Tipy a triky pre zensky orgazmus

Erila

Rada by som bola, keby aj mne niečo poradíte na dosiahnutie. Nech sa snažím neviem ako, mám pocit, že som ho ešte nikdy nezažila. Mám stáleho partnera už dva roky. Milujem jeho a aj pohlavný styk s ním ale proste orgazmus neviem dosiahnúť:-/ A chcela by som ho zažívať. Za rady vopred ďakujem

Ludvig

My s partnerkou používame Intím gel od Erectanu, ktorý zvyšuje pocit vzrušenia pri styku ako u muža aj u ženy. Je to príordný preparát od českej certifikovanej firmy. Môžme ho len doporučiť. Partnerka má orgazmus pri každom použití a niekedy nie len jeden.

AdamKrt

mlady 19.12.11 19:09 - tak jej nedrazdi klitoris priamo, ale nepriamo. Bud cez latku nohaviciek, alebo iba jeho okolie. Asi je tam velmi citliva.
-------------------
Kankuro:

daj si do googla

sexus bod g

mlady

prestne toto je otaska na mieru ,, prestne ked sa milujem so svojou priatelkou a zaroven jej ciaham po klitorise tak mi odtiahne ruru jednoducho sa jej to nepaci alebo co nevieme to zosuladit ako vravis mam ties ten isti problem co stim poradte nam prosim ???

kvakina

chcem sa spýtať prečo akosi s partnerom nevieme zosúladiť sex + klitoris bo vaginálny sa mi ešte nikdy nepodaril, tak skúšame aj s klitorisom len ked to prebieha tak sa nemôžem akosi sústrediť proste nejde to do kopy a neviem prečo rukou abo orálne neni problém, a rada by som to dosiahla i len na klitorise počas sexu. Skúšali sme všeličo i polohy ale nič ... tak vo pred diky za rady :)

mlady

ok gel aky?? mi sme mali original zo sex shopu ale uz pominul parterka to asi vihodila hahaha... no budem musiet jej dohovorit a pripravit si ju na dalsi analik diki moc ,,, no chcem sa ties opitat po kolki raz ju to prestane boliet??? samozrejme idem na svoju parterku citom zadne drastaky vsak ju milujem ...

??!!??

nal praktikujemme občas....a to musím byť dobre rozpálená...iank to "nejde" a bolí aj mňa a to máme aj gel.
tkaže hlavne sa musí uvoľniť a chcieť to a kúúpte si gel.

mlady

nechapem sory tie zubi a to sanie haa.. no a co ked parterku to boli??? po kolki raz ju to prestane bolievat??? skusali sme anal asi dva krat ale nigdi nie do konca bolelo ju to totiz a teras ma obavi ..