Kto drží 90-dňovú dietu?

Príspevok v téme: Kto drží 90-dňovú dietu?
maťamaťa

Ahojte, ja som s 90-dňovkou začala pondelok...čiže včera, zatiaľ je to celkom fajn, len musím sem tam s niekym pokecať a pochváliť sa trošku :o)

Takže...tuto dietu som držala asi pred 2 rokmi vydržala som 2 mesiace a bolo to úžasné, schudla som 8-9 kg, zmizli problémy s akné, zlepšil sa mi zrak a cítila sa perfektne. Potom som už nedietovala ale ani som sa neprejedala.
Takto pred rokom sa mi život trocha zamotal a ja som začala papať a papať, priberať a priberať až som túto nedeľu zistila, že mám 20 kg na vyše...ano za ROK!

Takže pri výške 172 vážim neuveriteľných 99kg.

Bola by som veľmi rada, keby ste sa ku mne pripojili všetky ktoré držite 90-dňovku, je jedno kedy ste začali alebo či ešte len začnete.....pochválte sa ako sa vám darí, čo ste papali a tak....:o)

miumiu

akupunkturu?...ty by si asi skor mala ist k lekarovi, co robi rozpis. Ak naozaj prijimas tak malo energie, tak je to dost nebezpecne, tak napriklad 150g zemiakov je strasne mala porcia, ja sa priznavam, ze zjem aj 300 g (iba zemiakov) na obed, a s tou kapustou sa teda neobmedzujem

Sandrush

baby ja som sa objednala na tu akupunkturu nemali ste to niekto?Ta doktorka vraj robí aj jedálniček ale podla krvnej skupiny čo sa mi zdá hrozné lebo ked som to čitala tak pri mojej nulke by som prave vela masa mala jest a ja ho nejem vobec...tak som velmi zvedava čo mi navrhne...

Sandrush

no dobre tak napriklad keby som si spravila tieto zemiaky s tou kapustou že ich budem mať na obed aj na večeru tak ake množstvo by malo byť aby som toho mala dosť?Kedže zemiaky patria do škroboveho dna tak okrem toho by som nemala jesť nič ine...ale aj keby som zjedla dve kila tých zemiakov tak sa na tu hodnotu nedostanem aku potrebujem...to je fakt zufalstvo :-((

miumiu

no sandrush, tak 1770 kJ je brutalne malo...ak chces schudnut, tak musis je jest viac, spomalil sa Ti asi bazalny metabolizmus a preto si pribrala, skus si zaradit viac zeleninky, ovocie a skus aj vacsiu porcie. Mozno spociatku priberies, ale potrebujes napravit metabolizmus,a by nebol jojo efekt a aby si to nakoniec neodnieslo tvoje srdce, len pre zaujimavost bazalny metabolizmus je tak cca 5500 kJ - tie musis prijat.
Zemiaky s kapustou: velmi jednoduche, ocisti si zemiacky, do zapekacej misky, alebo na plech uloz kyslu kapustu a na nu naukladaj zemiaciky, okoren podla chuti (ja si davam kmin a trosku soli). Ak mas este chut, tak si pod zemiaky mozes dat aj jablcko, moja mama si to takto varila :) Daj do rury na 180 tak na 30-40 minut, je to individualne, pec kym sa neurobia zemiaky a potom mozes papat. Je to naozaj pochutka, ja sa toho viem nenormalne objest a vyjeda mi to aj oco :D

Sandrush

no tak to sa nedá na tie kJ ved ked si spočitam že zjem rano jogurt a corn flakesy a obed 150g zemiakov a večera 150g a vychadza mi to 1770 kJ :-(
ved ja ale nemožem viacej jesť ako toto...tak ja už to snad aj vzdám...

Sandrush

miumiu ja neviem ked som začala s tou dietou prvý raz tak to bolo skvele ale teraz som asi moc rozožrata tak idem pozret tu kalkulačku že čo to povie :-)a jedavate baby tie každe 4 hodiny jak v knihe píšu alebo každe tri ako by sa malo...a ja neviem pred tým som ranajkovala o desiatej o druhej som mala obed a o šiestej večeru tak neviem či to mam zasa takto realizovať...

miumiu

Sandrush, ak sa bojis, ze moc jes, tak skus si pocitat kJ...na www.vypocet.cz mas taku celkom sikovnu kalkulacku, ja si pocitam a snazim sa kazdy den prijet tak 6500 kJ...ale nesmies klesnut pod 5500, na to si daj pozor, lebo potom priberies zo vsetkeho. Ked mam ja bielkoviny, tak si davam jogurt a syry, maso mne tiez moc nechuti...no a dnes sa musim pochvalit, lebo sme mali navstevu, na stole slaninka, chlebicky, cipsiky a ja...baby ja som si nic nedala :)) ani kusocek...to sa mi uz dlho nestalo. Som rada, ze sa drzite, Sandrus neboj sa, aj mne sa prvy den zdalo, ze na dietu nejak moc jem. Tie zemiaky su celkom dobry napad, ale ja by som si radsej uvarila osobitne s kapustou su napriklad uplne skvele, ked ich das zapiect.
Nasla som aj maminu kucharku delenej stravy, tak ak mate zaujem, mozem poslat nejake recepty.