Ja osobne nie. Dost ma stve ked niekto naraza na moju postavu .Zhodila som 14 kil . Upravenoou stravou . Aj teraz rozmyslam co ale hlavne kedy pocas nda zjem .
Niekedy sa mi vlasy jezia ked vidim co je mlada baba kt to ozaj netreba!!!! Hamburger kola... Ble :(
A potom hrdo vyhlasi ze ona je so sebou spokojna!!!! . No vzapati sa stazuje ze v obchoe maju len male cisla. Dneska som bola konkretne ja svedkom takehoto rozhovoru :))) Koho chcu tiie tucne baby presvecit??? Seba?? A co je na tom ked ja mam 55 kil a 172 cm?? A taka baba mi povie ze vyzeram ako anorektik a blaa blaa... A jej slanina preteka cez rifle!!!
TAk koho chcu presvecit ze su so sebou spokojne??? ved kazdy sa chce pacit ci nie?? Ved tu nejde len o krasu ale aj o ZDRAVIE !!
Veríte tučnej babe kt. poovie že je so sebou spokojná?????
jake haluzne temy sem hadzete...radost čitat... :D
veronika415
ups, ten posledný príspevok bol odo mňa:) . Chcela som to adresovať Veronika a napísala som to o čosi vyššie. Ospravedlňujem sa.
Áno, verím tučnej babe, ktorá o sebe hovorí, že je spokojná. Každý to cíti inak...
bingham nie som uchylna neboj .. :) ale tvoj nazor beriem a respektujem .
Veronika ty si uchylna.... naco sa zaoberas takymito ko....
Ak ma niekto nadvahu a chce schudnut tak tu ma dostatok tem
Ak ma niekto problemy s tym ze je chudy tak tu tiez najde temu
Ale ak niekto ma problemy, s tym ze niekto iny je tlsty a jemu to vadi tak neviem....
a preco by nemohla byt spokojna? nie kezda zena rozmysla nad tym ako vyzera, a nie kazda zena je posadnuta mat chudu postavu...tu nejde o presviedcanie, ale ked jej nevadi ze je pri tele?? je to urcite lepsie ako byt zakomplexovany a neustale si strazit jedalnicek a pod ( nenarazm tym na teba )
co sa toho oblecenia tyka, tak si myslim ze ma pravdu, lebo dnes v obchodoch najcastejsie najdete velkosti od XXS po S, sem tam M, Lko najdete len horko tazko, ja mam sirsie boky a vacsi zadok, takze nohavice nosim 42jky a mam vazne problem najst na mna rifle alebo nieco podobne, lebo vazne uz skoro nidke take velskoti nepredavaju, a to som mlada, ale tak si rpedstav starsie zeny, vacsina z nich je trosku baculatejsie, a pre nich to musi byt nocna mora nakupovanie :)
princeska ja sa to snazim ignorovat ale niekedy ma to fakt vytaca. ked sa ma opyta... A ty jes aj sladke??? ANO jem aj ja sladke. Ale nekupujem si na desiatu 3 kolaciky a balik keksov ale celozrnny rohlik a kuraciu sunku ........ Ach bozee svet sa netoci len okolo kil ale preco niekto zavidi to , co moze mat usilim aj on sam???
veronika neviem co sa rozculujes mas idealnu vahu tak bud na to hrda, ak Ti keca tucnucka baculka, ze si anorekticka je to zavistou, ved nech si ten hamburger daju ;) nechaj tak pousmej sa a chod dalej, su take tipy ludi co si nepriznaju, že maju nadvahu, radsej budu na stihle baby hovorit, ze su vychudnute, je to tak ;)