Tipy a triky pre zensky orgazmus

vystresovana

samozrejme ze si nemyslim, zeby bol najdolezitejsi! ...a onkologickych pacientov mi je uprimne luto :,( zelam si, aby sme vsetci boli zdravi - aj fyzicky, aj psychicky:)

P.S.: uz ked si zacala s rakovinou, vie o tom, ze casto vznika z frustrovanej psychiky???

mataBB

nevyjadrujem sa...a co ma potom hovorit o depresiach a frustraciach a o stastnom zivote napr taky onkologicky pacient podla teba?

ak si myslis ze sex je najdolezitejsi v zivote tak tlieskam...videt ze nemas ine problemy v zivote, ked budes mat, potom pochopis..si este dost naivna...

vystresovana

respektujem kazdeho cloveka a ak sa ludia pre nieco trapia, tak im nevynadam, ze ini su na tom horsie, ale snazim sa pomoct ... ty ani netusis ako si ma dorazila tymi "kravinami" a tym ze yb som to mozno nemala nikdy - uvedomujes si, ze to ma dalekosiahly dopad??? napriklad nevyrdrzim vo vztahoch, nebduem moct mat stastne manzelstvo mozno nikdy, bduem frustrovana autrapena - z psychiky vzniknu depresie a z nich aj fyzicke choroby vznikaju .... to ma dost velku dolezitost ze mi sex nic nerobi, trapilo to aj mojich byvalych, tu nejde "len" o orgazmus, ale o tom, ze necitim ani cesticku ku nemu, vobec nic a pre mna je sexualna suhra vo vztahu dolezita...ma to dalekosiahly dopad, tak neodcudzuj ma, myslim na moju buducnost a stastie vo vztahoch. Mam na mysli vazny vztah, normalny vztha, kde je laska, ale aj sex, ktory tam patri.

mataBB

nikto ti take testy neurobi..si myslis ze doktori nemaju co robit lebn riesit, ci sa vies urobit pocas sexu? doktori maju aj dolezitejsiu robotu, bohuzial musia riesit OZAJSTNE choroby ludi, nie taketo kraviny

mataBB

podla mna to riesis uplne zbytocne a pochybujem, ze ti tu niekto pomoze...vies ze niektore zeny nikdy v zivote nedosiahnu orgazmus (vaginalny)? asi k nim patris..zmier sa s tym a hotovo...proste mozno sa ti neda pomoct...

vystresovana

navstivila som !!! (a kecala s nou uvolnene a prirodzene!vobec som sa nebala naozaj :)...a vies co?! NIC mi nepomohla, za co brala odo mna tie peniaze??? len mic hcela predpisat antidepresiva, faktom je, ze ja nemam depky....

nemala by som radsej vyskusat na gynekologii nieco? lenze oni tam pre zmenu neriesia sex....pohadzuju si ma ako horuci zemiak :,(

existuju vobec nejake testy na to, ci su aake nervove zakoncenia v posve a ci je to dobre vyvinute?

vystresovana

ja som skusala VSETKO a nielen ze som ho endosiahla, nic necitim...NIC....som to pisala v mojeje teme ale bola som zle pochopena: sex ako taky mi nevadi, nei som ani nabozensky zalozena, ani puritanska, partnerov som FAKT MILOVALA...ale necitim fyzicky nic .

predstavte si zeby sa vas napriklad niekto dotkol, ale vy by ste to necitlili - bol by to nedodstatocne vyvinuty hmat??? alebo prekrvenie zle - kedze som bola vzrusena tak som bola prekrvena, nemam problem s nervovymi zakonceniami??? ...co ak tam vnutri nemam takmer ziadne citlive nervy? to sex potom ako budem citit v buducnosti??? podla Dr. mam trosku hrube steny v posve, ale su vraj normalne ... tak mi napiste, co to ma znamenat? :,((((

rozculuje ma to lebo je to divne, nikto taky problem nema, ze NIC vnutri neciti...vobec NIC, asi som naozaj divna :,(((

ta3

AdamKrt,
Prekvapuje ma, ze sa na to pytas prave Ty.

Podla mna toto su factory, ktore vplyvaju na zensky vaginalny orgazmus:

-Ak je moznost, tesne pred stykom sa osprchovat, najlepsie spolocna sprcha s ciastocnou predohrou

-Kvalitne fyzicke a psychicke uvolnenie, vyprazdnenie mysle, neslobodno krcovito stoj-co stoj ocakavat orgazmus (Milli bude to asi aj Tvoj problem), vhodna antikoncepcia

-poloha, s jednym partnerom lepsie vyhovuju iba niektore, s inym prave zase tie ostatne

-velkost penisu, jeho dlzka, hrubka, zakrivenie, lebo ako aj tu bolo povedane jedna, zena v tej istej polohe s jednym muzom dosiahne orgazmus lahko a s inym zase nikdy

-uhol prieniku, napriklad v klasickej misionarskej polohe velmi pomaha zdvihnut boky podsunutim malej pevnej, nie vsak tvrdej podlozky

-kvalita a dlzka predohry

-dlzka styku

-technika milovania, rychlost pohybov a ich zmena, zmena polohy a uhlu prieniku, zmyselne praktiky, pocas styku zapajat vsetky zmysly a stimulovat podla moznosti naraz co najviac erotogennych zon, vcetne analneho otvooru

-ak je vlhkost posvy nedostatocna, pouzit lubrikacny krem

-vzajomne neznostky, bozky, nezne slova

-intimne, prijemne prostredie, prijemna hudba, osvetlenie, aromaticke sviecky

-obmena vsetkych uvedenych faktorov, aby sa dvojica vyhla stereotypu, ktory postupne ale isto zabija vasen

-ale predovsetkym je to vzajomna laska a dovera

AdamKrt

To nic nemeni na fakte, ze ak nieco robis prilis dlho, opakovanu cinnost, zacne Ta to nudit a uz Ti rovnaka stimulacia stacit nebude.