ze aj vek dost ovplyvniju,vydrz,pristup a halvne pohlad na vec..Vela stastia prajem vystresovana:)

AdamKrt

vystresovana:

kazdy clovek je vytvoreny podla podobnej genetickej sablony, preto ma clovek 2 nohy, 2 ruky, 2 oci atd. Kedze zena je schopna normalne dosahovat orgazmus a pise sa, ze mnozstvo zien ho nemoze dosiahnut, je to iba ciastocna pravda. Mnozstvo zien ho nedosiahlo, pretoze neurobili to, cim by sa orgazmus spustil. Kazdy ma svoj prah citlivosti a bolesti.

U zien sa zazitok zo sexu stupnuje po 30tke, pretoze vtedy dochadza k fyzickym zmenam a uzivaju si viac sexu. Do 30tky je citlivejsi viacej klitoris, po 30tke vraj zacina byt citlivejsia vagina a taktiez to moze prichadzat aj po porode, pri ktorom dochadza k prebudovaniu sliznice v posve, lepsie prekrvenie, je citlivejsia...

Ze si vsetko skusala - to je blud. Nikto nemoze skusit vsetko. Napis, co a ako si skusala a aky mas vek. Podla toho sa da postupovat dalej.

Mozno si myslis, ze si skusala nejaky vibrator a nic si necitila. Dostat kupit rozne gely, stimulujuce a podporujuce zvysenu citlivost.

Na klitorois mozes pouzit vonkajsi vibrator napajany z 230V - Magic Masssager. Ma take silne vibracie, ze miestami to moze niekedy posobit az bolestivo. Ak mas problem s vaginalnym orgazmom, ten sa najlepsie dosahuje bud co najvacsim vyplnenim vaginy /zavislost na hrubke penisu/, alebo uhlom prieniku, ktory musi iste miesta dlho a intenzivne masirovat.

Hrubka penisu partnera - to nezmenis. Dosiahnut vacsiu vypln vo vagine vsak mozes niekolkymi sposobmi. Napr. fisting, kde ruka dokaze vyplnit vaginu az extremne a priniest ozaj velky zazitok.

Alebo si mozes kupit extra hrube vibratory - napr. dostat kupit 30cm vibrator s hrubkou 7cm... Pri stimulacii hore, dole, potom mas vsetko obopnute po maximum a maximalne stimulovane. Inak, mozes stimulovat vaginu aj pohybom v smere a protismere hodinovych ruciciek. Ze nepohybujes len hore, dole, ale aj krutis nim. Ak ma vystupky, tak pri kruteni sa dosahuje masirovanie tiez silne. Mozes to striedat, na jednu, ci na druhu stranu, alebo oboje. Ako extremnejsia stimulacia, ale u cloveka, ktory ma problem s citlivostou, by to hadam zabralo, by bolo - ako som par krat uz videl kutilsky urobene, pripevenie vibratora, vlastne latexoveho dilda - na akumulatorovu vrtacku, skrutkovac a to tak, ze dildo sa otacalo ako vrtak.

I vibratory mozu byt slabe a v tom pripade sa popozeraj po tzv. fucking machines. Su to stroje, ktore maju nejaku kluku pohananu elektromotorom na ktoru je pripevnena tyc a na nej umely penis-dildo. Vtip je v tom, ze to nevibruje, ale pohybuje sa hore a dole, ako pri klasickej sulozi. Lenze kedze je to stroj, je to neunavne a ma to rovnaky rytmus, nekonecnu vydrz a rychlost, ktoru nevydrzi ziaden muz. Zena moze s takouto pomockou dosiahnut neuveritelny orgazmus.

Neverim, ze by si bola dole absolutne necitliva. To si mozes overit - napr. kapsaicinovy gel - vytazok z chilli papriciek stipe. Ak by stipal vo vagine, tak tam su receptory. Napr. na chrbte je hrubsia koza a tam neni zo zaciatku citit, az pokial neprenika po case hlbsie a hlbsie. Ak by si to skusala, tak opatrne - mensou davkou a nechat tomu cas.

Predpokladam vsak, ze asi budes mladsia, hodne pred 30tkou a preto nemas vaginalny orgazmus. Ak to chces zmenit, ozaj zmenit, vyskusaj nieco z tych rad a ked budes hovorit, ze si vsetko skusala, radsej povedz co konkretne, s cim a ako, ako dlho.

Na kazdy problem existuje riesenie, len sa musi najst.

vystresovana

ta3,
dakujem za podporu :) a aj tebe zelam nech sa ti dari :) vsetko sa musi dat vyriesit!

teraz si ma spravne pochopila, ze je to ovela zlozitejsie a dalekosiahlejsie ... som rada, ze existuju taketo anonymne fora na pomoc ludom :)

ta3

Vystresovana,
ja Ta uplne chapem, myslim, ze som Ti v Tvojej teme aj odpovedala, teraz vidim, ze problem bude zlozitejsi, rozumiem, ze Ti nejde o samotny orgazmus, ale celkovo o normalny vztah, o normalne citenie pocas milovania, co samozrejme je velmi dolezite nielen pre Teba, ale pre kazdeho z nas a mas bohuzial pravdu, ze rakovina je dosledok psychickej frustracie, sama som to zazila, mam odpozorovane, ze na rakovinu neochoreju stastni ludia, no zaroven som aj presvedcena, ze kazdy problem ma riesenie, len ho treba najst, problem si konzultovala so sexuologom, zial bezvysledne, ale to nie je jediny sexuolog na svete, skusaj najst takeho, ktory Ti naozaj bude chciet alebo vediet pomoct, alebo predsa skus to aj s gynekologom a opat, ak nenajdes pochopenie u svojho, hladaj dalej, ja myslim, ze by mohli existovat lieky, ktore by umoznili, aby si citila aspon nieco, hlavne nevesaj hlavu, obrat sa na skutocneho odbornika, ktory uz mozno podobny pripad riesil, mozno ze by sa nieco mohlo zmenit pocas tehotenstva, neverim, ze si jedina a neverim, ze by sa s tym naozaj nedalo nic robit, hlavne nevesaj hlavu a hladaj pomoc pokial ju nenajdes, lebo je to naozaj velmi dolezite pre Tvoju buducnost, ja zial nie som odbornik, takze pomoct Ti neviem, ale dufam, ze Ta aspon trochu povzbudim, ked Ti poviem, ze nikdy sa nesmieme vzdavat, ja som viackrat bola vo velmi tazkom polozeni, no nikdy som sa problemu nepoddala, vzdy som statocne bojovala a vzdy som nakoniec z boja vysla vitazne, Tebe prajem to iste

mataBB

sama si pisala, ze si uz vsetko vyskusala..tak ked nic nefungovalo tak sa s tym zmier,,nechapes?vacsina zien ani vaginalny orgazmus ani nedosahuje a niektore ho nedosiahnu NIKDY...tak asi k nim patris...tod vse...skoncila som

vystresovana

mimochodom, toto je sekcia "sexuológia" preto som sa tu prisla stazovat na sexuologicky problem, kedze je prave na to urcena :)