Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veríte tučnej babe kt. poovie že je so sebou spokojná?????

Príspevok v téme: Veríte tučnej babe kt. poovie že je so sebou spokojná?????
veronika415

Ja osobne nie. Dost ma stve ked niekto naraza na moju postavu .Zhodila som 14 kil . Upravenoou stravou . Aj teraz rozmyslam co ale hlavne kedy pocas nda zjem .
Niekedy sa mi vlasy jezia ked vidim co je mlada baba kt to ozaj netreba!!!! Hamburger kola... Ble :(
A potom hrdo vyhlasi ze ona je so sebou spokojna!!!! . No vzapati sa stazuje ze v obchoe maju len male cisla. Dneska som bola konkretne ja svedkom takehoto rozhovoru :))) Koho chcu tiie tucne baby presvecit??? Seba?? A co je na tom ked ja mam 55 kil a 172 cm?? A taka baba mi povie ze vyzeram ako anorektik a blaa blaa... A jej slanina preteka cez rifle!!!
TAk koho chcu presvecit ze su so sebou spokojne??? ved kazdy sa chce pacit ci nie?? Ved tu nejde len o krasu ale aj o ZDRAVIE !!

jablcko12

podla mna tie hlupe pipky,ktore nemali problemy s vahou,nemaju do toho co kecat.
je to ako ked somalec hovori o zivote v luxusnej vile-mozno povrchne prirovnanie trosku..ale ine ma prave nenapadlo.ja som mala kedysi 120 kil s vyskou 165,nerada na to spominam,kto nieco take nezazil,prosim vas,ako moze vediet,ako sa taky clovek citi?a je to jedno,odmysliet od temy...ako mozte vidiet do druheho cloveka,ked ho ani nepoznate..nezijete s nim pod jednou strechou?Nehadzte vsetko do jedneho vreca,dakujem.

agaven

veronika hlavne sa nedepkuj co mozes jes a co nie potom pride tehotnost a co to nedoprajes ryby sladkost svojmu bietatu atd a ked si najdes toho praveho bude ta mat rad taku aka si kolym zenam sa stalo aké krasne stihle si na brali a casom vekom mame sem tam aj to sadlo a co nejdem za modelku a ani sa ukazaovat nejakemu papalasovi drž sa papaj vsetko ine by bole prejedat sa tym myslim kazdych 15 minut cosi chrumat to radsej jablko vodu cajik stavy ..

Petuska B

for veronika 415 - Zabudla krava, že bola teľaťom??? Neviem, kto ti dal právo ich súdiť, starať sa im do života, do toho čo jedia, do toho na čo sa sťažujú??? To, že si schudla 14 kíl, neznamená, že si sa zmenila na Boha :-) Sa uvedom dievča. Ty si nebola pred tým tučná?? Nežrala si rovnaké blafy a rovnako si sa nesťažovala na to, na čo sa sťažujú oni?? Keď niekto chce schudnúť alebo zmeniť svoj život, musí začať sám od seba. Ty si ako začala? Či tiež tak, že do teba niekto hučal ako hučíš ty do nich? A teraz to isté robíš aj ty? Naozaj žiadna žena nebude nikdy sama so sebou spokojná na 100%, ale je to ich vec. Každý si sám vyberáme ako budeme žiť a čo budeme jesť. Neznášam, vrcholne nenávidím, takých ľudí ako si ty veronika, ja neviem, kto vám dáva právo starať sa iným ľuďom do života a súdiť ich? Každý si žije tak ako chce a má na to právo. Každý je to čo chce a nesie za to aj sám následky, pokiaľ si to sám neuvedomí, nič v jeho živote alebo na jeho postave sa nezmení. Mne je jedno či je baba tučná alebo chudá, mne je jedno čo je, mne ide o človeka a o to čo má v sebe. Pokiaľ sa sťažuje že je jej všetko malé, tak má dve možnosti, buď naozaj na sebe zamakať a schudnúť alebo si vybrať obchod v ktorom budú väčšie čísla. Nehovorím jej to, na čo? Mimochodom je to iba tvoj odraz, tým, že nie si s nimi spokojná, v podstate nie si spokojná sama so sebou. Povedzme si na rovinu, tieto novodobé čínske predajne kde majú skutočne veľkosti ako na anorektičky, ktoré nemajú žiadne boky ani prsia, sú úplne na hovno, iba ak udávajú mladých babám, ktoré to nemajú celkom v hlave v poriadku, zlý trend a tie potom chudnú ako blbé aby sa do toho zmestili. Na normálnu slovenskú ženu tam veľkosť ani nekúpite, iba ak XXL- v normálne obchode veľkosť L :-)) Je to dosť smiešne, ale mňa každopádne poburuje tvoja namyslenosť. 14 kíl dole ti na to právo moja milá nedáva, akože blahoželám, isto ti stúplo sebavedomie ale nedáva ti to právo odsudzovať iných. Ty si si vybrala schudnúť a podarilo sa ti to, to je veľmi fajn, oni si tiež zvolili, tak neviem prečo to riešiš? Nemáš vlastný život, vlastné problémy? Možno sa ty tiež sťažuješ na úplné debiliny, ktoré ostatným pripadajú viac než trápne. Čo ty vieš?

fialocka

Veronika preco ta tak hneva ak je silnejsia baba so sebou spokojna...
Je pekne ze si isla za svojim cielom a schudla si, ale stihla postava nie je prioritou kazdeho dievcata... nakoniec je to ich vec. Ty sa snaz byt spokojna hlavne sama so sebou.

karioll2

ja viem,to len tak vzdy zovseobecnujem,lebo nema vyznam sem aj tak vypisovat vsetko detailne.
ja sice chudnem,uz som dal dole 13kg a bol som na testoch a mal som take vysledky ako zdravy clovek.zaklad je sa hybat
poznam pani, ma skoro 50 rokov,asi 40kg a cholesterol 8!!!

[zruseny17]

vies karioll,ja teraz ako chuda som viac chora nez som bola ked som mala nadvahu...takze nie je to len o obezite...a nie vzdy je za chorobami obezita