Kto drží 90-dňovú dietu?

Príspevok v téme: Kto drží 90-dňovú dietu?
maťamaťa

Ahojte, ja som s 90-dňovkou začala pondelok...čiže včera, zatiaľ je to celkom fajn, len musím sem tam s niekym pokecať a pochváliť sa trošku :o)

Takže...tuto dietu som držala asi pred 2 rokmi vydržala som 2 mesiace a bolo to úžasné, schudla som 8-9 kg, zmizli problémy s akné, zlepšil sa mi zrak a cítila sa perfektne. Potom som už nedietovala ale ani som sa neprejedala.
Takto pred rokom sa mi život trocha zamotal a ja som začala papať a papať, priberať a priberať až som túto nedeľu zistila, že mám 20 kg na vyše...ano za ROK!

Takže pri výške 172 vážim neuveriteľných 99kg.

Bola by som veľmi rada, keby ste sa ku mne pripojili všetky ktoré držite 90-dňovku, je jedno kedy ste začali alebo či ešte len začnete.....pochválte sa ako sa vám darí, čo ste papali a tak....:o)

Sandrush

a to som sama čo mám bielkoviny dnes ... :-(
mám pocit že som toho pojedla dnes nejak vela ja neviem...
už chcem aby bolo zajtra...mám škroby a mama varila dnes francuzske zemiaky takže bez tej klobasky vo vnutri to bude idealny obed k tomu dobra čalamada a snad sa už naštartujem lebo tieto bielkoviny ma zabijaju...baby pijete dosť?Ja sa nejak zabúdam stale ale ked ja vobec nie som smädná... :-/

miumiu

tak baby, dnes som skor doma a uz chystam, cestovinky :) cez vikend chystam aj nejaky pohyb, lebo po praci ma to uz doma nejak nebavi...

miumiu

no baby, tak ja uz dopocitavama 5 minut, aby som samohla vyrhnut na to pecivko :D nejak mi dnes vyhladlo...tiez sa pripajam a prajem dobru chut.

BIBINAAA

ano mam UHdam si dnes cestovinku s brokolicov to milujem a na veceru este nemyslim,idem si zaliat cajicek,za hodku som spet.myslim ze je cas obeda tak dobru chut mile damy

miumiu

super baby :D Hned je tu veselsie...no ja mam dnes UH tak sa chystam na cestoviny a obed mam prehodeny s vecerou, ale urcite si nemam dva kusky torty, skor dve celozrnne bulky (aj tak sa na ne tesim, zboznujem pecivo). No a na ranajky som mala presnedavku, zistila som, ze ma dobre zasyti. Teraz uz sedim v apraci apijem necukrenu kavicku, viem, ze by som nemala, ale nemozem sa bez nej nastartovat a urcite ju zalejem aspon dvoma poharmi vody :)
Napiste aky mate den, ty mas tusim bibinaaa tiez UH.

Sandrush

Bibinaaa ked nas bude viac tak to pojde lepšie...idem sa konečne naranajkovať lebo doteraz som ešte nemala čas...čo máte baby na obed dnes?

BIBINAAA

som velmy heppy ze sa pripaja viac chudnucych,dnes mam 3den na vahu sa postavim az v pondelok ak sa cez vykend neobzerem,

Sandrush

Ahojte tak sa zapojím aj ja...Držala som 9O dňovku asi pred rokom a pol schudla som 14 kíl a citila som sa užasne...teraz za posledne mesiace som pribrala 5 kil takže od zajtra začínam aj ja 90-dňovku znova...alebo by som to skor aj ja zvolila ako štýl stravovania lebo slovo dieta už nemožem ani počuť.Občas si pripadam ako posadnutá čítam všade članky nedokažem sa o ničom inom rozpravat len o dietach a strave... :-) som si myslela že skončím na psychiatrii :-)ked už raz človek tak pekne schudne tak ma strach z toho aby znova nepribral...skušala som aj to že budem jesť 5 krat denne...je to pre mna maximalne stresujuce sledovat čas kedy sa možem najesť alebo skor musím...baby ja mam problem s bielkovinovým dňom...nejem moc maso teda jedine čo zjem je kuracie maso...nemam rada ani ryby ani nič ...takže zajtra sa budem dáviť so syrom :-/ dufam že sa budeme navzajom podporovať a držať si palce začinam na vahe 64 kil...

BIBINAAA

miumiu drzim ti palecky ja este len druhy den a uz sa neviem dockat dnesneho cvicenia.posli daco fajne na zajtra