Kto drží 90-dňovú dietu?

Príspevok v téme: Kto drží 90-dňovú dietu?
maťamaťa

Ahojte, ja som s 90-dňovkou začala pondelok...čiže včera, zatiaľ je to celkom fajn, len musím sem tam s niekym pokecať a pochváliť sa trošku :o)

Takže...tuto dietu som držala asi pred 2 rokmi vydržala som 2 mesiace a bolo to úžasné, schudla som 8-9 kg, zmizli problémy s akné, zlepšil sa mi zrak a cítila sa perfektne. Potom som už nedietovala ale ani som sa neprejedala.
Takto pred rokom sa mi život trocha zamotal a ja som začala papať a papať, priberať a priberať až som túto nedeľu zistila, že mám 20 kg na vyše...ano za ROK!

Takže pri výške 172 vážim neuveriteľných 99kg.

Bola by som veľmi rada, keby ste sa ku mne pripojili všetky ktoré držite 90-dňovku, je jedno kedy ste začali alebo či ešte len začnete.....pochválte sa ako sa vám darí, čo ste papali a tak....:o)

haluz13

no niekto tu ma mudre reci..a nenapadlo ta asi tak, ze niekto nemoze sportovat?...tak sa moja zobud a nechod do takej temy, ktora ta nezaujima a mienis tu ludi len zhadzovat

manus50

Ahojky,já by som tiež chcela ,začať od pondelka,iba mám momentálne problém,že nemám pri sebe knihu a ja som v Nemecku,ak by bol niekto tak dobrý a písal mi od nedele,že čo mám v pondelok papať bola by som veľmi vdačna dakujem a verím v náš prospech papa

haluz13

ahoj miumiu..tak co zacinas od toho pondelka?...ja by som chcela schudnut takych 15 kil dufam, ze sa mi to podari

jaja582

kerkavica
No ja som si upravila jedalnicek a uvidim ako vydrzim tento tyzden natom pretoze 6:45 ranajkujm ovsene vlocky a k obedu sa dostanem o 15tej ked pridem zo skoly tak mam v skole zvacsa dve desiate napr bebe s aktiviou a ovocie alebo cierny chlieb so zeleninou nevydrzala by som tak dlho nepapat a v skole?:D uz vobec nie ked nic nerobim ak pocitim hlad som susetredena nan nezamestnava ma praca.Uvidime moj ciel je 8kg:)

kerkavica

a este som zabudla nikdy nemiesat syry s masom, ci vajcia s mliecnymi atd...cize to co si das na obed na veceru polka... priklad 2 kuracie prsia obed, vecer 1...2vajcia vecer 1...acidofilne mlieko obed liter na veceru 500ml...atd...

kerkavica

ja som si toez rychlo zvykla na ovocie chodim do prace a vydrzim na nom...ale najlepsie je na bananoch tie asi najviac zasytia neviem ako vas baby... rano spraskam 2 banany a potom v pohode vydrzim do obeda... zalievam sa do vtedy vodickou sem tam zaskvrka este brusko ale da sa to zvladnut :-)

Ja by som si mala ist pomaly robit veceru dnes som si naordinovala zapecene zemiaky so zeleninou (brokolica, karfiol, mrkva) take to bolo mnam ze mi z obeda nic neostalo pretoze sa do toho pustila aj mamka :-)
zeleninku mrazenu dam na cibulku ochutim roznym korenim a spolu s uvarenymi zemiakmi v supke (osupane) zapekam sem tam pretlacim do to aj cesnak mam rada jeho chut...:-)

jaja vela sa tu pise o tejto diete alebo si daj do googla a najde ti plno clankov o tejto diete...je toho moc na rozpis...

v skratke striedas 4 dni

1.bielkoviny(maso,syry, vajcia, mliecne vyrobky)
2.sacharidy (zemiaky, ryza, strukoviny)
3.uhlohydraty ( cestoviny bezvajecne, listkove cesto, na veceru kocka cokolady zmrzlina, alebo nejaky kolac, ci kusok pizze...)
4.vitaminy ( ovocie, zelenina, orechy, susene ovocie, orechy vsak neprazene ziadne arasidy!)
kazdy 29ty den iba voda...

kazdy den pitny rezim aspon 2l vody ci nesladeny caj...

bielkoviny, sacharidy po obede 2,5l zeleninoveho vyvaru a mozes aj kusok chleba celozrneho

medzi jedlami prestavky ranajky obed -2hodiny
obed vecera 3 v bielkovinovy 4 hod.
posledne jedlo do 20tej...

a co by som este neviem co som zabudla...

POHYB :-)

miumiu

bebinka a co chces chudnut? no a do druhej sa da vydrzat na ovoci, vezmi si aj olovrant, jedno jablcko napriklad. Telo si rychlo zvykne neboj.

bebinnka

ahojte aj ja by som chcela drzat 90 dnovku, ale mne robi problem to ovocie na ranajky kedze chodim do skoly a na ovoci by som to asi do 2 neprezila neviete mi nejak poradit? Mam 164cm a 54-55kg...dakujem