vystresovana:
poviem to takto. Clovek je vo svojej podstate biologicky stroj a diagnostika stroja prebieha na urcitej urovni. Pokial nieco funguje v kludovom stave, neznamena to, ze to tak funguje vzdy, za kazdych podmienok a pri zatazi to moze byt uplne inak.
Stitnu zlazu mozes mat diagnostikovanu v poriadku, ale mozes mat miernu disfunkciu stitnej zlazy, ktora sa VELMI TAZKO diagnostikuje. Presne tak ako u elektroniky, su aj u ludskeho tela, stavy, ktore su na hranici prejavu, ze ked ich clovek hlada, alebo diagnostikuje, pristroje mu ukazuju, ze je vsetko OK, ale ono to OK vobec neni....
Kazdy problem ma VZDY nejaku pricinu. Len treba najst, co to je.
Preto, by som lekarsku diagnostiku prirovnal k pocitacovej antivirovej diagnostike. V zasade plati - ze ked sa nenajde virus /choroba, poskodenie/, to neznamena, ze tam virus /choroba, poskodenie/ neni. Ale len, ze sa nic nenaslo... :)
Znamej tiez nevedeli diagnostikovat nic a po rokoch jej v inej nemocnici diagnostikovali leukemiu v poslednom statiu. Chodila po nemocniciach, vysetreniach a nic. Nakoniec jej povedali, ze co prisla tak neskoro...
Takze, ak mi lekar povie, ze je to v poriadku, vzdy to beriem, ze nic nenasiel, ale istotu mat nemozem nikdy.