chalani,čo si myslite o milenkach...su to nejake zrudy čo ničia manželstva alebo je to vina chlapov že si ich hladaju...kto je na vine ak sa rozpadne manželstvo kvoly milenke?manželka,muž či ta milenka?
milenky...chlapy čo si o nich myslite?
a otazka znela-kto je vinny v pripade rozpadu manzelstva kvoli milenke...takze ak sa manzelstvo rozpadne kvoli milenke,tak milenka a manzel su za to zodpovedni rovnakym dielom...manzelka je v tomto pripade nevinna...ak by to bola naozaj jej vina a bola by naozaj taka mrcha,tak sa rozvedu...
krisla,uplne s tebou suhlasim.Len naozaj nechapem preco niekto zalozi takuto temu-na diskusne forum-a ked sa diskusia odkloni od jej nazoru tak sa to dotycnej nepaci...nebodaj cakala pozitivne reakcie?
nikushka, jasne, ze ju to trapi a skrie. A velmi. Keby bola spokojna, naco by potrebovala otvarat tuto temu a hladat pochlebovacov? O nic viac tam nejde, len o to, ze bohuzial mnohi muzi si potrebuju uzit aj mimo manzelstva a vobec v tom nemusia byt nezhody s manzelkou. Tak si najdu babu, ktora im posluzi a pri ktorej sa citia ako super machri. A ta milenka sa citi byt na piedestali, lebo pred nou ohovaraju zenu, ku ktorej sa aj tak radi vratia na veceru, su radi, ze im operie a radi sa s nou aj vyspia. Bolo tu pisane, ze ked zacnu tykat (teda, v mojej verzii tIkat) biohodiny, ze si lasku najde. Ach, keby to bolo take lahke, neuspokojila by sa so zenatym. Najst toho praveho da zabrat... A vobec, podla reakcii sudim, ze sa jedna o nevzdelanu zenu, tak ju uz neriesme:) Nech si spi s kym chce, popripade nech zavola manzelke milenca, co si o nej mysli formou ankety.
milenka je off...dosli jej argumenty...mam rada ludi ktori zalozia temu a ak prevladaju negativne nazory k ich "problemu" tak ide off...a potom pisu pod inym nickom...:)))
PS-tu gramatiku mas fakt otrasnu:)
PS2-s jeho zenou ste kolegyne???mas ty vobec svedomie???to si akoze v praci poviete ahoj a po praci spis s jej muzom?a ty sa rano nehanbis pozriet do zrkadla???
Este P.S. mozno to je vedlajsie, ale pre mna je aj gramatika niecim, co mi o danom cloveku vela napovie. Mila milenka, ty robis take strasne tvrdky, ze by som ta ani na ten sex nechcela. Asi ten tvoj milenec nebude az taky narocny.
milenka, pises, ze tvoj milenec ti povedal, ze jeho manzelka nieco tusi a kasle na to. Moja, to je jeho verzia. Fakt veris, ze ked dokaze "odzubavat" vlastnu zenu, tebe hovori pravdu? Hahahahaha. Jemu ide len o jedno- spestrit si sexualny zivot, mnohi chlapi to zvyknu robit. Doma posulozi manzelku a ako bonus ma aj teba. Nikdy v zivote by som nechcela niekomu sluzit ako spestrenie. Tebe to asi lichoti, ale keby bol postaveny pred volbu ty alebo jeho zena, ver mi, zeby si zvolil svoju zenu. Chlapi maju velke huby, ale ked ide do tuheho, zlaknu sa. Ak aj zenu opustia kvoli milenke, neskor milenku opustia kvoli dalsej milenke. Poznam dost takychto pripadov. A potom, ze preco muzi povazuju zeny za sliepky...Tipujem, ze keby sme sa riadili uplne primitivnymi instinktmi a pudmi, kazdy z nas by si rad zasulozil s viacerymi. Ale sme LUDIA s rozumom, tak by sme ho mali pouzivat. Bola som vychovavana s istymi moralnymi a etickymi zasadami a toto sa mi prieci...
ako som napisala jeho ženu dobre poznam,boli sme kolegine, nemam to len z počuvania čo mi on povie.offfff čo dodat............. :D papa
Je mnoho odlisnych ludi a mnoho osudov. Za mojim pribuznym prisla po dvoch rokoch manzelstva manzelka s tym, ze je tehotna s jej kamaratom z detstva. Chrapala aj s manzelom aj s kamosom. Rozviedli sa a ona sa vydala za kamosa.
Ked som mala 19, chvilu som chodila s jednym muzom, ktory mal pred tridsiatkou, vo vsetkych smeroch bol dokonaly. Ocicmavali sme sa, ale nespali sme spolu. Ja som bola este panna, nechcela som to dat kadekomu len tak...Po case prezdradil, ze je zenaty, ma dve malicke deti (tusim rocne a dvojrocne) a ci chcem, aby o nas povedal svojej zene. Pretala som s nim vsetky styky. Take cosi bolo a je pre mna nepripustne. Bolo mi luto tej zeny a aj seba samej, myslim, ze som mala narok na muza, pre ktoreho by som bola len jedina. Dovod, ze jeho zena chce sex len na misionara u mna neobstal. Mala som na viac.
Uplne suhlasim s Adamom Krtom.
ako mozes cakat dospele nazory ked to co robis ty vobec nie je "dospele"?rozumni ludia s moralnymi hodnotami take veci jednoducho nerobia...
a odkial beries fakt ze jeho zena je na vine?lebo to povedal ON???on za tebou pride s tym ako ho doma zena nechape a pritom sa ona napriklad moze aj roztrhat aby mu ulahodila...Neverim ze by chcel byt v manzelstve s niekym kto by bol k nemu taky kruty...
milenka.x: tema znie MILENKY a nie kto je za rozpadom manzelstva. Problemy sa daju riesit aj inac, čestne.
Ked Ti to vyhovuje takto, je to Tvoja vec. Ale nebuchaj sa pastou do prs, hrajuc sa na anjela milosrdenstva ;-)