milenky...chlapy čo si o nich myslite?

milenka.x

saskia ... no neviem čo napisat.bohužial na takych chrapunov som v tejto teme nemyslela.myslela som to tak že ak manželka odmieta umyselne sex a nema pre muža už dobreho slova a nie ked je žena na rizikovom tehotenstve a nemože mat sex.to musel byt riadny chrapun,tak to,verte či nie,neuznavam ani ja...toto je zas iny pripad

saskia32

no mozno je tomu tak, ze zostane sam, ale ak mam byt uprimna, tak ho aj lutujem. je v nezavideniahodnej situacii. ja mam dieta a to je uz ine, mam sa o koho starat a mam stale ine zaujmy.momentalne je to lego:)

milenka.x

tak už som tu zas na skok,vidim že debatujete veselo...som rada že na tuto temu reagovalo dost ludi aj ked niektore vyroky na moje meno neboli lichotive ale nezblaznim sa z toho hadam.ani ja ani kopec dalšich mileniek čo tu behaju po svete...

saskia32

ano, rozviedli sme sa, aj ked manzel to nechcel. chcel zit so mnou a nasim dietatom, ale zaroven nechcel opustit svoju poslednu milenku. ja zijem uz niekolko rokov sama aj s dietatom, nemam ziadneho partnera a ani po tom vobec netuzim. uz sa nechcem sklamat. on zil so svojou milenkou 2 roky, no potom, co ona vazne ochorela, tak ju opustil a nasiel si znova dalsiu. obcas sa vidime, ale je to vidiet, ze je to nestastny muz, ktory by to vratil spät, keby to slo. stale, ked su vianoce, tak chce prist k nam na veceru, aby nebol sam.

............

saskia, hrozne ma to mrzi, co sa ti stalo. Jasne, ze na vine je on a chronicky suknickari sa z toho nikdy nevyliecia.

Rozviedla si sa s nim?

saskia32

ja som zila v stastnom manzelstve 10rokov. celych 10 rokov som nemohla otehotniet, no potom sa mi to podarilo. nesmierne sme sa tesili na nase dieta. mala som rizikove tehotenstvo, viac som bola v nemocnici, ako doma. samozrejme, ze som nemohla sulozit s manzelom, lebo mi to zdravotny stav nedovoloval, inak by sme prisli o dieta. moj manzel si nasiel milenku.prisla som mu na to.pekne som si ho jeden vecer vysledovala, kam ide. sedela som v aute aj s kamaratkou pod jej blokom a po 2 hodinach som mu zavolala, ze sa citim zle. povedal mi, ze ma obchodne stretnutie, ze nepride, nech si zavolam sanitku.bol u milenky, prisiel az na druhy den po praci.nic som mu nepovedala. o 4dni, ked som vedela s istotou, ze nie je u nej, zasla som k nej domov. k jeho milenke. ked som sa jej predstavila, tak nechapala, o co ide. nevedela, ze je vobec zenaty a ze cakame dieta. opustila ho. nasiel si znova milenku, ale inu. uz nemalo vyznam behat aj za tou druhou, aj ked som vedela, kde byva a pracuje.
neviem preco, ale nevinila som z toho jeho milenky, ale svojho manzela. lebo ked ho opustila jedna, nasiel si druhu. a nasiel by si dalsiu a dalsiu....
myslim, ze je to na muzovi, ako sa zachova. nikto neprinuti feroveho chlapa, aby si nasiel milenku. aj keby sa pred nim vyzliekla neviem aka modelka. ak je raz chlap, tak to jednoducho neurobi. ja za to vinnim muzov, ze maju milenky. je to na nich, ci budu spavat s inou alebo nebudu.

troll

Moj nazor je ze zenaty chlap ked vidi suknu tak nerozmysla nad tym ci je zenaty alebo nie.Je to dane prirodou , zene zatial co dozrie mesacne jedno vajicko chlapi uz maju nazhromazdene miliony spermii.Toto si pametajme ze uz tu je odchylka od priamej umernosti.S tym treba pocitat stale.Prilezitost robi zlodeja.
Chlapa treba strazit a pri prvom preslape patricne dat najavo ze to je zaverecna.Kazdy chlap ktory ma priestor a cas a okolnosti zahraju nejaku milenku do kariet to vyuzije alebo aspon vyskusa. Preto treba mat vsetko pod kontrolou a nebyt vzdy len tie tolerujuce manzelky ale treba byt aj tymi spravodlivymi.Sa nepatri ked sa vstupi do manzelstva a prisahat vernost potom hned vsetko porusit.To plati aj naopak. Je ina doba treba byt na chlapov prisnejsi.Uz moc vystrkuju rozky.Zodpovednost za rodinu musi byt!!!! Ziadne milenky, chodte do afriky tí co nie ste spokojni s jednou zenou na slovensku.Tu neplatia zakony viacmanzelstiev.Chodte vsetci tam a majte tam zien kolko chcete, som zvedava ci by ste ich vedeli aj vsetky uzivit potom. Narobit deti a nechat tak.Cest vynimkam samozrejme.
A milenky? ked sa kvoli vam zenaty chlap rozvedie tak az potom ste boli dobrou milenkou. Dovtedy ste boli len novou hrackou.
Preco si nevyberame zo slobodnych? sa vyhneme sklamaniam a trapeniam a nemusime vsetko zhadzovat na lasku. :)

[zruseny17]

alana,
neprepasla si nic,laska moze prist v kazdom veku,len musis vediet co chces a neuspokojit sa s malom...
ak si mala vztahy kde ti dotycni uprednostnili inu,tak mozes byt v podstate rada ze si s takym neostala...
len ma napada,ze ak vies aky je to pocit stratit chlapa pre inu,netrapi ta ze ty tiez beries nejakej inej manzela?