Ja osobne nie. Dost ma stve ked niekto naraza na moju postavu .Zhodila som 14 kil . Upravenoou stravou . Aj teraz rozmyslam co ale hlavne kedy pocas nda zjem .
Niekedy sa mi vlasy jezia ked vidim co je mlada baba kt to ozaj netreba!!!! Hamburger kola... Ble :(
A potom hrdo vyhlasi ze ona je so sebou spokojna!!!! . No vzapati sa stazuje ze v obchoe maju len male cisla. Dneska som bola konkretne ja svedkom takehoto rozhovoru :))) Koho chcu tiie tucne baby presvecit??? Seba?? A co je na tom ked ja mam 55 kil a 172 cm?? A taka baba mi povie ze vyzeram ako anorektik a blaa blaa... A jej slanina preteka cez rifle!!!
TAk koho chcu presvecit ze su so sebou spokojne??? ved kazdy sa chce pacit ci nie?? Ved tu nejde len o krasu ale aj o ZDRAVIE !!
Veríte tučnej babe kt. poovie že je so sebou spokojná?????
podla mna nie, aj ked moze byt akokolvek stastna, mat kopu priatelov a tak, nikdy nie je so sebou spokojna. nemoze si obliect cokolvek a pri pohlade na netucnu babu uz toboz nemoze byt spokojna.
Dakujem Vincent pozriem si.
Aleja si naozaj mysli, ze ten kto prekona nieco tazke, tak mu pridu kila nepodstatne. nehnevajte sa, ale ja mam naozaj tento nazor. Hovorim o par kg navyse, ak je clovek zdravy, problem nie je.
Inak ja si myslim, ze som mala vzdy velmi dobru postavu, ale baby stale aka som chuda a ja som sa kvoli tomu zacala prejedat a tym som si trosku pokazila zdravie. Keby to necham v pohodke, tak patrim k typom, co nemusia nic robit a su stihle. Modeling sa ponukal, ale to mne nic nehovorilo.
Naozaj ide o spokojnost a hlavne zdravie:).
wau, kolko reakcii :) naozaj vas trapi, či je niekto iny tucny?
veronika, škrie ťa to, že tie baby su so sebou spokojne, hoci maju tie kila navyse, a ty si tvrdo makala, aby si sa ich zbavila - a im je to jedno - a su spokojne aj s kilami?
tucna moze byt spokojna zo sebou,dovtedy kym nepridu prve zdravotne problemy vyplyvajuce z obezity
Ja tej babe verim.
Lenixx: inač skús popozerať témy tu na zdravi ako pribrať a podobne, možno niečo pochytíš.
Blbosť, človek so sebou nikdy nieje spokojný, pri nadváhe tobož.
inak suhlasim s mentolkou123. do mna zabrdaju, ze som chuda a ci nejem. no mozem zjest aj vagon a nic. ide o zdravie nie. spokjonost nie je o kilach.
babenka
ano,ja som si toho vedoma,ale mala som vtedy 18 rokov a 100 kil,takze to islo celkom rychlo a v pohode,asi to bolo tym ze mlademu organizmu to spaluje lepsie.
Na vlasy som uzivala doplnky a koza ostala trosku ochabnuta,ale take detaily neriesim,lebo uz mam za sebou tehotenstvo a mam doma trojrocneho syna,tak uz mam ine priority ako sledovat sa kazdy den v zrkadle:)a po porode som sa vratila k svojej vahe,takze ziadny jojo efekt ani nic podobne sa nestalo:)
babenka
ano,ja som si toho vedoma,ale mala som vtedy 18 rokov a 100 kil,takze to islo celkom rychlo a v pohode,asi to bolo tym ze mlademu organizmu to spaluje lepsie.
Na vlasy som uzivala doplnky a koza ostala trosku ochabnuta,ale take detaily neriesim,lebo uz mam za sebou tehotenstvo a mam doma trojrocneho syna,tak uz mam ine priority ako sledovat sa kazdy den v zrkadle:)a po porode som sa vratila k svojej vahe,takze ziadny jojo efekt ani nic podobne sa nestalo:)