Kto drží 90-dňovú dietu?

Príspevok v téme: Kto drží 90-dňovú dietu?
maťamaťa

Ahojte, ja som s 90-dňovkou začala pondelok...čiže včera, zatiaľ je to celkom fajn, len musím sem tam s niekym pokecať a pochváliť sa trošku :o)

Takže...tuto dietu som držala asi pred 2 rokmi vydržala som 2 mesiace a bolo to úžasné, schudla som 8-9 kg, zmizli problémy s akné, zlepšil sa mi zrak a cítila sa perfektne. Potom som už nedietovala ale ani som sa neprejedala.
Takto pred rokom sa mi život trocha zamotal a ja som začala papať a papať, priberať a priberať až som túto nedeľu zistila, že mám 20 kg na vyše...ano za ROK!

Takže pri výške 172 vážim neuveriteľných 99kg.

Bola by som veľmi rada, keby ste sa ku mne pripojili všetky ktoré držite 90-dňovku, je jedno kedy ste začali alebo či ešte len začnete.....pochválte sa ako sa vám darí, čo ste papali a tak....:o)

kerkavica

miumiu veru vam "lahsim" sa chudne tazsie a nam tuckam zase ide rychlejsie vaha dole lebo ma z coho...juj UH den zavidim ja by som ho mala rada aj kazdy den :-) chi dnes mam vitaminy mam aj tento den rada lebo mozem kazde 2 hodiny papat sladke ovocicko ale predsa clovek sa ovela viacej napapa z cestovin ako z ovocia..dnes som sa zobudila s takou mensou svalovicou na nohach tak som mala dobry pocit :-) idem sa nalogat vodicky a kusok asi podriemkat tak pekny dnik

miumiu

kerkavica, dobre sa drzis, len tak dalej :) Vahu musim asi aj ja vyexpedovat do skrine, aby som nemala depresiu, ked sa kazdy den vazim...
No a ja tie obedy fakt nemam kedy jest, to by som musela zmenit robotu :P Mne sice staci dat dolu 5-6 kil, ale ver mi, ide to tazko a na mojej postave vidno kazde kilo navyse...
Dnes mam UH, tie ma najradsej :D na ranajky som si dala presnidavku - taku necukrenu, kedze som nemala cas zhanat ovocie, na obed supnem celozrnne bulky dve a na veceru to istia cestovinky s rajcinovou omackou a bazalkou...strasne sa na ne tesim...

kerkavica

mmmm preco by sme nevydrzali za to ze ty nevydrzis iny mozu mat pevnejsiu volu...

miumiu ved si chuducka mat tolko kolko mas ty kaslala by som na diety :-)

ja som dala vahu prec aby som sa stale nevazila a je to asi lepsie odvazim sa asi az o tyzden abo o dva uvidim ako mi to pojde...

dnes mam uhlohydraty ranajky som mala jedno jablcko viacej som nestihala obed cestoviny s paradajkovou omackou a na veceru z listkoveho cesta pecivo a prave cmulam tu horku kocku cokolady...pitny rezim v tej zime moc nejde vypila som asi len liter a pol vody na caje moc niesom... no ten pol liter asi splachnem za tou cokolaskou :-)

tie pvc-chlebiky neviem asi by som ich dala na UH den vtedy sa mozu aj vlocky(pravdaze bez mliecka) a sem tam si dam v UH den aj musli tycinku..

vcera som zacala aj kus cvicit uvidime do kedy mi ten elan vydrzi :-) drzim vam palce...

a este 2 jogurtiky ti nebolo malo? na veceru si mohla skorej tiez jogurt syr by sa nemal ale ako v delenej strave by to zase nevadilo... ja ked na mliecnych tak aspon liter z dvoch malych jogurtov by som asi pomrela

MMMMMM

boze babyyy totalna debilina tato dieta aspon tie ranajky ved to je velmi malo,radsej si dajte daky celozrny hclebik alebo vlocky s jjogurtom,to nevydrzite ale ako myslite

miumiu

kerkavica neboj, minimalne ja bojujem...dnes mam taky mliecny den...rano slivky, obed moc nestiham, ale nizkotucne jogurty-2 a na vecer bude asi syr...mnalen stve, ze obedy nestiham a musim si ich rpehadzovat na vecer :(( ale vsak uvidim, ci pojde nieco dolu...aj ked si myslim, ze najskor pojdem hore, po tej chripke totiz vazim 56.5 kg...

kerkavica

ahojte baby :-) tak som konecne po par dnoch tu :-) tyzden prebehol s dietkou a mam dole 3kg...dufam ze sa budem drzat aj dalej aj ked posledne dva dni to bolo take šiši lebo som bola na cestach a nemala som bars na vyber s jedlom no dnes mam ovocny den ale papala som cestoviny a vcera dokonca pizzu ... juj :D ale hlavne ze to ide dole aj ked je to tak ako to je... drzim palce

miumiu

ahojte...dietovat sice moc nemozem, ale uz sa pripravujem :) napriklad dnes som si uz do 12 davala len ovocie-banan, ten mozem, ale este nerozlisujem, lebo na obed mam maximalne suchare a vecera taku ryzovu polievku, takze asi miesam :D

miumiu

lenkaaaaa a este nám prosim napis, ako ten pohyb funguje, my sproste totiz nevieme, co to je...kde sa to da kupit a ako casto to treba pouzivat...