Veríte tučnej babe kt. poovie že je so sebou spokojná?????

Príspevok v téme: Veríte tučnej babe kt. poovie že je so sebou spokojná?????
veronika415

Ja osobne nie. Dost ma stve ked niekto naraza na moju postavu .Zhodila som 14 kil . Upravenoou stravou . Aj teraz rozmyslam co ale hlavne kedy pocas nda zjem .
Niekedy sa mi vlasy jezia ked vidim co je mlada baba kt to ozaj netreba!!!! Hamburger kola... Ble :(
A potom hrdo vyhlasi ze ona je so sebou spokojna!!!! . No vzapati sa stazuje ze v obchoe maju len male cisla. Dneska som bola konkretne ja svedkom takehoto rozhovoru :))) Koho chcu tiie tucne baby presvecit??? Seba?? A co je na tom ked ja mam 55 kil a 172 cm?? A taka baba mi povie ze vyzeram ako anorektik a blaa blaa... A jej slanina preteka cez rifle!!!
TAk koho chcu presvecit ze su so sebou spokojne??? ved kazdy sa chce pacit ci nie?? Ved tu nejde len o krasu ale aj o ZDRAVIE !!

Petuska B

Nikto sa nezastáva obéznych dievčat :-) Obezita je choroba a treba ju liečiť. Ide o to, že nerozumiem prečo sa nad takými debilinami niekto tak poburuje a stará sa do iných.

Tomas1040

A tiez neviem preco tej babe pisete ze je sproste tela... za to ze ona so sebou nieco dokazala urobit! Ziarlivost tiez nie je boh vie co ..

Tomas1040

Co ste tu zrazu vsetci takí zastancovia obeznych dievcat??? KEd ma baba okolo 60 alebo 70 kil tak ma fajn postavu no ked ma okolo 90tky tak to uz je vela. Hlavne mlade baby... Pretoze v starsom veku sa toho na cloveka uz nalepi viac.. Chapem ze mozu byt tucní ludia stastní a neviem aki .. ale to mozu aj stihli ! Drviva vacsina dievcat kt maju vyraznu nadvahu a povedia ze su spokojne sa len skryvaju za svojimi komplexami .Ved kto z nas by nechcel mat dobru postavu a netrapit sa v obchode pri vyberani oblecenia???Ano postava nie je vsetko ale niekedy ked idem po ulici a pozeram na tie baby .... tak si poviem rob so sebou nieco dievca. iny pripad je , ak to ma ako vrodene ochorenie...

Petuska B

"Ja osobne nie. Dost ma stve ked niekto naraza na moju postavu." Tu máš odpoveď veronika415, na ktorú si sa pýtala aj si si sama hneď odpovedala. Neštvú ťa oni, ale štve ťa vlastná nespokojnosť. Najjednoduchšie je ukazovať na iných, najprv sa pozrite sami na seba. Ani muži nie sú spokojní sami so sebou, ibaže oni to riešia úplne iným spôsobom a nehovoria o tom nahlas. Muži sú oveľa viac zakomplexovaní ako ženy.

doubledog

inak, pytas sa, koho chcu presvedcit?

odpoved je predsa jasna:
chcu presvedcit seba

ja, co poznam zeny, tak ziadna tucna so sebou nie je spokojna
casto sice tvrdi, ze ano, ale kto uz by v tomto veril zene? :)
aj preto ich tak silno stvu take reakcie, ako si napisala ty
pripomina im to ich vnutorny problem, ktory sa snazia skryvat