chalani,čo si myslite o milenkach...su to nejake zrudy čo ničia manželstva alebo je to vina chlapov že si ich hladaju...kto je na vine ak sa rozpadne manželstvo kvoly milenke?manželka,muž či ta milenka?
milenky...chlapy čo si o nich myslite?
Bola som milenkou ženatého muža 2 roky. Zaľúbili sme sa do seba a nešlo z toho vzťahu von. Aj keď mi rozum hovoril áno, srdce nie. Rozviedol sa s manželkou a zosobášil sa so mnou. Žijeme spolu 16 rokov, máme deti a sme šťastní. Píšem to preto, lebo sú tu názory niektorých ľudí, že muž si svoju milenku neváži a pod. Myslím, že keby môj (už) manžel si ma predtým nevážil, tak by sa nerozhodol radikálne zmeniť svoj život. Nezvolil by si život so mnou. No v našom vzťahu to bolo o láske a nielen o sexe a rozkoši.
Postoj ku vsetkym zivotnym situaciam je o moralke. Polemizivanie o tom aky je spravny postoj ku milenke a k nevernemu manzelovi je velmi tazka vec.Hodnotovy rebricek u kazdeho cloveka je iny. Tvori sa zivotnymi skusenostami a tuzbou bud po spravnych rieseniach ,alebo naopak. V tomto pripade ja osobne vidim u teba milenka.x dost velke sebectvo a zmysel pre klamstvo.Raz aj ty budes chciet ,aby tvoj partner mal jasne priority hlavne ked to bude ten PRAVY. Nechcem tu vznietit vasne a uz vobec ta sudit. Ber to ako diagnostiku. Vzdy sa clovek moze clovek posunut dalej a napr. uznat si chybu. Ja osobne neodporucam ziadnej zene ,aby bola milenkou pre vlastne dobro kazdej zeny i ked to je nemozne ,ze sa take nieco stane.Kazdy ma svoju cestu..............
Ja si myslim ze milenka.x je osamela zatrpknuta stara dievka a este k tomu aj skareda. Nevie si najst normalneho partnera, tak aby neostala uplne na ocot, rozdava si to aspon so zenacom.
milenka
chlap,hrdina,dub,stroj-slovensky jazyk
mnozne cislo chlap - chlapi
Tak to je velka chyba milenka ked chces mat chlapov a nevies to ani spravne spisovne napisat?
tak tak jedna vec je ta ze clovek nikdy nevie ako dopadne.. moze si dupat a prisahat ze to nikdy nespravi, no .. osud je schopny to zariadit inak. Ludia co sa hnevaju a osocuju - vsetci sa toho boja, ze ich raz niekto, koho miluju podvedie. Vinnik bude pre nas vzdy ten treti, VZDY!
Aj ja mam strach, ze budem mozno niekedy stat na pomedzi - ma inu??? Ale je to prirodzene.. milujem ho a mam strach ze ho stratim.
Milenky si ziju fine. uzivaju si.. ale neuvedomuju si, ze raz sa naozaj zamiluju, budu s niekym zit, mat snim deti a potom pride tretia zena (presne ake boli oni predtym) a az vtedy pochopia;)
a ver mi, ze to bude velmi boliet.. lenze takto uz zivot zariadil, ako velmi ludom ublizis, take nasledky si casom odnesies.. :)
ps:od detstva do mna rodicia vstepovali jednu vetu "nerob druhym to, co nechces aby robili oni tebe"
keby to kazdy dodrziaval..hned by bol svet krajsi.
;)
milenka:
ked to tu tak citam teraz,nebude to nahodou tak ze sama nevies co chces?
prosim ta ani nemaj deti lebo by trpeli pri takej matke s takymi nazormi :(
a nebude to tak ze o teba chlapi asi moc nestoja? lebo taky zenac zakopne o kazdu ale slobodny si vybera..
a nebude to tak zae ked ti taha na 30 a mas take reci ze mas milenca a ze ho nelubis a cakas na praveho ?! a ze jeho zena v robote riesila ze on ju uz nepritahuje tak teraz sa citis ty fajn ze ho pritahuj? ze si akoze dobra aspon v niecom?
a nebude to vsetko tak ze mozno na teba uz ani nikto necaka... len ty cakas a cakas ze pride niekto lepsi , niekto aspon o cosi lepsi ako tvoj zenaty milenec,
tak tento chlap sa urcite kvoli tebe nerozvedie neboj,ten sa rozvedie ale kvoli dalsej :)
Alana:
a preco sa bojis, ze zostanes sama ? Ved si v najlepsom veku. Povedal by som, ze muzi povedzme od 28 do 45, ci viac by mali o Teba zaujem bez problemov.
Sam mam napr. o 5 rokov starsiu priatelku a nevadi mi to.
aj ja mam deti rada no neviem si predstavit mat svoje a mat ho 24 hod denne.možno je to v tom že už dlhšie žijem sama a zvykla som si na to.čo kde dam tam to mam a tam to aj najdem.musim teraz utekat pracovat tak sa hadam ešte niekedy porozpravame.pa
jasne, mas pravdu, len mi to tak napadlo. kazda sme ina. ja som po dietati tuzila uz v 20 tke, no az v 30 sa mi to ako-tak podarilo. a neviem si predstavit, zeby som nemala dieta. to je pre mna zmysel zivota.
ja som z nikoho neurobila polosirotu...ten ich vztah nefungoval už pred tym a ja nemam zle svedomie.saskia,neviem ale žene asi citi že je na babo pripravena no mne je takto fajn...hoci deti mam rada