milenky...chlapy čo si o nich myslite?

krisla

alana, ale ty bohuzial si sama. On ti nepatri, vies, nie je tvoj, ak sa ti nebodaj nieco stane, myslis, ze za tebou docupka do nemocnice? Viem, ze dobrych muzov nie je vela, ale urcite niekde po svete chodi ten, ktory bol urceny prave tebe. Ten chlap ta len skaredo vyuziva, mala by si sa za to nanho hnevat. Ved si uvaz, ma sa ako prasa v zite. Predstav si, ze budes mat 40 a este stale budes tam, kde si teraz. Nie je to skoda? Viem, ze ti to nemoze vyhovovat. On sa citi ako najsarmantnejsi majster sveta, ked sa mu ty chulis do narucia a nariekas, ze bez neho nemozes zit. Masirujes mu ego. Zmen si cislo a povedz mu, ze to chces skoncit. Jednoducho s tym musis prestat. Takto predsa nemozes byt stastna, mas na viac.

nikushka, ano, my to mame tiez tak, rodina je pre nas vsetkym, tak sa snazime podla toho aj zit.

alana.

nikushka... ja som mala zopár priateľov. Oni boli vždy zozačiatku nadšení zo mňa, ale asi je chyba vo mne, že si nedokážem vzťah udržať. Nedokážem si pripútať ku mne muža. Vždy sa zjavila nejaká sexica a prebrala ho. Tak som to vzdala. Dlho som bola sama, vyhovovalo mi to. Ale potom som zistila, že je mi po večeroch smutno, že by som rada mala niekoho, kto ma objíme, pobozká...Ale som prepásla správny vek...A potom prišiel on, a ja som sa zaľúbila tak, ako nikdy predtým...

[zruseny17]

alana
preco sa bojis samoty?ved aj ty tuzis po normalnom vztahu,chces deti a pritom sa vzdavas sance, lebo ostavas vo vztahu ktory nema buducnost...namiesto toho aby si sa otvorila novym prilezitostiam...co tak skusit zoznamenie inou formou?dnes je tolko moznosti...

prilee

VSETKO CO SA V ZIVOTE STANE SA STANE LEN PRETO ZE SA TO TAK MALO STAT, KEBY SO TO STAT NEMALO TAK SA TO NESTANE A TOMU TREBA VERIT.
NA SVETE KTORY EXISTUJE NIEKOLKO MILIARD ROKOV, MY LUDIA SA DOZIVAME PRIEMERNE 78 ROKOV, CO UBEHNE BLESKOVOU RYCHLOSTOU .
A MOZME ROBIT CO CHCEME PROSTE TU DLHSIE NEBUDEME PRETOZE TO TAK MA BYT, VSETKO MA SVOJ VYZNAM, AJ MANZELSTVO,AJ MILENKA.AJ VIRTUALNA LASKA.
VSETKO MA SVOJE PRECO. A JE TO LEN NA CLOVEKU AKO SA STAVIA K VECIAM.PRETOZE DNES SME TU , ZAJTRA NIEKDE INDE.TAK SI VSETKO DOBRE ZVAZME.JE TO LEN NAS ZIVOT, JEDEN A KRATKY.

[zruseny17]

krisla,
ja mam 26 a som stastne vydata uz styri roky...a moji a manzelovi rodicia su spolu uz 40 rokov,takze urcite moralne zasady mam uz z detstva a manzel tiez...proste sme tak vychovani,paci sa nam ako rodicia ziju a zelame si prezit to iste:)

alana.

krisla...mám skutočne 34 rokov. Som pracovne veľmi vyťažená. A vieš ten vek je aj príčinou, prečo sa bojím, ža ak o neho prídem budem sama. Nikam veľmi nechodím, tak kde má žena v mojom veku hľadať normálneho, zabezpečeného, inteligentného ale hlavne slobodného muža? hmm? A v menšom meste ? A tohoto ľúbim. Nedokážem sa ho vzdať, ukončiť to. Myslíš, že som to neskúšala. Dokonca som sa rozhodla, a som mu týždeň nedvíhala telefón. Pozerala som na displej a plakala. A potom, keď za mnou prišiel večer, som ho objala a povedala, že taký týždeň už nechcem zažiť.

kaciatko7

mozno pod nickom MUZ nepise milenka.x (aj ked si myslim, ze to je viac nez iste), ale jej princ na bielom koni a prisiel si ju sem zastat :))) no aky krasny a romanticky pribeh...len pre koho, ci aj pre to chuda manzelku.
inac, este som nezazila chlapa, co by sa takto vyjadroval, takto romanticky to vie podat skor zena ako chlap...nuz, vsetko je mozne :)

krisla

nikushka, aj mne sa paci, ako pises ty. Zda sa, ze to mas dobre usporiadane, len sa drz! Mas priatela?
Som vo veku, ktory sa nazyva "neskore dvadsiate roky", sama tomu nemozem uverit, ze stojim pred 30tkou. Cas plynie velmi rychlo. Skoda kazdeho dna preziteho s niekym, kto si to nezasluzi.

krisla

karina.. ja som stastne vydata uz skoro desatrocie. Minulost neriesim, len teraz som si na to spomenula, lebo ma zaujal nazov temy, dnes mam volno, tak sem pisem. Inak som dost zaneprazdnena.
V tom case som mala 19 rokov, ziadne skusenosti s chlapmi, bola som este panna. Moji rodicia su manzelmi 45 rokov, takze som to mala v hlave jasne, aky vztah chcem mat a podarilo sa mi ho chvalabohu vybudovat. Zrejme mi nieco hovorilo, ze ten muz pre mna nie je tym pravym. A nemali sme vztah. Bolo to v podstate cez telefon, stretli sme sa len niekolkokrat, ked prisiel na sluzobku. Ja nepotrebujem problemy, on sa zdal po priznani dost neisty, sam nevedel, co chcel.

[zruseny17]

krisla
mozem sa opytat kolko mas rokov a ci si vydata,zadana,rozvedena alebo slobodna?
ak to nechces pisat verejne,mozes mi napisat aj na mail.:)je to len cista zvedavost,lebo sa mi pacia tvoje nazory:))