chalani,čo si myslite o milenkach...su to nejake zrudy čo ničia manželstva alebo je to vina chlapov že si ich hladaju...kto je na vine ak sa rozpadne manželstvo kvoly milenke?manželka,muž či ta milenka?
milenky...chlapy čo si o nich myslite?
Petuska B, reagujem na tvoj posledny prispevok... A CO JE NA TOM ZLE, SI UZIVAT?
mne sa zapacil jeden muz z kolektivu, zistila som, ze ma priatelku, no to co je medzi nimi, je medzi nimi, ja ho na vztah nechcem, len ma pritahuje, naivna nie som, lebo ani on som mnou nic ine budovat nechce, tak v com je problem? To, ze on jej to nepovie je jeho a jej problem, ze on je k nej neuprimny. Ja k svojmu partnerovi uprimna som.
Keby milenka ochorela si myslite ze by sa o nu ten chlap postaral? Ho...! Ani pohar vody by jej nepodal, ved doma ma manzelku a deti, co sa este o milenku bude starat? Pche!
milenka.x
15.09.2009 19:37 pokym nepride ten pravy, milenka tak to je divne, ze premyslas nad pravym muzom, a ked ti ten zdupka za milenkou? podla mna ludia co podvadzaju, nezazili skutocnu lasku a nevazia si toho druheho.
To nie je o omotávaní okolo prsta, je to o tom, že pri milenke muž nemusí nič riešiť, iba si užívať. Nejde ani tak o človeka- milenku ale o ich egoistický pocit. Prečo si žena nájde milenca a nie partnera?? Pretože v tom období nechce riešiť žiadny vzťah, chce si iba užívať, mať sex, možno dobrého kamaráta, s ktorým si pokecá a to je všetko.
ja milenky milujem...vedia si omotat chlapa okolo prsta tak že sa vždy vracaju za nimi...vedia to proste s chlapmi
Milenky sú iba ženy túžiace po láske, možno sú oveľa sebeckejšie ako iné ženy, alebo neuznávajú hranice, riadia sa zásadou čo je tvoje je aj moje alebo...každopádne je jasné, že milenky sú ženy :-) sú naivnejšie to je tiež jasné. Pretože muž, ktorý je neverný, je klamár profesionál- klame skutočne aj svoju ženu s milenkou, milenku klame s ďalšou milenkou a tú zas s ďalšou atď. Podľa mňa sú tí chlapi chorí a zakomplexovaní. Nestačí im jedna žena. Je to proste choré a nechutné a niektorí vás ešte budú presviedčať, že to vy ste tá hlúpa krava a všetko si iba vymýšľate :-) oni majú svedomie čisté a nerobia nič zlé. Veď hovorím, niektorí sú skutočne chorí a mali by sa liečiť. Časom už nedokážu odhadnúť hranicu, posilňujú si svoje ego, mysliac si, že sú krásni, výnimoční milenci, ibaže tak ako klamú oni, tak im klamú aj milenky :-)) Pretože, to čo je pre mňa pekné a neodolateľné je pre inú ženu hnusom. Takí muži hľadajú niečo a pri tom sami nevedia čo hľadajú, čo im chýba. Mali by si sami vyliečiť svoje komplexy a nie robiť to na iných ženách. Všetky milenky a manželky sú iba ich handry, ich prostriedok, ktorým si dokazujú aký sú úžasní samci a pri tom je pravda úplne iná. Sú to chudáci :-) Raz na to prídu, keď im skutočný samec, ukradne ich manželku alebo milenku :-) Mnohí si myslia, že sú takí skvelí a tak dobre klamú, ibaže ženy sprosté nie sú aj keď ich oni za sprosté považujú.
Myslim ze v sade v manzelstve sa vyskytnu problemy,ale ich riesenie spociva len na manzeloch.Vacsinou len zeny zhanaju.Moze chlap chciet,ale ked zena neda,tak prestane mat o nu zaujem.Nadarmo sa nehovori KED SUKA NEDA PES NEZOBERIE"Myslim,ze by zeny mali byt rozumnejsie!Je nieco na tom pravdy
moj uz byvaly manzel mal milenku, ked som bola po 3 porode v sestonedeli. bola som mrcha, lebo som s nim nespala po porode. no, co uz? rozviedli sme sa, on si uzival so svojou milenkou krasne "až" 4 roky. potom jeho milenka ochorela, tak ju okaslal.lebo bola mrcha. nedala mu! vratilo sa jej to aj s urokami. skoda. pozdravujem pani Nadeždu.
Vrabcek ako ze srdcu nerozkazes? A co zakladne piliere moralky, akym je aj cudzolozstvo? To keby tak bolo incest by bol bezny, lebo srdcu nerozkases!....