Prosím Vás,aké máte skúsenosti s cytol.vyš.,je to možné že ešte po mesiaci nemám výsledky?Veď v kampani proti rakovine hovoria že výsledky budú do 2 týždňov.Kým sa dozviem výsledky tak ma asi porazí...
cytológia
len skoda že človek na to pride až ked ma nejaky problem...
Ja som spokojna s tym novym, aj ked ma sukromnu ambulanciu, a vysetrenia si treba hradit..Na zdarvi nemozes setrit..:-)
aha,lebo sa mi zda ze som o nom uz pocula.
hlavne ze si teraz spokojna.ja som aj dcere kazala nech si radsej najd eniekoho v ba,ja tak je stale tam,ked tam chodi do skoly.v mensich mestach su ti lekari nejaki prispati.cest vynimkam.
Ked som k nemu chodila ja nieci pred rokom, tak este robil v nemocnici, ja som si ho nevybrala, moja Dr.zomrela, a on ju nahradil.. Je este mlady, nema skusenosti...Vobec sa nestaral.
lajtman nerobi nahodou u gilana?
aha, prepac, nepochopila som. Chodila som k Dr. Lajtmanovi. Alwe moja mama chodi k Dr. Truskovi do medicinskeho centra a je s nim spokojna. A pocula som ze je jeden dobry aj na Kmetkovej ul.
viem ze si chodila pred tym do nr,preto som sa pytala komu lebo aj ja tam chodim.
pre anjelik7, na tejto adrese najdes podrobnejsi popis vysledkov PAP testov.
Ak by to nebolo potrebne, nemyslim si ze by na to operovali take mlade dievcata ako som ja..
www.hpv.sk
43, ten gynekolog v Nr mi nepomohol, prave ten ma tak zanedbal, teraz mam gynekologa v Ba, a som s nim nadovsetko spokojna!