chalani,čo si myslite o milenkach...su to nejake zrudy čo ničia manželstva alebo je to vina chlapov že si ich hladaju...kto je na vine ak sa rozpadne manželstvo kvoly milenke?manželka,muž či ta milenka?
milenky...chlapy čo si o nich myslite?
To je podla mna sebecke. Uz od zaciatku planovat dieta bez chlapa. Nie?
tak by si mala pomyslat aspon na dieta, aby si nezostala sama.
Mylenka ja ta obdyvujem aka sy empatycka vocy podvedenim manzelkam a ich detom, obdyvujem ta ako dokazes zyt s mislienkou ze si s dietata spravyla polosyrotu. Braaaavo ti!!!!
no pomaly ale isto taham na 30 :( a ja stale nemam pocit že sa chcem zamilovat,mat svadbu deti...neviem netaha ma to nejako sice kamaratky v mojom veku už maju deti a rodiny no ja netužim po svadobnych zvonoch.mne takto moj priatel vyhovuje a aj keby sa rozviedol pre mna bude stale len milencom.pokym nepride ten pravy...
ja som necitala celu diskusiu, tak neviem, ci si pisala kolko mas rokov.teda ak to nie je tajomstvo.
možno keby som ozaj chcela aj by sa rozviedol ale ja nechcem.nelubim ho.je to pre mna vašen,rozkoš,ked pride a zas odyde.neviem si predstavit žit s nim hoci ho mam rada,važim a rešpektujem ale zamilovana som neni.to predsa žena citi.byvam sama už dlhšie,som na to zvyknuta,zatial to menit nechcem,možno aj na mna ten čas pride.velakrat prišiel a povedal že najradšej by sa od nej odstahoval...velakrat mi plakal na kolenach že dieta by chcel do svojej opatery ked sa raz rozvedu.no žena by na to asi nepristala.neviem matka som neni ale myslim že každa matka chce mat dieta pri sebe....
ja si myslim, ze by sa mal tvoj priatel zachovat ako chlap a to fer voci svojej manzelke, voci tebe a svojmu dietatu. mal by sa rozviest, ak to neklape. a to, ze je kvoli dietatu zenaty, tak je to blbost. rodicia maju byt vzorom pre svoje deti. aky vzor bude mat jeho dieta? tak sa trapia vsetci a deti to rychlo vycitia, ze sa doma nieco deje. je lepsie, ak dieta vyrasta radsej bez otca, ale v pohodovom domove.
saskia maš pravdu no nie vždy je na vine muž.ja som milenka ženateho muža a mne to tak vyhovuje.jeho žena BOLA moja kolegina tak viem aku ma povahu a ako často mi rozpravala že ju už muž nepritahuje.je jasne že si našiel inu.v tomto pripade mna.a som rada.rešpektujeme sa,nečakam rozvod z jeho strany lebo ma male dieta a je nam dobre.
nedalo mi to a postupne som si čitala prispevky nižšie...no prepačte ale ja nemam cely den čas a sediet za netom aby som sem pisala a čitala uražky na moju adresu.reagujem na ten prispevok ževraj kde ja som muž.no dobre krasavica,ak si to mysliš nech sa pači mne je to fuk.ja som z takych kravin ako je schovavanie sa za ine nicky vyrastla.ako som povedala nemam čas len tu sediet a klepkat.ale ked si to mysliš nikto ti to neberie.no nemysliš že keby je to tak tak sa schovam pod viacere mena a napišem sem viac prispevkov aby to bolo zaujimavejšie?nuž ale nevadi.pačili sa mi prispevky ktore vravia aj o inom.priklad saskia.mužova milenka ani nevedela že je ženaty a čakaju babo...ale u vas je to hned štetka.v tom pripade bol muž sukničkar a s takymi nemam zlutovanie ani ja...
ja neodsudzujem tzv. milenky, stale som presvedcena o tom, ze vsetko zalezi od muza. ked chce, tak si najde milenku, ak nechce, tak ho nik nedonuti.