Veríte tučnej babe kt. poovie že je so sebou spokojná?????

Príspevok v téme: Veríte tučnej babe kt. poovie že je so sebou spokojná?????
veronika415

Ja osobne nie. Dost ma stve ked niekto naraza na moju postavu .Zhodila som 14 kil . Upravenoou stravou . Aj teraz rozmyslam co ale hlavne kedy pocas nda zjem .
Niekedy sa mi vlasy jezia ked vidim co je mlada baba kt to ozaj netreba!!!! Hamburger kola... Ble :(
A potom hrdo vyhlasi ze ona je so sebou spokojna!!!! . No vzapati sa stazuje ze v obchoe maju len male cisla. Dneska som bola konkretne ja svedkom takehoto rozhovoru :))) Koho chcu tiie tucne baby presvecit??? Seba?? A co je na tom ked ja mam 55 kil a 172 cm?? A taka baba mi povie ze vyzeram ako anorektik a blaa blaa... A jej slanina preteka cez rifle!!!
TAk koho chcu presvecit ze su so sebou spokojne??? ved kazdy sa chce pacit ci nie?? Ved tu nejde len o krasu ale aj o ZDRAVIE !!

mentolka123

ja si myslím, že nejde ani tak o to, že kto je tučný a kto je chudý, ale moje skúsenosti za tie roky sú proste také, že ja ako štíhla osoba (mám 163 cm a 54 kg) by som nikdy žiadnej babe, ktorá má nadváhu nepovedala, že "bože, ty si tučná, rob so sebou niečo, preboha, nejdeš robiť reklamu na Michelin??" nikdy by som slovom nikoho neurazila a to mám veľa kamarátok, ktoré fakt neustále riešia svoje kilá, pritom podľa mňa zbytočne, lebo vyzerajú v pohode aj s tukovými vankúšikmi.... ale často sa stretávam s tým, že mi tuční ľudia hovoria, "preboha, ty aj niečo ješ? veď rob niečo so sebou, si chudá" .... každopádne, jedno je isté.... nech si každý hovorí čo chce, ja som len chcela podotknúť, že tak ako tučného človeka môže uraziť, že je tučný, tak to urazí aj chudú, aj keď nemusí byť chudá, je proste akurát, len nemá nadváhu a problém s jedením, obliekaním a podobne.... ešteže sú na svete aj vážnejšie a dôležitejšie témy:-)))

veronika415

tekvicka uplnee suhlasim s Tvojim nazorom .. ani ja som nemyslela tie oble ale tie kt fakt vyzeraju ze maju VEEEELku nadvahu -.....

tekvicka_

myslim si ze vacsina chudych dievciat a zien je chudych ako sa hovori od prirody, a urcite ked ide po ulici zachmurene chude dievca tak tiez neznamena ze je tokoli strazeniu si vahy, viem ze je to trochu nadnesene a urcite to nebolo az tak myslene ale vyznelo to tak. to potom vyzera ze skoro vsetky chude zeny si tu vahu stale strazia.
ja som napr. chuda, ale takisto keby som to prehanala tak by som asi pribrala, nastastie telo mam nastavene tak ze asi vie co si moze dovolit, lebo ja zrovna nie som z tych co by sa moc kontrolovali :D
a moc neverim tomu ze tucne su so sebou spokojne...nehovorim ked ma niekto par kil navyse ved to casto vyzera este lepsie, krivky a tak, ale vyslovene tucne gule...neverim ze im to nevadi
samozrejme rozdile je ak je to koli zdraviu napr. hormonalnym porucham, aj s vekom pribudaju choroby, lieky a pod...ked je clovek v ochrozeni zivota tak je rad ze zije aj ked tucny

kamosa

Tucni ludia su stastnejsi :) Ja nepoznam ziadnu moletku, co by po ulici chodila zachmurene. Ale zato poznam hrozne vela chudych, zatrpknutych, co cely svoj zivot venuju len strazeniu vahy. No nechcela by som :)

Aj ja som obezna a nevadi mi to. Mam manzela a deti, ktorych milujem, super pracu a NAOZAJ sa citim dobre. Vaha je len cislo, tak babenky zite! zijeme len raz, tak preco si nedopriat, ved nemozeme byt vsetky rovnake :)

jo

podla niekolko dievcat co poznas nemozes posudzovat vsetkych, ja mam kolegynu je to super baba, je fajn pri tele ale nikdy sa nestazovala, povedala ze je s tym spokojna a ja jej verim, nikdy som nepocula od nej ze by sa stazovala na nakup oblecenia alebo cokolvek ine, je fakt vyrovnana a vesela kopa, dobra kamoska...

miroslavenka

Verim. Ak jej je dobre, neriesim. Rovnako ako neriesim farbu vlasov, dlzku nechtov, velkost topanok. A nechapem, co teba na tom tak moze iritovat...

veronika415

Pozri sa. Sama poznam niekolko dievcat o kt viem ze im VADI ich vaha . sama som mavala 70 kil a veru ani sa im necudujem . Tvaria sa ze im je to jedno ako vyzeraju . A mna to stve niekedy, bud tie narazky na chude baby vseobecne alebo to ako klamu same seba... Ale ved asi ich vec..

kaciatko7

naozaj nie je podstatne, kolko ma kto kilogramov. kazdy clovek je iny a takisto ma inu postavu. niekto sa citi lepsie, ked ma oble tvary, niekto, ked je chudy. a taisto, kazdemu pristane nieco ine. niektore dievcata ani nevyzeraju dobre, ked su velmi chude. dolezitejsie je mat sebavedomie, nie dokonalu postavu. a hlavne, mat sa rad. a mat nieco v hlave, lebo ked toto chyba, tak ani dokonale proporcie nepomozu. nad zvlastnymi vecami sa zamyslas, ak si spokojna sama so sebou, tak ti moze byt v podstate jedno, ako kto vyzera. hlavne, neodsudzovat, kazdy zije, kona a stravuje sa, ako sa mu paci a ako mu to vyhovuje. ci uz kona spravne, to je uz druha vec.

vanessssa

prieskum čoho?či nas zaujima ked je suseda od vedla tučna a či nas zaujima či JEJ to vadi...no dobre pokračuj v prieskume ja budem len tiško čitat :D