Ja osobne nie. Dost ma stve ked niekto naraza na moju postavu .Zhodila som 14 kil . Upravenoou stravou . Aj teraz rozmyslam co ale hlavne kedy pocas nda zjem .
Niekedy sa mi vlasy jezia ked vidim co je mlada baba kt to ozaj netreba!!!! Hamburger kola... Ble :(
A potom hrdo vyhlasi ze ona je so sebou spokojna!!!! . No vzapati sa stazuje ze v obchoe maju len male cisla. Dneska som bola konkretne ja svedkom takehoto rozhovoru :))) Koho chcu tiie tucne baby presvecit??? Seba?? A co je na tom ked ja mam 55 kil a 172 cm?? A taka baba mi povie ze vyzeram ako anorektik a blaa blaa... A jej slanina preteka cez rifle!!!
TAk koho chcu presvecit ze su so sebou spokojne??? ved kazdy sa chce pacit ci nie?? Ved tu nejde len o krasu ale aj o ZDRAVIE !!
Veríte tučnej babe kt. poovie že je so sebou spokojná?????
Alebo : kym tucny schudne,chudy zdochne :-)
hm karioll,
jasne...ked chodim doktorom tak su tam naozaj sami tucni ludia...teda...ja som ti tusim chudych ludi u doktora este NIKDY nevidela...wau,mas postreh!
kym chudy zdochne,tlsty umrie na porazku,infarkt,rakovinu a cukrovku
veronika,
len jednu otazku-A TY SI SO SEBOU SPOKOJNA?
ty si chora....
co ty mas co riesit ostatne, ha???
ak si ty spokojna tak nech, ale co ta do inych? a vobec: koho zaujimas? mozes byt iny kludne ukradnuta. to len ty si myslis, ze ludi hadam ohurujes. nie, nikoho nezaujimas.
No vidim ludia ze ste sa do mna pustili :) Ale nevadi na to je toto forum .. aby tu kazdy napisal co si mysli.
Ak sa baba napchava... nech sa napchava. Ale nech sa potom zdrzuje reci ze niekto vyzre ako anorektik , alebo ze chude baby su namyslene.. Ani ja nie som extra stihla!! Mam normalnu vahu .. a nikoho neodsudzujem !!! ani tucne baby... Iba je to podla mna hrozna skoda ked maju dve zdrave ruky dve nohy a nic so sebou nerobia...
Radsej frflu na vsetko ostane len nie na seba.. A tie ktore su so sebou spokojne aj napriek vyraznej nadvahe... klobuk dolu .
kym tucny schudne,chudy zdochne
Verím.
Podla vyskumov, ludia s miernou nadvahou, tak do 10kg nad idealnu homtnost, byvaju zdravsi. Takze - ide o zdravie, ale o koho :) Nic sa nema prehanat, ale na zenach, ktore maju par kg naviac nic neni.
dam iny pohlad.
poznam dve krasne baby, kocky. zacali brat antidepresiva a dost pribrali. ich odpoved je mi to jedno, je to moja cena za zdravie. ako pisem, ked budete bojovat s nejakou tazkou chorobou, kila vam budu lahostajne:/. netrepem. naozaj netrepem. ked ide o zivot, vtedy nemate cas zavidiet, byt nespokojne, len zijete. asi stretavate ludi zahladenych do seba. ja trvam na nazore, ze aj silnejsi ludia su naozaj spokojni!