Tipy a triky pre zensky orgazmus

lulu22

mlady, samozrejem, že dá :) len netreba pri tom silno sať či používať zuby.. brrrr raz som to zažila a myslela som, že mu jednu šľahnem :D ale zase každá to má rada inak..:)

jully258

:) ja najlepsi orgazmus dosiahnem ked ma priatel robi rukou,alebo oralne(hovori sa tomu i klytorialny orgazmus)vaginalny orgazmus sa mi este nikdy nepodarilo dosiahnut,i ked s priatelom mame neuveritelne uzasny,fantasticky sex...mam pocit vlastne,ze vaginalny ani nepotrebujem pretoze uzasne stavy zazivam pri tom,ktory mavam:) i ked,chcela by som vediet,ake to je mat vaginalny orgazmus(vlastne mozno som ho uz aj mala?:/ )aa najlepsi tip na polohu podla mna:jednoznacne od zadu :) ;)

vystresovana

ta3,

uznavam ze mas v mnohom velku pravdu...chce to aj spravneho partnera a aj moj fyzicky vek moze hrat vyznamnu rolu

dakujem a aj tebe zelam vela stastia :)

rebellin

Adam, to je jednoduché, keďže moja priateľka má vaginálny orgazmus radšej ako klitoriálny, rád jej ho spravím ako prvý, zo začiatku som sám nevedel odhadnúť kedy prerušiť orálne dráždenie ale dohodli sme sa že keď to už na ňu má prísť, odtisne ma od seba, o chvíľu, keď sa trochu upokojí, začnem znova, treba sa len na tomto dohodnúť spolu, dá sa to

AdamKrt

Tak potom, ked sa jej to zacne pacit, prestat - bude asi najlepsie :) A ked vychladne trochu, zase pokracovat.

Problem je, ze priatelka nechce povedat. Ze nech skusam, lebo by to bolo ako podla sablony a to nechce :)

alussska

Adam, kedy má partnerka tesne pred klitoriálnym orgazmom, rozoznáš len veľmi ťažko, to ona sama Ťa musí upozorniť kedy máš prestať, lebo len ona cíti to stupňovanie, podľa čoho dokáže predpokladať, že teraz už dosť, lebo to prešvihneš :o). Podľa pohybov panvy, dychu a jej správania, sa to dá tiež pekne odpozorovať, ale máloktorá žena je pri tom vždy rovnaká, veď to sa nedá naprogramovať, že? Teda sa len dohodni s partnerkou, aby Ti dala vedieť kedy máš prestať. Súhlasím, po klitoriálnom orgazme je ďalšie dráždenie nepríjemné, až bolestivé a veľa ženám to stačí len raz, čo zase možno nevyhovuje mužom, ale čo už :o)

AdamKrt

Trik, kedy sa prestane tesne pred orgazmom je sice vyborny, ale potom je tu otazka, ako zistit, kedy je to pred orgazmom a kedy je orgazmus, ked partnerka to sama nevie pomenovat ? Vaginaly nemam problem rozoznat, ale pri klitorialnom je partnerke velmi dobre, lenze ked ho uz robim dlho, ma dost. Potom neviem rozoznat hranicu, kedy uz je hotova, kedy nie. Ona nechce povedat, ze to robim dobre, ale aby som sa neprestal snazit :)

Takze ako rozoznat klitorialny orgazmus, ci este lepsie, stav tesne pred nim ? Vraj po klitorialnom orgazme je to uz tak precitlivele, ze sa zenam nechce. Tiez sa mi tak zda, ze klitorialny staci partnerke raz, ale vaginalny moze mat Xkrat.

Neni problem urobit pri tych dobrych pocitoch pauzu, ale rad by som to urobil, az tesne pred orgazmom. Nejaka tipy, ako to rozpoznat presnejsie ?

ta3

Vystresovana,
ano Rebellin pouziva skvele triky, oralna stimulacia klitorisu prerusena tesne pred vyvrcholenim, mierna pauza, aby vzrusenie ciastocne pominulo a znova stimulacia klitorusu, znovu prerusena tesne pred orgazmom, znovu pauza, cim dlhsie sa tymto sposobom orgazmus oddaluje, tym hlbsi orgazmus sa potom dosiahne, no a ked sa konecne penis vsunie do vaginy, po par pohyboch sa musi dostavit vaginalny orgazmus ako hrom, tento Rebellinov trik su vlastne osvedcene praktiky tantrickeho sexu. Az teraz citam, ze si mala opakovane zapaly posvy, co tiez asi prispelo k mensej citlivosti vo vnutri a tiez, ze vlastne si este velmi mlada, tak nevesaj hlavu, ked stretnes citliveho muza a takeho, s ktorym vztah bude naozaj krasny, skuste Rebellinov trik, myslim, ze postupne dosiahnes to, o com zatial iba snivas, hlavne sa do orgazmu nenut, nic neocakavaj, len sa pekne uvolni a vychutnavaj dany okamih. Tiez robis chybu, ze to porovnavas s tym, co zazivaju Tvoje kamaratky, kazda zena reaguje inak a ked si doteraz nic nepocitila, toto porovnavanie Ta iba zbytocne stresuje a utvrdzuje v tom, ze nie si v poriadku, mimochodom najdolezitejsi sexualny organ, ci veris alebo nie, je mozog, je velmi dolezite, co si o celej veci myslime, ak po zlych skusenostiach s necitlivostou, ci uz z takeho alebo onakeho dovodu, organickeho, ci psychickeho, mas v hlave zafixovane, ze nic necitis a pri milovani na to este aj myslis, potom sa k vytuzenemu cielu nikdy nedopracujes. Pred milovanim vyprazdni mysel uplne, zabudni na minulost, vychutnavaj iba vzajomne dotyky a pohyby a ked budes partnera milovat, aj ked to hned orgazmus nebude, ale mala by si minimalne nieco prijemne v sebe citit. Mnohe ine dievcata nemaju Tvoje problemy, ale to este neznamena, ze sa nedaju prekonat, zacinam tomu verit teraz ked viem, ze si este vlastne velmi mlada (AdamKrt spominal 22) a ze tych skusenosti predsa este nemozes mat vela a urcite si este nevyskusala vsetko, tak vela stastia Ti prajem

Alice123

vystesovana:este ma napadlo toto.na kazdu chorobu sa da aplikovat akupunktura. Aj co sa tyka problemov menstruacnych atd.. Ja ju prave podstupujem kvolim dlhorocnym problemom so zaludkom a travenim,a alergiou..je to sice platena sluzba,poistovna to doktorvi nepreplati,a vyzaduje si to cas, ale vysledok si vsimam osobne po 5 dnoch terapie ja osobne. Na udrzanie zlepsenho stavu sa chodi na opakovane pichnutia. Ak mas nieco rozhadzane v tele tak akupunktura to vie napravit.